Naujas Kūdikio, Vaiko, Vaikams, Vaikiška "Happy Birthday" Laiškas Pyragas, Žvakė Žvakės Topper

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.11

€0.74

--51 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas

Ji suteikia malonu ir šilta atmosfera ir jis yra puikus formos. Vaikystės stiliumi, kuris suteikia jums juokingas jausmas. Ji yra vaikų naudai ir kelių spalvų bus suteikia jums gera nuotaika. Jūs galite įdėti ją ant gimtadienio tortas, kuris atrodo gražus ir saldus. Nerūkomojo po kindling žvakė, Jokios žalos žmogaus organizmui ir Gera veiksmingumo išsklaidyti savitą kvapą. Tai puikus pyragas apdaila, svečių dovanos, sakydamas::" su gimtadieniu tave!" Kaip miela ir persikėlė ji yra! Daryti savo vaizduotę, išreikšti meilę asmuo jums patinka. Tai yra patogiau, ir jūs galite mėgautis save. Kiekis: 1 Komplektas (13Pcs)

Specifikacija: Tipas: Raidė Žvakė Medžiagos: Parafinas Proga: Gimtadienio Dydis: 7*2 cm/ 2.76"*0.79" (Vidut.) Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Patarimai: 1. Išlaikyti savo veidą 40cm toli, kai užsidegimas; 2. Vaikams iki 12 neveikia, ji tik; 3. Tiesiogiai su liepsna dega žibintus; 4. Nenaudokite valstybėje vėjo; 5. Prašome smūgis iš liepsnos, kol žvakės nesudegusių-out; 6. Prašome atkreipti dėmesį, kad gaisro apsauga.

Pastaba: Jums turėtų atkreipti dėmesį į jūsų vaiką, kai jūsų šviesos žvakės, neleiskite jai panika jūsų vaikui. Neleisk, kad žvakė kristi ant grindų. Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 1 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Paketas apima

1 Set x Gimtadieniu Laišką Žvakės (13 Vnt.)

Pakuotės Dydis 25cm x 16cm x 10cm (9.84in x 6.30in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Modelio Numeris D16867
Medžiaga Parafinas
Modelis Laiškas
Proga Gimtadienis
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Dydis 7*2 cm/ 2.76''*0.79'' (Approx.)

Parašyti atsiliepimą

Naujas Kūdikio, Vaiko, Vaikams, Vaikiška

Naujas Kūdikio, Vaiko, Vaikams, Vaikiška "Happy Birthday" Laiškas Pyragas, Žvakė Žvakės Topper

Aprašymas Ji suteikia malonu ir šilta atmosfera ir jis yra puikus formos. Vaikystės stiliumi, kuris suteikia jums juokingas jausmas. Ji yra vaikų naudai ir kelių spalvų bus suteikia jums gera nuotaika. Jūs galite įdėti ją ant gimtadienio tortas, kuris atrodo gražus ir saldus. Nerūkomojo po kindling žvakė, Jokios žalos žmogaus organizmui ir Gera veiksmingumo išsklaidyti savitą kvapą. Tai puikus pyragas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai