Oficialus Vestuvės Dress Spalvingas prezervatyvų Tipo Valtis Kaklo Pusė Rankovių kelio Ilgis Nėrinių Motina Oblubienicy Suknelė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€85.65

€114.21

-25 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

KAIP IŠMATUOTI:

Dydžių Lentelė:

Spalvų Paletė:

PASTABA:

A : Tai suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( matyti nuotraukose). Siūlymas yra už vieną suknelę tik!!!

B : Nuo kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

C: Tai labai normalu, kad 1 colio matavimo paklaida tarp dydžių jūs pateikiate ir dydžių suknelė jums bus gauti. Tokia klaida negali būti priimtas bet kuriuo grąžinimo ar mainų.

D : Suknelė Gali Būti Pagaminti pagal Užsakymą, Dydis, Spalva . Ši suknelė gali būti pagal užsakymą pagaminti pagal jūsų matavimai. Jei jūsų matavimai yra labai toli nuo mano dydžio diagramos, mes esame laimingi, kad suknelė pagal jūsų matavimai, kaip ilgai, kaip jūs sutinkate, kad galutinis keitimas gali būti reikalingi geriausiai tinka. Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.

Draudimo ir pagal Užsakymą: Pirkėjai yra atsakingas už visos draudimo reikėjo, ir jokių mokesčių ar muitų apmokestinti savo šalyje.

DUK

1.kas tvarkymo laikas užsakymą?

Dažniausiai trunka 7-15 dienų suknelė turi būti paruoštas pristatymas, Siuvinėti ir Sunkiųjų Puošnios aprangos trunka ilgiau 5 dienų . Jei jums reikia skubiai, Kreipkitės į mus pirmą kartą, mes galime skubėti jūsų užsakymą.

2.Kiek laiko užtrunka laivybos laikas?

A:EMS laivybos laikas apie 5-10 dienų. EMS yra stiprumo šalių,tokių kaip JAV, Kanada,Australija,Rusija,Singapūras,UK,Prancūzija,Nyderlandai,Švedija,Vokietija,Japonija,Fenland,Graikija.Jei jums nėra šiose šalyse, jums būtų geriau pasirinkti kitų laivybos kompanija.

B: TNT ar DHL yra stiprumas, daugelyje šalių visame pasaulyje, bet laivybos kaina būtų šiek tiek didesnė nei AVS. Laivybos laikas paprastai būna apie 3-5 darbo dienas.

3.Ar jums siūlome pagal užsakymą pagaminti paslauga?

Taip,mes.mes galime padaryti suknelę pagal jūsų matavimai, kaip ilgai, kaip jūs sutinkate, kad galutinis keitimas gali būti reikalingi geriausiai tinka.Mes primygtinai rekomenduojame, kad jūs turite savo matavimai, profesinės prieš pirkdami bet suknelė internete.

4.Mes galime pasirinko kitą spalvą suknelė (dizainas)?

Taip,visos spalvos rodomos mūsų padėklų neprivaloma jums.PLS pasakykite mums, spalvos pavadinimas arba spalvų skaičius iš mūsų diagramos,tada mes galime padaryti suknelė, spalva jums labiau patinka.

5.Jei aš siunčiu jums keletą nuotraukų parodyti, kad dizainas,jūs galite padaryti jį man(mums) ?

Taip,mes galime padaryti suknelė pagal nuotraukas galite atsiųsti mums.Tu geriau siųsti mums didelės raiškos nuotraukų su skirtingomis nuomonėmis,kad galime padaryti tai, ką jūs tikėtis.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 30cm x 5cm (15.75in x 11.81in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Elemento Tipas Motina Nuotakos Suknelės
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Built-in Liemenėlė Taip
Rankovės Stilius Reguliariai
Siluetas apvalkalas
OEM Priimti
Tikrasis Vaizdai Taip
Prašymas prom arba šalis
Prekės Pavadinimas EMIQIAN
Rankovės Ilgis(cm) Pusė
Uždaryti užtrauktukas
US Dydis 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W
Apdaila Klostyti,Nėriniai
Mados Elementas Derliaus
Audinio Tipas Nėriniai
Modelio Numeris Dvidešimt šešių milijonų vieno šimto dvylikos tūkstančių šešių

Parašyti atsiliepimą

Oficialus Vestuvės Dress Spalvingas prezervatyvų Tipo Valtis Kaklo Pusė Rankovių kelio Ilgis Nėrinių Motina Oblubienicy Suknelė

Oficialus Vestuvės Dress Spalvingas prezervatyvų Tipo Valtis Kaklo Pusė Rankovių kelio Ilgis Nėrinių Motina Oblubienicy Suknelė

KAIP IŠMATUOTI: Dydžių Lentelė: Spalvų Paletė: PASTABA: A : Tai suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( matyti nuotraukose). Siūlymas yra už vieną suknelę tik!!! B : Nuo kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai