10x20ft ARMORY PILKA Rankomis Dažyti muslino fone senas meistras Vaikai Nuotrauka fone,vestuvių fonas fotostudija

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€68.69

€72.30

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į FOTOKEEN NUOTRAUKA Parduotuvėje ,yra daug įvairių stilių fotografijos įranga pardavimas!!!!!!!!!

10x20ft ARMORY PILKA Rankomis Dažyti muslino fone senas meistras Vaikai Nuotrauka fone,vestuvių fonas fotostudija

APRAŠYMAS: Senas Meistras Muslino backdrops dažomi labai populiarus karšto vietoje ir nuostabi spalva ir tekstūra, kuris yra atliekamas tik su aukščiausios kokybės Muslino medžiagos. Mūsų Muslino yra puikus pasirinkimas jūsų fotografijos fonas ir yra pakankamai lengvas naudoti, o darbo vietą ir vis dar pakankamai tvirtos, kad paskutinis.

Šių Muslino backdrops gali būti puoštas arba pakabinti tiesiai, naudojami studijoje ar vietą. Mesti apie spalvotus gelius ir stebėti, kaip jie pop. Tai yra tikri džiazo iki bet kokį paveikslėlį, jūs vartojate. Mūsų Muslino fonas puikiai tinka visų tipų fotografija: šeimos, vaikai, vyresniųjų klasių mokiniams, bridals, modeliai, komercinės darbo. Kiekvienas iš jų turi lazdele kišenę, kuri yra prisiūta išilgai viršutinio krašto, todėl pasirengęs pakabinti sekundžių šėrimo skersiniu per jį. Šių backdrops galima pakabinti ant fonas, lubų kalno sistema, arba net naudojant standartinius "A" gnybtus.

Labiausiai Muslino dažytos pakabinti maždaug 10' (3 metrų). Vietoje, valyti tik drėgna šluoste. Paprastai tamsesnės spalvos yra linkę išnyks šiek tiek.

Savybės : Dydis: galėtų būti pritaikyti ,bet 10ft x 20 " / 3m x 6m, ( Pagrindinis fonas yra apie 3,2 m, grindų 2,8 m) - Rankų dažytos pagal amatininkų - Rankų darbo, naudojant sunkiųjų muslino audinio teikiant ilgesnio gyvenimo - Dažytos, naudojant aukštos kokybės dažai - 100% medvilnė sugeria šviesą ir padeda pašalinti atspindys - Vientisas, pagamintas iš vieno gabalo medžiagos - Seamed kraštus, siekiant užkirsti kelią ašaros - Lazdele kišenėje Vietoje cle Apie MUS : Mes esame Gamintojas Fotografijos foną, kuris turi 10 metų patirtį šioje pramonės šakoje.Taigi, mes pasiūlysime priimtiną kainą, aukštą kokybę, geriausią aptarnavimą, greitą pristatymą laiku galite.Bet klausimas ,tiesiog palikite žinutę, ir mes stengiamės jums padėti bet kuriuo metu .

Paketą, įskaitant:kiekvieno kompiuterio PP Maišas

Nuoširdžiai dėmesį:

1,Tai Muslino backdrops vertus, yra nudažyti, todėl juos unikalus su išskirtiniu one of a kind dizainą. Dizainas gali šiek tiek skirtis nuo fonas nuotraukoje.

2,Fonas, spalvos gali išsitrinti šiek tiek naudojimo metu dėl rankomis tapybos procesą. Negalima plauti arba sausai valyti šių backdrops. 3,10'x20 " ne-paprasto backdrops, paveikslėlyje parodyta viršutinėje fone daugeliu atvejų. Poilsio fonas yra grindų lašas, kurie yra nudažyti atitikimo maišyti spalvų su poilsio fone.

Specialy,turime įvairių dydžių & nuotraukų, kaip žemiau,pls palikite pranešimą, kai jums reikia .

Mūsų Dirbtuvėse ir gamybos proceso :

Pakuotės Dydis 35cm x 20cm x 15cm (13.78in x 7.87in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
kreiptis Foto studija,nuotraukos, fotografija backdrops
Stilius vestuvių rankomis dažyti muslino fonas
Tipas Rankomis Dažyti
OEM Gali būti priimtinos,
Dydis (mm) 3x 4m, 3x5m, 6m 3x
Charakteris Naujagimis kūdikis, Vaikas,'s nuotraukos, Fotografas
Medžiaga Muslino
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas FOTOKEEN
Dydis Gali Būti Pritaikyti
Modelio Numeris MO5023

Parašyti atsiliepimą

10x20ft ARMORY PILKA Rankomis Dažyti muslino fone senas meistras Vaikai Nuotrauka fone,vestuvių fonas fotostudija

10x20ft ARMORY PILKA Rankomis Dažyti muslino fone senas meistras Vaikai Nuotrauka fone,vestuvių fonas fotostudija

Sveiki atvykę į FOTOKEEN NUOTRAUKA Parduotuvėje ,yra daug įvairių stilių fotografijos įranga pardavimas!!!!!!!!! 10x20ft ARMORY PILKA Rankomis Dažyti muslino fone senas meistras Vaikai Nuotrauka fone,vestuvių fonas fotostudija APRAŠYMAS: Senas Meistras Muslino backdrops dažomi labai populiarus karšto vietoje ir nuostabi spalva ir tekstūra, kuris yra atliekamas tik su aukščiausios kokybės Muslino

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai