ZjRight NAUJA Full Balso Aktyvuota RGB LED Kristalų Sukasi Scenos Šviesos DJ Disco Kalėdos Lempa DJ KTV Club Family gathering"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.82

€13.96

-51 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

PASTABA Mes turime JAV, EURO, UK ir AUS žvakės, Prašome palikti pranešimą papasakoti, kokio tipo kištukas jums reikia. Priešingu atveju,mes atsiųsime kištukas su atitinkančią jūsų šalyje. Produkto Rodyti Pristatymas visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Mes nesame atsakingi už bet kokius muitus, importo mokesčius ir santykinės mokesčių. Jei turite klausimų apie transportavimo klausimais, prašome kreiptis į mane!

Atsiliepimą palikite atsiliepimą 5 žvaigždžių pagirti. Prašome OT palikti 1 žvaigždutės, 2 žvaigždučių, 3 žvaigždučių. Jei yra dar kokių klausimų apie T ir produkto, prašome susisiekti su ja.

Pakuotės Svoris 0.18kg (0.40lb.)
Pakuotės Dydis 22cm x 16cm x 10cm (8.66in x 6.30in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Naudoti šalies scenos šviesos,Šalis, apšvietimas,dj šviesos,disco šviesos,baras šviesos
Režimas Auto linghting
Prekės Pavadinimas ZJRIGHT
Kištuko Tipas ES Plug
Proga Home Entertainment
led skaičius 48 led
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Stilius Mini
Tarnavimo laikas 10000hours
Svoris 0.25kg
Įtampa AC90-240V / 50-60Hz
Apšvietimo Spalvos rgb full
Galia 3W
Modelio Numeris R-L-044
Dydis (L x W x H)

Parašyti atsiliepimą

ZjRight NAUJA Full Balso Aktyvuota RGB LED Kristalų Sukasi Scenos Šviesos DJ Disco Kalėdos Lempa DJ KTV Club Family gathering

ZjRight NAUJA Full Balso Aktyvuota RGB LED Kristalų Sukasi Scenos Šviesos DJ Disco Kalėdos Lempa DJ KTV Club Family gathering"

PASTABA Mes turime JAV, EURO, UK ir AUS žvakės, Prašome palikti pranešimą papasakoti, kokio tipo kištukas jums reikia. Priešingu atveju,mes atsiųsime kištukas su atitinkančią jūsų šalyje. Produkto Rodyti Pristatymas visame PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai