Nemokamas Pristatymas! Naujausias ! Final Fantasy VIII 8 Rinoa Vienodas Cosplay Kostiumas ,Puikiai Užsakymą Jums !

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€47.65

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Prieš užsakymą.

1:Prašome pagal dydį diagramos pasirinkti tinkamą dydį.Jei nėra tinkamo dydžio,prašome pateikti mums jūsų matavimai,mes galime paprotys jums.Jei dydis yra per didelis,Jis bus custom mokestis.

2:įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

3. Transporto gali būti šiek tiek lėtai, kartais,prašome parengti savo kostiumas iš anksto.Jei jūs turite pristatymo laikas, prašome pranešti mums, jei galite pateikti užsakymą.

4. Mes yra rankų darbo,todėl turime apie 7-10 darbo dienų kostiumas,jei kostiumas yra sunku pagaminti,tai gali prireikti daugiau laiko.Jeigu jūsų planas data yra skubus,prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą .

Dydžių Lentelė

Garantinis aptarnavimas

Pristatymas: Kartais ten bus užimtas dėl transporto,kad jis gali būti šiek tiek lėtai.Bet prašome nesijaudinkite,tiesiog susisiekite su mumis pratęsti pirkėjo laikas.Taip pat, mes susisieksime su express, kurie padės jums rasti savo paketą.Jei jis prarastas,Mes atsiųsime jums vėl, ar suteikti jums visą refound.

Kokybė : Kai jūs gaunate kostiumas ,Jei yra kokių nors klausimų, kurių jis,prašome susisiekti su mumis pirmą,ir imtis photoes,mes jį patvirtinti.Jei ten tikrai yra keletas klausimų,mes jums iš dalies refound kaip compensastion,arba galite ją grąžinti ,mes suteiksime jums visą refound.

Dydis: Prašome įsitikinti, kad jūsų dydis yra teisinga,mes kostiumas accordding dydžio, jūs suteikiate mums,jei jums negerai dydžio,jūs negali dėvėti, kai jūs gaunate jį.Prašome susisiekti su mumis,mes galime keistis jums.Tačiau jums reikia mokėti krovinių išsiųsti.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus,jei esate patenkinti kostiumas gavote,palikite 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes susidoroti su juo ir suteikti jums priimtino sprendimo.Ačiū.

Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 15cm (15.75in x 11.81in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 1.8kg (3.97lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Prekės Pavadinimas cosersuki
Elemento Tipas Rinkiniai
Šaltinis Lėlės
Šaltinio Tipas Anime
Simbolių Animacinis Personažas Kostiumai
Modelio Numeris B101606
Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Lytis Unisex
Dydis XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, XXS
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Medvilnės Mišinys
Sudedamosios dalys Liemenė, kelnės, sijonas, švarkas, movos, raištį

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas! Naujausias ! Final Fantasy VIII 8 Rinoa Vienodas Cosplay Kostiumas ,Puikiai Užsakymą Jums !

Nemokamas Pristatymas! Naujausias ! Final Fantasy VIII 8 Rinoa Vienodas Cosplay Kostiumas ,Puikiai Užsakymą Jums !

Prieš užsakymą. 1:Prašome pagal dydį diagramos pasirinkti tinkamą dydį.Jei nėra tinkamo dydžio,prašome pateikti mums jūsų matavimai,mes galime paprotys jums.Jei dydis yra per didelis,Jis bus custom mokestis. 2:įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas. 3. Transporto gali būti šiek tiek lėtai, kartais,prašome parengti savo kostiumas iš anksto.Jei jūs turite pristatymo laikas, prašome

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai