5vnt 8mm skersmens 90 laipsnių Lazerio Linijos Modulis Kanifolija /Plastiko Objektyvas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.13

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Informacija

Jie linijos plastiko objektyvas lazeriai!

90° mrad! Mes taip pat turime 60° ir 120° mrad pasirinkti!

Prašome objektyvo švarus!

Papildoma Informacija Modelis

OBJEKTYVAS-LINE-90-P Paketas 5 objektyvo Matmenys skersmuo: 8mm

storis: 2-2.3 mm

Apmokėjimas:

1. Mokėjimo būdas dėl sąlyginio DEPONAVIMO

2. Kredito Kortelės

3. Kitos mokėjimo režimai ir tt, apie Ali-išreikšti paramą

Laivybos Ir Pristatymo

Yra du būdai, pristatymas jums pasirinkti, kai jums patikrinti. Nemokamas pristatymas yra Oro Paštu (pašto paslauga), pašto sistema bus padaryti pristatymą. Skubus pristatymas yra EMS, DHL ar UPS. Mes pasirinkti įmonę už jus, priklausomai nuo jų paslaugų prieinamumą.

1. Numatytasis laivybos paslaugas visoms prekėms virš $10 yra Kinija Paštu arba Honkongo Po Oro Laišką su sekimo numeris: sekimo numerį naudojamas pašto būsenos sekimas ir tai yra draudimas tuo pačiu metu. Užsakymo pagal $10 neturės tokio sekimo numerį.

2. Jūs galite sekti savo el. pašto nors nacionalinės paštu per 3 dienas po apmokėjimo ir sekimo numerį teikia prekės būklė pranešimas el. paštu, iš laserlands. Pavyzdžiui: JAV USPS. Mes ir siųsti sekimo numerį, savo per savo elektroninio pašto adresą .

3. Per 3 darbo dienas, vidaus tvarkymo laikas kai išvalytas mokėjimą gautas.

4. 7-21 darbo dienų ir pristatymas į JAV vietų, bet užsakymus ir 7-29 darbo dienų ir pristatymas į bet kurį Tarptautinį vietų už oro pašto.

5. Gali būti keletas faktorių, gali atidėti pristatymą (muitinės, oro ir kt.) Bet nesijaudinkite. Mes 100% grąžinamosios išmokos, kai 30 darbo dienų nuo siunta yra patvirtinta. Prašome atkreipti mus vėl, kai jūs jį gauti po to.

6.>1 mw lazeris gali būti konfiskuotas UK, AS muitinės. Lazeriai daugiau nei 5mW yra uždraustas kai kuriose šalyse, prašome perskaityti savo įstatymus, prieš vietoje užsakymo. Mes nesame atsakingi už muitinės turėti arba teisės pažeidimą.

7. Mes neturime laivas, Italijoje, Indijoje, Afrikoje ir kai kuriose kitose šalyse dėl didelės rizikos pašto prarado.

Grįžta & Endoprotezai

3 Mėnesių: 3 mėnesį (nuo tos dienos, kai laivybos out), jei yra problema atsitinka, sukelia patį elementą, prašome DONOT ją ardyti. Jūs galite jį grąžinti originalioje pakuotėje mums. Mes remonto arba keitimo nauju ir jūs mokate tik už tiek būdu siunta.

3 Dienų: Jei jūs tikrai nepatinka elementą, mes išsiųsti jums, kai gavote siuntinį grąžinkite jį atgal į mus per 3 dienas nuo gavimo dienos). Mes galime pasirūpinti grąžinamųjų išmokų už jus ir už 25% paslaugų ir aptarnavimo mokestį, remiantis bendrą gaminio kainą.

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Numeris N/A
Proga Home Entertainment
Du šimtai milijonų vienas šimtas trisdešimt septyni Du šimtai milijonų trijų tūkstančių aštuonių šimtų trisdešimt dviejų
Prekės Pavadinimas laserlands
Elemento Tipas Scenos Apšvietimas Poveikis
Kištuko Tipas Nėra
Stilius DMX Scenos Šviesos

Parašyti atsiliepimą

5vnt 8mm skersmens 90 laipsnių Lazerio Linijos Modulis Kanifolija /Plastiko Objektyvas

5vnt 8mm skersmens 90 laipsnių Lazerio Linijos Modulis Kanifolija /Plastiko Objektyvas

Informacija Jie linijos plastiko objektyvas lazeriai! 90° mrad! Mes taip pat turime 60° ir 120° mrad pasirinkti! Prašome objektyvo švarus! Papildoma Informacija Modelis OBJEKTYVAS-LINE-90-P Paketas 5 objektyvo Matmenys skersmuo: 8mm storis: 2-2.3 mm Apmokėjimas: 1. Mokėjimo būdas dėl sąlyginio DEPONAVIMO 2. Kredito Kortelės 3. Kitos mokėjimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai