Eteriniai Aliejai Difuzorius Kvepalai Pakabukas Apranga Širdies Supjaustyti Narvas Su 10 VNT Pompon Moterų Maldos Lauke Karoliai Ypatingą Dovaną 2018 Naujas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.07

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Eteriniai Aliejai Difuzorius Kvepalai Pakabukas Apranga Širdies Supjaustyti Narvas Su 10 VNT Pompon Moterų Maldos Lauke Karoliai Ypatingą Dovaną 2016 Naujas

Būklė: 100% Visiškai Naujas, Mes Turime Gamykla, Mes Manome, Kad Visi Šie Aromaterapija Pakabučiai.

Medžiaga: Sidabro Padengtą Vario Narve.

Narvo Dydis: Tinka 18mm Pompon.

Pompon Dydis: Tinka 18/20 mm Narve.

Pompon Spalvos: 10 Spalvų Derinys. ( Neturi Eteriniai Aliejai, apie Tai )

Kiekis: 1PC Narve + 10 VNT Pompon + 1 VNT 24 Colių Vaškas Leathre Karoliai .

Kaip naudoti:

Tiesiog rub lašas eterinio aliejaus į pompon ir mėgautis aromatą keletą valandų ar kelių dienų, priklausomai nuo aliejus galite naudoti. Kai kvapas išnyksta, vėl kreiptis alyvos arba alyvos į pompon.

Kas yra Aromaterapija?

Aromaterapija yra praktika naudojant natūralius aliejus išgaunamas iš žiedų, žievės, stiebų, lapų, šaknų ar kitų augalo dalių pagerinti psichologinę ir fizinę savijautą.

Į įkvėpti aromatą iš šių "pagrindinių" aliejai yra plačiai manoma stimuliuoja smegenų funkcija. Eteriniai aliejai taip pat gali būti absorbuojamas per odą, kur jie keliauja per kraują ir gali skatinti viso kūno gijimą.

Alternatyvios medicinos forma, aromaterapija įgauna pagreitį. Jis naudojamas įvairių programų, įskaitant skausmą, nuotaikos didinimo ir didesnio pažinimo funkcija.

Aromaterapija Istoriją

Mažai yra žinoma apie istoriją, aromaterapija, arba, kai ji atsirado, konkrečiai, tačiau Egiptiečiai yra įskaityta plėtoti vieną iš pirmos distiliavimo mašinos išgauti aliejų iš tam tikrų augalų -- kedro riešutų, gvazdikėlių, cinamono, pavadinimas kelias --, kurios buvo naudojamos embalm mirusiųjų. Praktika naudojant įpilti aromatiniai aliejai, kaip nuotaika stipriklis, tačiau, manoma, kad jos šaknys-Kinijoje.

Graikai taip pat atliko tam tikrą vaidmenį istorijoje, aromaterapija. Megallus, graikijos grožis, sukūrė kvepalų jis vadinamas megaleion, kurią sudarė miros. "Tėvas medicina" Hipokratas sakė, kad turi

praktikuojama aromaterapija (prieš tai buvo pramintas taip) gydymo tikslais. Graikų mitologija teigia, kad dievai buvo talentingas žinių kvepalų ir kvepalų.

Tikrasis terminas "aromaterapija" pirmą kartą atsirado 1937 m., kai prancūzų chemikas Rene-Maurice Gattefosse sugalvotas žodis po dega incidentas paskatino jo smalsumą gydomąja galia eteriniai aliejai. Ant kulnų Gattefosse, kad tai "atradimas", kad levandų aliejus, padėjo išgydyti jo dega, prancūzų chirurgas, Jean Valnet naudojami eteriniai aliejai padėti išgydyti kareivių žaizdas antrojo Pasaulinio Karo metu, įrodančius, medicinos naudą aromaterapija.

Apie Pakuotės

*.* Jūsų užsakymas bus supakuotas labai gerai, mes jums naudoti įvairių pakavimo metodai (mažas/didelis dovanų dėžutėje, arba EPE )pagal dydį ir medžiagą jūsų užsakymą.

1 Mes laivą iš visų mūsų daiktų, kad visame pasaulyje per 48hs Kinija Post / Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus/

Posti Suomijos Ekonomika/ Singapore Post Oro Mai l/ E paketinių/ Paypal paketas/ SF Express/ DHL ir kt.

2 Mes išsiūsime į jūsų Salve.lt mokėjimo adresą, rašykite iš anksto, jei kitą pristatymo adresas yra būtinas.

3. laivybos būdas, priklauso nuo to, bendra suma jūsų užsakymą.

4, Kartais tai trunka 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį patikrinimą.

5 Mūsų kainos nėra įtrauktos mokesčius, PVM, ar kitų Paslėptų Mokesčių.

Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti Minimalaus Mokesčio, Mes deklaruoja kaip savo prašymą arba mažos vertės.

1 Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2 Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

1 Dėl bet kokių priežasčių, jūsų netenkina elementus, mes priimame grįžta ir keistis per 7 dienas po to, kai gavote savo daiktus, ir jums bus grąžinti laivybos kaina. Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė.

2 Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas. Jei pakeitimas nėra, tada grąžinamoji išmoka bus išduota withtheoriginal mokėjimo būdą.

1 Mes internete nuo pirmadienio iki penktadienio 9 : 00 AM - 6 : 30 PM (GMT+8), atostogų nėra įtrauktas.

Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Salve.lt arba rašykite mums.

2 Pekino Laikas : 9 : 00 - 18 : 30

Niujorke Laikas : 20 : 00 - 5 : 30

Paryžiaus Trukmė : 2 : 00 - 11 : 30

Londono Laikas : 1 : 00 - 10 : 30

Maskvos Laiku : 4 : 00 - 13 : 30

Brazilija Laikas: 22: 00 - 7: 30

3 Mes atsakysime Laiškus per 24HS, per 36HS savaitgaliais.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakabučiai Tipas Skaidrės
Narvo Dydis Tinka 18mm Aromaterapija Pompon
Elemento Tipas Pakabučiai
Stilius Madinga
Metalų Tipas Sidabro Padengtą
Papuošalai Tipas Aromaterapija Papuošalai
Karoliai Medžiaga Vaško Odos Karoliai
Pakuotės Turinys 1PC Narve + 10PC Pompon + 1PC Karoliai
Formos\modelis Širdį
karoliai dydis Apie 24 Colių
Modelio Numeris Aromaterapija Papuošalai
Prekės Pavadinimas Eudora
Pompon Dydis Tinka 18/20mm Aromaterapija Apranga Narve
Medžiaga metalo
Pompon Spalva 10 Spalvų Derinys
Narvas Spalva Sidabro Spalvos Kaip Paveikslų Paroda
Bauda ar Mados mados
Lytis Moteris

Parašyti atsiliepimą

Eteriniai Aliejai Difuzorius Kvepalai Pakabukas Apranga Širdies Supjaustyti Narvas Su 10 VNT Pompon Moterų Maldos Lauke Karoliai Ypatingą Dovaną 2018 Naujas

Eteriniai Aliejai Difuzorius Kvepalai Pakabukas Apranga Širdies Supjaustyti Narvas Su 10 VNT Pompon Moterų Maldos Lauke Karoliai Ypatingą Dovaną 2018 Naujas

Eteriniai Aliejai Difuzorius Kvepalai Pakabukas Apranga Širdies Supjaustyti Narvas Su 10 VNT Pompon Moterų Maldos Lauke Karoliai Ypatingą Dovaną 2016 Naujas Būklė: 100% Visiškai Naujas, Mes Turime Gamykla, Mes Manome, Kad Visi Šie Aromaterapija Pakabučiai. Medžiaga: Sidabro Padengtą Vario Narve. Narvo Dydis: Tinka 18mm Pompon. Pompon Dydis: Tinka 18/20 mm Narve. Pompon Spalvos:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai