Mada Sporto Žiūrėti Vyrų Vandens Resista LED Kvarco Wrsit Žiūrėti Vyrų Laikrodis Skaitmeninis Sporto Laikrodžiai 1539C Vyrų Laikrodis su Data

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.53

€14.66

-34 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mada Sporto Žiūrėti Vyrų Vandens Resista LED Kvarco Wrsit Žiūrėti Skaitmeninis Laikrodis, Sporto Vyrų Laikrodžiai 1539C Vyrų Laikrodis su Data

Aprašymas:

Dabar naujoji matinė juoda spalva šio sporto laikrodžiai serijos prideda atrankos laikrodžiai su savitai suaugusiųjų simbolių.

Skambinti ,sagtis, juostos kilpa, rankos ir othor metalinės dalys yra aukso jonų padengtą. Rezultatas yra rinkinys, gražus laikrodis .

Pareigos:

Tipas: Sporto Laikrodžiai Vyrams, Vandeniui

- Skaitmeninis ciferblatas, tris rankas, ciferblatas pagaminti su parašu, graži spalva, kuri yra susijusi su tobulumo.

- Dual Judėjimo naujausi proveržio Japonija Originalus Skaitmeninis Judėjimas, analog su LED rodyti ,dienos, kartotuvas, laiko Rodymas, žadintuvas, chronograph, atsparus vandeniui, visiškai kalendorius, LED ekranas, atsparios Smūgiams, nustoti žiūrėti, atgal šviesos funkcija

- Atsparus vandeniui iki 3 ATM, 30M Atsparus Vandeniui , Galima Plaukioti Su Juo

Rodo tikslų laiką, kada

-Sporto žiūrėti veikia

-Led skaitmeninio laikrodžio

Paketas Apima:

-1*SMAEL Sporto Žiūrėti

-1*Garantijos Kortelė

-1* Instrukcijų Kortelę

Aprašymas:

Į SMAEL įvairias spalvinga ir įdomi Jaunimo laikrodžiai padaryti daug daugiau, nei leisti vaikams išreikšti save. Nesvarbu, ką jūsų vaikas mėgsta, šiuo metu SMAEL Jaunimo Kolekcija turi laikrodžiu savo riešą.

Pagrindinis bruožas šį vaikus žiūrėti yra analoginis ir skaitmeninis dvigubas ekranas. PU watchband,50M atsparumas vandeniui, smūgiams atsparus, patvarus, žadintuvas, šviesos ir lengva valyti ,tai protingas daugiafunkcinis laikrodis yra puikus savo vaikams pasirinkimas.

Pareigos:

Tipas: Vaikų Sporto Laikrodžiai

- Skaitmeninis ciferblatas, tris rankas, ciferblatas pagaminti su parašu, graži spalva, kuri yra susijusi su tobulumo.

- Dual Judėjimo naujausi proveržio Japonija Originalus Skaitmeninis Judėjimas, analog su LED rodyti ,dienos, kartotuvas, laiko Rodymas, žadintuvas, chronograph,atsparus vandeniui,visiškai kalendorius, LED ekranas, S-atsparios Smūgiams, nustoti žiūrėti, atgal šviesos funkcija

- Atsparus vandeniui iki 5 ATM, 50M Atsparus Vandeniui , Galima Plaukioti Su Juo

Rodo tikslų laiką, kada

-Skaitmeninis žiūrėti berniukų, mergaičių

-Vaikai skaitmeninių laikrodžių atsparumas vandeniui

-Shock sporto žiūrėti vaikams, atsparus vandeniui

-Vaikams, sporto žiūrėti

Paketas Apima:

-1 * SMAEL Vaikų Sporto Žiūrėti

-1*Garantijos Kortelė

-1* Instrukcijų Kortelę

-1* Dovanų Psichikos Dėžutę

Siuntimo ir Pakavimo

Visi daiktai bus tikrinamas du kartus ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 1 darbo dienas po pirkėjai moka už užsakymą. Ji paprastai trunka apie 7 iki 60 darbo dienų pristatyti paketą į paskirties(atokiose vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau). Tuo tarpu,jūs galite pasirinkti, ar AVS DHL Express sutrumpinti laivybos laikas, jei jums reikia, kad skubiai(Prašome patvirtinkite, gavėjo vardą ir siuntimo informacija prieš pateikiant užsakymą).

Specialių Skelbimas:

Argentina: Ji paprastai užtrunka nuo 60 iki 90 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Brazilija: CPF ar CNPJ id reikalauti.Ji paprastai užtrunka nuo 60 iki 90 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Rusijos Federacijos: VISĄ RECIOIENT PAVADINIMAS yra būtinas. Ji paprastai trunka apie 90 iki 120 darbo dienų siekiant, kad būtų savo vietoje.

Jei negaunate kad per 60 darbo dienų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neigiami ir Neutralūs Atsiliepimai, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.

Mokesčių

Mes pasiryžę suteikti mūsų produktus už optimalią kainą.Pirkėjas yra atsakingas už mokėjimo mokesčių dalyvauja,pavyzdžiui, Importo Mokesčių,PVM ir pan. Jei paskirties vieta yra Brazilijoje, prašome pateikti savo CPF ar CNPJ, kai jūs pateikiate užsakymą, taip, kad iki minimumo sumažinti logistikos problemos.

Grįžti, Jeigu produktas nėra geros būklės, prašome susisiekti su mumis prieš grąžindamas prekę. Mes atsiųsime dar vieną naują elementą kaip pakeisti kuo gavimo grąžinami paketą. Prašome grąžinti nekokybišką prekę per Registruotu oro paštu-per 5 kalendorines dienas po to kai jūs gaunate užsakymą. Prašome grąžinti paketą, kaip mažas, kaip įmanoma, ir prašome, kad atgal krovinių mažesnis nei 5,00 USD.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

Jei jums gauti kad ir ji yra geros būklės,mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-žvaigždučių Teigiamų Atsiliepimų dėl šio sandorio.

Priešingu atveju mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-žvaigždučių Atsiliepimus, mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Kaip suteikti grįžtamąjį ryšį? Pirkėjams Mieli Draugai, Dėkojame jums, tiek ir jūsų pageidavimus, mūsų prekes ir jūsų parama mums. Jei esate patenkinti mūsų prekėmis, prašome palikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų. Jei esate nepatenkintas prekės gavote, prašome patvirtinkite užsakymą arba ją įvertinti, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes stengiamės išspręsti problemas už jus. Būsime labai dėkingi už komunikaciją. Mes naudoti mūsų visą šiltas širdies paleisti šią parduotuvę ir tikimės, kad mes jums gali pasiūlyti geriausios kokybės prekių ir paslaugų. Ačiū ir mėgautis youe apsipirkimo metu.

Pakuotės Dydis 11cm x 9cm x 7cm (4.33in x 3.54in x 2.76in)
Pakuotės Svoris 0.22kg (0.49lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Byla Storis 17mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 50Bar
Prekės Pavadinimas SMAEL
Funkcija 50M atsparumas Vandeniui Sporto Žiūrėti-Ų Šokas
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
Laikrodžių Stilius Kvarcinis analoginis skaitmeninis sport riešo žiūrėti
Juostos Ilgis 21cm
Lytis Vyrų Laikrodžiai LED Skaitmeniniai Laikrodžiai Vyras
Sąlyga Žiūrėti,SMAEL asmens TAPATYBĖS Kortelė, Instrukcijų Knyga Dovanų
Surinkite Ekranas Sportas Žiūrėti Skaitmeninę
Judėjimas Dvigubas Ekranas
Modelio Numeris 1539C
Grupė Medžiagos Tipas PU
Užsegimas Tipas Sagtis
Ciferblato Skersmuo 47MM
Stilius Sportas
spalva Balta Sporto Žiūrėti Vyrų Juoda Žiūrėti
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Byloje Formos Round
Punktas SMEAL Sporto Laikrodžiai Vyrams
Žiūrėti Dizaino Funkcija Vyrai Laikrodžiai Top Prekės
Juostos Plotis 25mm
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Laikrodžiai Tipas Vyrai Laikrodžiai Skaitmeniniai Laikrodžiai

Parašyti atsiliepimą

Mada Sporto Žiūrėti Vyrų Vandens Resista LED Kvarco Wrsit Žiūrėti Vyrų Laikrodis Skaitmeninis Sporto Laikrodžiai 1539C Vyrų Laikrodis su Data

Mada Sporto Žiūrėti Vyrų Vandens Resista LED Kvarco Wrsit Žiūrėti Vyrų Laikrodis Skaitmeninis Sporto Laikrodžiai 1539C Vyrų Laikrodis su Data

Mada Sporto Žiūrėti Vyrų Vandens Resista LED Kvarco Wrsit Žiūrėti Skaitmeninis Laikrodis, Sporto Vyrų Laikrodžiai 1539C Vyrų Laikrodis su Data Aprašymas: Dabar naujoji matinė juoda spalva šio sporto laikrodžiai serijos prideda atrankos laikrodžiai su savitai suaugusiųjų simbolių. Skambinti ,sagtis, juostos kilpa, rankos ir othor metalinės dalys yra aukso jonų padengtą. Rezultatas yra

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai