Nemokamas pristatymas 1PC 85*10*1.8*5mm šlapio pjovimo diskas su žygiuoja dauguma markių mini pamatė namų "PASIDARYK pats" marmuro/granito/plytelių/pjaustymas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.43

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Specifikacijos:

namo apdaila "PASIDARYK pats" tikslas kokybės klasės ratlankio diamond šlapio pjovimo diskas bendrosios paskirties naudojant su žygiuoja dauguma mini pjūklai.

Diametras:85mm

Pavėsinė dydis:10 mm

Przepiłowanie:1.8 mm

QTY:1PC popieriaus langelį paketą.

Prašymas : Gal kovo daugelio markių nešiojamą pjaustymo mašina "PASIDARYK pats" Namo apdaila ,tinka pjovimo įvairių kietųjų nemetalinių medžiagų kaip marmuras,granitas, keramikos,kieto betono ir plytų ir kt.

Susiję Produktai:

Produktai pasižymi:

Pakuotė:

1pc į popierinį maišelį arba burbulas maišelį su juostelėmis

10vnt į popieriaus dėžutė

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl prekės. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas nuo jūsų užsakymo, jei įmanoma.Mes išsiūsime prekes su jumis pagal adresą, kad jūs rašė apie Salve.lt,jei jūs norite pakeisti,pleasenotic mums iš anksto .

Pristatymas:

Jūsų užsakymas bus apdorotas per 48 valandas nuo apmokėjimo. Ir aš suteikti sekimo numerį, už kiekvieną užsakymą. Bet muito ar importo mokestis yra pirkėjo atsakomybė . Siekiant padėti jums gauti siuntinių su nemokamu mokesčių arba mažesnis mokesčio per muitinės,galiu paskelbti ją kaip "dovana", su mažesnės vertės.Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo užsakymų po išvežti.Bet aš jums sekti naujausią informaciją jūsų užsakymą ir padeda jums visą kelią. Tiesą sakant,aš taip pat noriu, prekių pristatymo greičiau,todėl kiekvienas pirkėjas bus patenkintas mano paslaugų.Tačiau greitis China post yra iš mano kontrolės. Jei jums nereikia gauti savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja,prašome klausti pratęsti pristatymo data.Dėkojame už jūsų paramą.

Atsiliepimai:

Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome spausti 5 žvaigždučių atsiliepimų, jei jums patinka mano straipsniai ir paslaugos. Aš teikti konkurencingas kainas ir geresnes paslaugas visą kelią. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Salve.lt.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų.

Grąžinimo Politika:

Jei jūs gaunate savo daiktas, bet netenkina tai,Jūs galite jį grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.AR MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI PINIGUS AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir pirkėjas PRIVALO PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, ir konkrečios priežasties grąžinimo.

Pakuotės Dydis 11cm x 11cm x 1cm (4.33in x 4.33in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Specifikacijos 85*10*1.8*5mm
Išorinis Skersmuo 85
Modelio Numeris VD-DSB851005D
Ašmenų Medžiaga Deimantas
Punktas Deimantinių pjūklų
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas
Disko Tipas Deimantinius Diskus
Dydis 85*10*1.8*5mm
Apdailos Kita
Skaičius, Vnt 1 vnt

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas 1PC 85*10*1.8*5mm šlapio pjovimo diskas su žygiuoja dauguma markių mini pamatė namų

Nemokamas pristatymas 1PC 85*10*1.8*5mm šlapio pjovimo diskas su žygiuoja dauguma markių mini pamatė namų "PASIDARYK pats" marmuro/granito/plytelių/pjaustymas

Produkto Specifikacijos: namo apdaila PASIDARYK pats tikslas kokybės klasės ratlankio diamond šlapio pjovimo diskas bendrosios paskirties naudojant su žygiuoja dauguma mini pjūklai. Diametras:85mm Pavėsinė dydis:10 mm Przepiłowanie:1.8 mm QTY:1PC popieriaus langelį paketą. Prašymas : Gal kovo daugelio markių nešiojamą pjaustymo mašina PASIDARYK pats Namo apdaila

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai