6pcs D43mm neodimio magnetas puodą su padengtas guma ir M4 sriegiu stud Kameros apšvietimo šviestuvas POS stendų magnetinis pagrindas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€21.77

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Aprašymas Guma Padengtas Magnetas Puodą Guma padengtas magnetas puodai yra pagaminti iš 6pcs super stiprūs neodimio magnetai ir padengtų plieno plokštelės, kurios buvo aplieti guma, ji turi specialias kelių polių magnetinis statybos ir klijų jėga šių neodimio magnetai buvo papildytas apie 2,5 karto. Jos gumos danga gali apsaugoti jautrią juodųjų metalų paviršiaus nuo nulio, kaip tapyba ,poliruoti ar kitus jautrius paviršius. Prie juodųjų metalų paviršiaus transporto priemonių , metalinių stelažų ir rūšių mašinų, magnetas puodai gali sukurti nuolatinio ar laikino tvirtinimo taško išvengti tvirtinimo į. Gaminio Parametrų: 1. Dalies Pavadinimas: D43mm Guma Padengtas Magnetas Puodą Su M4 Sriegiu Stud 2. Medžiaga: Neodimio Magnetas N45 +A3 Plieno +Juoda Guma 3. Dydis: D43mm ( Skersmuo )* 6mm ( Magneto Pagrindo Aukštis) 4. Sriegio Stud: M4*6mm (Stud Ilgis) 5. Vertikalios Traukos jėga: 8,5 KG Horizontali Trauka galia: 2,5 KG bazę iš 10mm Plieno Plokštelės 6. Max Darbinė Temperatūra :80 ° Produkto Savybės: 1 Super Galingas Magnetinis Pritraukimas Jėga 2. Gumos Danga anuliuoti bet nulio Tapybos ar Kitus Jautrius Juodųjų metalų Paviršiaus; 3. Daug Naudojimas: Led Darbo ir Signalas, Apšvietimas ,Kameros,Rungtynių, POP/POS Mažmeninės Ekranas Parduotuvės Sistemos. 4. Kiekis: 6pcs Magnetai pakuotėje Siunta:

Paprastai Kinija Paštu, Oro Paštu, Su Sekimo Numeriu.

Išvežti per 2 dienos, gavęs mokėjimą.

Rusija , Brazilija: 15-45 darbo dienas

Jungtinės amerikos valstijos: 7-15 darbo dienų

Australija, Jungtinė Karalystė, Ispanija, Prancūzija, Vokietija :7-20working dienų

Kitų šalių: Ne Daugiau kaip 40 darbo dienų.

Prašome Susisiekti su mumis el. paštu arba prekybininkas, vadybininkas, po 30 darbo dienas, jei jūs vis dar gauti savo sklypo.

Pastaba:

Bet magnetinių produktą mūsų parduotuvėje, jei jūs norite nusipirkti mažą partiją , ypač bruto svoris yra daugiau nei 20KG, maloniai prašome susisiekite su mumis, norėdami gauti pigiau krovinių vežimo savikaina (sunkesni bruto svoris pigiau krovinių vežimo išlaidos )

Įspėjimai:

1. Stiprus Magnetas gali skaudžiai pirštą blogai;

2. Laikyti stiprus magnetas, saugokite nuo Vaikų;

3. Neleidžia magnetai pridėti kartu (ypač plika neodimio magnetas), jokių įtrūkimų ir lustai galėtų pakenkti jūsų akims.

APIE MUS:

Mes esame pirmaujanti tiekėjas Kinija specializuojasi gaminant rūšių magnetinio mazgai.Su patyrusių technologija ,mes galime kurti ir plėtoti rūšių magnetinių produktų, kurių sudėtyje yra plastiko ,gumos ,maching,štampavimo dalys, kurios yra plačiai naudojamas visų rūšių pramonės šakų.

Visi magnetiniai mazgai yra pagamintos pagal griežtus kokybės sistemos ir jų gamybos procedūros yra visiškai kontroliuojama. Beveik visi produktai yra eksportuojami į Šiaurės Amerika, Europa ,Japonija. Jei bet kokią magnetinio projekto ar jūs turite gerą idėją, magnetinio programą, maloniai prašome leiskite mums žinoti, mes kurti, vystyti ir gaminti tai už jus. Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba prekybos vadybininkas (Live chat) anglų kalba, mes suteiksime jūsų atsiliepimus iš karto labai Dėkoju.

Sveiki galutiniams vartotojams, didmeninės prekybos įmonių, platintojų visame pasaulyje įsigyti mūsų stiprūs magnetai ir jų agregatai, mažas partijos, arba masė, dar kartą ačiū.

Įrenginio Tipas daug (6 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Pakuotės Dydis 13cm x 13cm x 10cm (5.12in x 5.12in x 3.94in)
Medžiaga N45 Neodimio Magnetas + A3 Plieno
Magnetas Asamblėja POP Ekranas Parduotuvėje Stovi ir Lentyna
Su Skylėmis Taip
Tipas Nuolatinis
Vertikalus Magnetine Jėga 8,5 KG bazę iš 10mm Plieno Plokštė
Magnetinio Montavimas Led apšvietimas, Kameros Magnetinis pagrindas
Formos Diskiniai
Prekės Pavadinimas FGHGF
Vidinis Sriegis Skylę M4*6mm ( Kiaurymės Gylis )
Dydis D43mm*6mm ( Diameter* Thickness )
Composite Retųjų Žemių Magnetas
juoda guma Įbrėžimams, Atsparumas tapybos ir Jautrus juodųjų metalų Paviršiaus
Prašymas Pramonės Magnetas
Modelio Numeris AMM-D430003

Parašyti atsiliepimą

6pcs D43mm neodimio magnetas puodą su padengtas guma ir M4 sriegiu stud Kameros apšvietimo šviestuvas POS stendų magnetinis pagrindas

6pcs D43mm neodimio magnetas puodą su padengtas guma ir M4 sriegiu stud Kameros apšvietimo šviestuvas POS stendų magnetinis pagrindas

Produkto Aprašymas Guma Padengtas Magnetas Puodą Guma padengtas magnetas puodai yra pagaminti iš 6pcs super stiprūs neodimio magnetai ir padengtų plieno plokštelės, kurios buvo aplieti guma, ji turi specialias kelių polių magnetinis statybos ir klijų jėga šių neodimio magnetai buvo papildytas apie 2,5 karto. Jos gumos danga gali apsaugoti jautrią juodųjų metalų paviršiaus nuo nulio, kaip tapyba ,poliruoti ar kitus

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai