Dramblio Kaulo Plunksnų Nuotakos Apdaras Tiulio Iliuzija Ilgai Vestuvių Šalikas Užsakymą Plunksnų Gimtadienio Skraiste Intymus Drabužiai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€105.17

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Rožinė Kartečė Tiulio Iliuzija Ilgai Nuotakos Apdaras Vestuvių Šalikas Naujas Užsakymą

Dydis tinka dydis JAV 2-US 12

jei jums reikia kito dydžio, prašome leiskite man žinoti.

Spalvos gali turėti spalvų skirtumas dėl skirtingų ekrano.

Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas.

Dydis Informacija:

XXS----JAV, Dydis 2, liemuo: 65cm/26 cm; pečių iki grindų: 147cm/58 cm

XS----JAV Dydis 4, juosmens: 68cm/27 cm; pečių iki grindų, 147cm/58 cm

S-----US Dydis 6, liemuo: 70cm/28 cm; pečių grindų 150cm/59 cm

M-----US Dydis 8, juosmens: 72cm/29 cm; pečių grindų 150cm/59 cm

L-----US Dydis 10, juosmens: 7 5cm/30 cm; pečių iki grindų, 152cm/60 cm

XL----US Dydis 12, liemuo: 79cm/32 cm; pečių iki grindų, 152cm/60 cm

XXL----US Dydis 14, juosmens: 83 cm/33 cm; pečių iki grindų, 155cm/61 cm

Jeigu jums reikia nestandartinių matmenų, prašome rašyti pagal užsakymą jūsų išsamų išmatavimai : juosmens ir pečių iki grindų.

Dauguma suknelių mūsų parduotuvėje, mes naudojame DHL ar UPS , TNT, jis trunka maždaug 3-7 dienų po shippment priklauso nuo skirtingų šalių. : ) Jei jums neramu, prašome nedvejodami susisiekite su manimi siųsti man laišką.

Šalies Rusija , pasakykite savo vardą ir pavardę-dažniausiai 3 žodžiai, kitaip express cann;t laivą iš. Pareikšti, kad Rusija gali naudoti tik EMS , kurios trunka ilgiau, apie 7-20 dienų. prašome reikia pažymėti, prieš užsakymą.

šalies Brizil , prašome pasakyti savo asmens mokesčio Nėra.--CPF

1) galite pasirinkti standartinio dydžio diagramos dydis

2) mes galime padaryti užsakymą dydis jums,

nereikia papildomų pinigų už užsakymą padaryti dydžio, pasakykite:

krūtinė:

juosmens:

hip:

peties iki hem( apima bato kulno aukštis) :

jei turite rankovėmis, taip pat pasakykite :

armseye

bicept

rankovės ilgis

petys į petį

1. Prašome kreiptis į mus, kai jums rasti bet kokios problemos mūsų produktus. mes siūlome jums susisiekti su mumis ir 4 dienų, nes jūs gavo paketą. mes neprisiimame jokios grąžinamosios išmokos arba grąžinti po 4 dienų. susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs turite bet kurį klausimą ! : )

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir Prašome PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį.

3. Mes grąžinsime jūsų visą sumą, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.

4. Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

5. Kaip pristatymas gali užtrunka ilgą laiką(15-30 dienų), todėl tai gali turėti tam tikrą problemą, per transation:pvz.: juvelyriniai dirbiniai yra skaldytų, sudužo... prašome tik nedvejodami kreipkitės į mus, kai jums rasti tai. mes persiųs jums vieną arba grąžinti jums priklauso nuo stiliaus.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus mums. tai yra mūsų galia suteikti daugiau kokybiškų paslaugų.

Taigi, jei jums patinka mūsų straipsnis, prašome palikti mums tam tikrą padrąsinimą! ačiū !

Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Jei esate nepatenkinti mūsų produktai, o ne leidžia mums žinoti, kas yra problema, bet tik paliekant neigiamų atsiliepimų, tai bus bejėgis, skirtas spręsti problemą. jums įgyti nieko ir negali gauti patenkintas Taisomųjų priemonių. prašome leiskite mums žinoti, mes jums patenkintas refult. tikimės, kad mūsų abiejų laimingas mūsų parduotuvėje!

Mes labai suprantame, kad tai nėra paprasta parduotuvė internete. Kaip mes maily parduoda Gražus ir romantiškas pašarų mūsų gerbiami Bridals(mergaitės), todėl tikimės, kad kiekvienas Gerbiami pirkėjas mūsų parduotuvėje turi daug pleasent prekybos patirtį. mes tikimės, kad jūs galite rasti bet kurioje nuostabiu dalykų mūsų parduotuvėje naudoti jūsų didžioji diena! Jūsų pageidavimą yra mūsų garbės . : ) mes patikrinti kiekvieną elementą, kol mes laivo, mes naudoti burbulas paslaptyje, siekiant apsaugoti jūsų prekės.

mes turime parterner, kurie imasi pareiga išankstinio pardavimo ir aptarnavimo po pardavimo, jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami atsiųsti mums laišką. mūsų misija yra padaryti sąžiningumas&daug pleasent pirkinių envirement .

prašome nedvejodami rašykite man !

Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 21cm x 11cm x 15cm (8.27in x 4.33in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Nemokamas pristatymas taip, kai šalį
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas I DUI Nuotakos
Dydis custom padaryti arba standartinio dydžio
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris Dramblio kaulo skraiste
Elemento Tipas Nuotakos Apsiaustas
Formos linija
express DHL, EME, TNT,UPS,FEDEX"
Aukštos Kokybės Taip
Technics Paprastas Dažyti
spalva pasirinkti iš spalvų paletę

Parašyti atsiliepimą

Dramblio Kaulo Plunksnų Nuotakos Apdaras Tiulio Iliuzija Ilgai Vestuvių Šalikas Užsakymą Plunksnų Gimtadienio Skraiste Intymus Drabužiai

Dramblio Kaulo Plunksnų Nuotakos Apdaras Tiulio Iliuzija Ilgai Vestuvių Šalikas Užsakymą Plunksnų Gimtadienio Skraiste Intymus Drabužiai

Rožinė Kartečė Tiulio Iliuzija Ilgai Nuotakos Apdaras Vestuvių Šalikas Naujas Užsakymą Dydis tinka dydis JAV 2-US 12 jei jums reikia kito dydžio, prašome leiskite man žinoti. Spalvos gali turėti spalvų skirtumas dėl skirtingų ekrano. Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas. Dydis Informacija: XXS----JAV, Dydis 2, liemuo: 65cm/26 cm; pečių iki grindų: 147cm/58

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai