SMAEL Vyrų Laikrodžiai Balta Sporto Žiūrėti LED Skaitmeninis 50M atsparumas Vandeniui Atsitiktinis Žiūrėti S Šoko Vyrų Laikrodis 1509 relogios masculino Žiūrėti Vyras

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.22

€15.90

-42 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

SMAEL Vyrų Laikrodžiai Balta Sporto Žiūrėti LED Skaitmeninis 50M atsparumas Vandeniui Atsitiktinis Žiūrėti S Šoko Vyrų Laikrodis 1509 relogios masculino Žiūrėti Vyras

PS:yra dvi versijos tai žiūrėti ,1 versija yra NAUJA "SMAEL",2 versija yra seni "s šokas",kai spalvos yra dvi versijos ,kai tik nauja versija ar sena versija.

Mes atsiųsime laikrodžiai su šių dviejų verson atsitiktinai.Ir naujas verson vienas su "SMEAL" yra daugiausia feture iki "s smūgio" išparduota.

Jei jūs proto ,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo patikrinti, kokios spalvos turi verson norite.

Aprašymas:

Dizaino šie laikrodžiai buvo modeliuojama po atrodyti laive priemones, siekiant sukurti patrauklią jūrų išvaizdą. Neįvykdyti balta vertus, yra puikus rungtynės kainos pasiūlymo ryšys su dvejopo laiko ekranas.

Visa tai ir dar daugiau daro visi modeliai logiškas pasirinkimas jūrų nuotykių ieškotojas, kuris trokšta ką nors papildomos veiklos ir bendras kietumas.

sportas Laikrodžiai Pareigos:

1.Sportas Žiūrėti Veikia

2.Sportas Žiūrėti Šoko Atsispirti

3.Sportas Laikrodžiai Vyrams, Vandeniui 50M

4.Dvejopo Laiko Skaitmeninės Sporto Žiūrėti

5.12/24 val formt, Žadintuvas ,Data, Chronometras ,Juodos Šviesos ir t.t

S Šoko Žiūrėti Vyrai

Ypatybė:

22mm sporto žiūrėti juosta

Balta Sporto Laikrodžiai :sporto žiūrėti aukso

Sportas žiūrėti fitneso

Multi sportas žiūrėti

Mens sporto laikrodžiai

S šoko Sporto Laikrodžiai

Siuntimo ir Pakavimo

Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 1 darbo dienas po pirkėjai moka už užsakymą. Ji paprastai trunka apie 7 iki 60 darbo dienų pristatyti paketą į paskirties(atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau). Tuo tarpu,jūs galite pasirinkti, ar AVS DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai(Prašome patvirtinkite, gavėjo vardą ir siuntimo informacija prieš pateikiant užsakymą).

Specialių Skelbimas:

Argentina: Ji paprastai užtrunka nuo 60 iki 90 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Brazilija: CPF ar CNPJ id reikalauti.Ji paprastai užtrunka nuo 60 iki 90 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Rusijos Federacijos: VISĄ RECIOIENT PAVADINIMAS yra būtinas. Ji paprastai trunka apie 90 iki 120 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiami ir Neutralūs Atsiliepimai, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Mokesčių

Mes pasiryžę suteikti mūsų produktus už optimalią kainą.Pirkėjas yra atsakingas už mokėjimo mokesčių dalyvauja,pavyzdžiui, Importo Mokesčių,PVM ir pan. Jei paskirties vieta yra Brazilijoje, prašome pateikti savo CPF ar CNPJ, kai jūs pateikiate užsakymą, taip, kad iki minimumo sumažinti logistikos problemos.

Grįžti, Jeigu produktas nėra geros būklės, prašome susisiekti su mumis prieš grąžindamas prekę. Mes atsiųsime dar vieną naują elementą kaip pakeisti kuo gavimo grąžinami paketą. Prašome grąžinti nekokybišką prekę per Registruotu oro paštu-per 5 kalendorines dienas po to kai jūs gaunate užsakymą. Prašome grąžinti paketą, kaip mažas, kaip įmanoma, ir prašome, kad atgal krovinių mažesnis nei 5,00 USD.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-žvaigždučių Atsiliepimus, mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Kaip suteikti grįžtamąjį ryšį?

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Pakuotės Dydis 11cm x 9cm x 7cm (4.33in x 3.54in x 2.76in)
Judėjimas Dvigubas Ekranas
typle Sportas Žiūrėti Dervos Veikia Žiūrėti Sportts
Ciferblato Skersmuo 50mm
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Atsparumas Vandeniui Gylis Vyrai Žiūrėti 5bar
Byla Storis 152mm
Juostos Ilgis 21cm
Byloje Formos Round
Žiūrėti Dizaino Funkcija S Šoko Žiūrėti Vyras
Sąlyga Žiūrėti,SMAEL asmens TAPATYBĖS Kortelė, Instrukcija, Knyga,, Dovana
Elemento Tipas Dvigubas Ekranas Laikrodžius,Kvarcinius Laikrodžius
Lytis Vyrai's Laikrodžiai Vyrams žiūrėti Prabanga relogio masculino 2017
Funkcija Skaitmeninis Sporto laikrodžiai vyrams, vandeniui
Prekės Pavadinimas SMAEL
Laikrodžių Stilius relogio masculino sporto skaitmeninis
Punktas SMAEL Žiūrėti Vyrai
Grupė Medžiagos Tipas Guma
Stilius Sportas
Surinkite Ekranas Sportas Žiūrėti Vandeniui
Modelio Numeris WS1509
spalva Balta Juoda Aukso Vyrai Žiūrėti
Užsegimas Tipas Sagtis
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Juostos Plotis 22mm

Parašyti atsiliepimą

SMAEL Vyrų Laikrodžiai Balta Sporto Žiūrėti LED Skaitmeninis 50M atsparumas Vandeniui Atsitiktinis Žiūrėti S Šoko Vyrų Laikrodis 1509 relogios masculino Žiūrėti Vyras

SMAEL Vyrų Laikrodžiai Balta Sporto Žiūrėti LED Skaitmeninis 50M atsparumas Vandeniui Atsitiktinis Žiūrėti S Šoko Vyrų Laikrodis 1509 relogios masculino Žiūrėti Vyras

SMAEL Vyrų Laikrodžiai Balta Sporto Žiūrėti LED Skaitmeninis 50M atsparumas Vandeniui Atsitiktinis Žiūrėti S Šoko Vyrų Laikrodis 1509 relogios masculino Žiūrėti Vyras PS:yra dvi versijos tai žiūrėti ,1 versija yra NAUJA SMAEL ,2 versija yra seni s šokas ,kai spalvos yra dvi versijos ,kai tik nauja versija ar sena versija. Mes atsiųsime laikrodžiai su šių dviejų verson atsitiktinai.Ir naujas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai