Quad Core Grynas "Android 6.0 Automobilio Multimedijos Grotuvas Automobilių Tabletės Vieną 1din 7" GPS Navigacija Car Stereo Radijas, Bluetooth

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€182.40

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2GB RAM vieną 1din 7inch touchscreen 4G WI-fi, "Android" 6.0 Automobilių GPS FM Radijas Stereo galvos vienetas Media Player " BT "USB SD RDS SWC MIC Android 6.0 Quad Core 16G Flash", 1024*600 Ekrano Produkto Aprašymas 1.Paleisti grynas " android 6.0, OS abroad, Quad Core, 1024*600 Rezoliucija, 2."Android" telefono atspindinti USB ir "Airplay" iPhone 6/6 plius/5/5C/5 3.Bulit-in WiFi, palaiko 3G/Wifi hotspot dalijimosi tinklą iš savo telefono, 4.Palaiko 3G WCDMA Sim Kortelės 3G Dongle, 5.Paramos Raudoną ir Žalią Mygtuką, Šviesos, kad atitiktų jūsų automobilį. 6.Paramos Vairas Valdymas, Parama, automobilių DVR USB jungtis, Paramos ELM327 OBD2, Paramos Parkavimo Jutiklis (Priedai DVR,OBD2,Parkavimo Jutiklis yra Neprivaloma) 7.Paramos žemų dažnių garsiakalbis,Oro sąlygų Kontrolė 8.Bulit "Bluetooth" už laisvą ranką telefonu, ekranas telefonas knyga, ESU/FM Radijo, RDS Duomenų Sistemos. 9.Nemokama GPS žemėlapių pakrauti žemėlapiai taip greitai. Labiausiai Compatiblity jūsų automobilio pirminę informaciją. 1. Originalios automobilių Radaras /parkavimo jutiklis 2. CANBUS Nemokamai (Dual Channel Gali, autobusų), tai Reiškia, kad šis prietaisas gali rodyti prietaisų skydelio informacijos, pvz., oro temperatūra ir pan. Taip pat šis įrenginys gali perduoti tam tikrą informaciją, pvz., radijo dažnių juostos ir frenqency į automobilio prietaisų skydelio ekranas 3.Originalus vairas kontrolė 4.Originalus automobilio oro kondicionavimo sistema ekranas 5.Atbulinės eigos kelio rodyti savo automobilį, canbus,kitaip tai ne atbulinės eigos kelio ekranas vw su ne canbus 6.Liko Aliejus,Lauko temp,Akumuliatoriaus Įtampa,saugos diržų perspėjimas,Stabdžių atidaryti,Valymo skystis(jei jūsų automobilis neturi reikia canbus lauke,gali nepalaiko šios funkcijos)

7.Paramos Originalus automobilinis USB

Remiantis mūsų patirtimi,mes sąrašą, įrengta automobilių jūsų nuoroda. Laivybos Politika: Mes laivas visame pasaulyje.

1) iš Esmės mes jums pasirinkti labiausiai ekonominės būdas siųsti prekes jums.

2) Jei svorio jūsų sklypas yra per 2kgs, paprastai, mes išsiųsti UPS, DHL, ar AVS kitų pagreitinta kurjeriai. Tai trunka apie 3-10 dienų atvykti į savo vietą.

3) Jei svorio jūsų sklypas yra per 2kgs, paprastai, mes išsiųsti Oro Paštu, arba greitojo Pašto Paslaugos. Tai trunka apie 7-20 darbo dienų atvykti į savo vietą.

4) Jei savo pristatymo adresą suranda nuotolinio valdymo srityje, pirkėjas gal susimokėti atokioje vietovėje mokestis. Mes jus informuosime, prieš išsiunčiant prekę out.

5) Rusija klientui, mes galime naudoti 139 pristatymo ar AVS pristatymas.

Bet papildomų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus patikrinti, laivybos išlaidų ir pristatymo būdas su mumis iki mokėjimo, ačiū!

Importo Mokesčio:

Suma, kurią turite sumokėti mums tik apima straipsnius, kainą ir siuntimo išlaidas. Mes ne pridėti Muitų, Pridėtinės Vertės Mokesčių, Muitų, Mokesčių ir kitų rinkliavų.

Pirkėjas turi sumokėti už mokesčius, jei tai įvyko dėl tam tikrų prekių.

Jei siuntinį grąžina atgal į mus dėl pirkėjas atsisako sumokėti šiuos mokesčius, mes negali siųsti sklypo dar kartą, išskyrus atvejus, kai pirkėjas baigia tuos mokesčius ir sumoka visus grįžti ir vėl išlaidos.

Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti pinigus, dėl šios priežasties.

Atsiliepimai:

Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus.

Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir suprasti problemų ir nusivylimų, jums gali turėti.

Jei jums kyla kokių nors problemų, per laivybos procesą arba kokių nors problemų dėl prekės, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemas.

Mes nuoširdžiai stengiamės išspręsti visas problemas už jus, kaip greitai, kaip mes galime.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant blogas arba neutralų atsiliepimą, arba bet mažai žvaigždžių, rasime sprendimą, kad atitiktų jūsų reikalavimus ir padidinti pasitenkinimą.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 4.0kg (8.82lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 24cm x 26cm (9.84in x 9.45in x 10.24in)
Specialios Funkcijos Įkroviklis,Mobiliųjų Telefonų,MP3 Grotuvų,CD Grotuvas,FM Siųstuvas,Built-in GPS,CD-R, "Bluetooth", Touch Ekranas,CD-RW
Speciali Funkcija Paramos Vairas Kontrolė,Parama 4G Tinklo,Wifi Funkcija,integruotas Garsiakalbis/Mikrofonas Parama Gali, Autobusų
Sąsaja USB
DIN Dvigubas Din
OSD Kalba
Skaitmeninės Medijos Formatas DVD-R/RW,WMA,Mp3,DVD-RAM,Mp4,Video CD
Įtampa 12V
Modelio Pavadinimas Šešiasdešimt tūkstančių penki šimtai dvidešimt vienas
Operacinės Sistemos "Android"
Ekrano Dydis 8"
Galia 4*45W
Prekės Pavadinimas YILUZHE
Medžiagos Tipas metalo
RAM 1G
Max Išorinė Atmintis 64g
Prekės Svoris 4kg
Elemento Dydis 8inch
Rezoliucija 1024*600
TF/Micro SD Lizdas 1
ROM 16G

Parašyti atsiliepimą

Quad Core Grynas

Quad Core Grynas "Android 6.0 Automobilio Multimedijos Grotuvas Automobilių Tabletės Vieną 1din 7" GPS Navigacija Car Stereo Radijas, Bluetooth

2GB RAM vieną 1din 7inch touchscreen 4G WI-fi, Android 6.0 Automobilių GPS FM Radijas Stereo galvos vienetas Media Player BT USB SD RDS SWC MIC Android 6.0 Quad Core 16G Flash , 1024*600 Ekrano Produkto Aprašymas 1.Paleisti grynas android 6.0, OS abroad, Quad Core, 1024*600 Rezoliucija, 2. Android telefono atspindinti USB ir Airplay iPhone 6/6 plius/5/5C/5 3.Bulit-in WiFi, palaiko 3G/Wifi hotspot dalijimosi tinklą

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai