6/12/24pcs Stuburo 500 Bambuko Rodykles 30" Ilgis su Turkija Plunksnų 20-50lbs Lanką Lošti Lankas Medžioklės Šaudymo iš Lanko

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€20.29

€21.27

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Ilgis: 31 Cm

Diametras: 8,5 mm

Rodyklių Velenai medžiagos: Bambuko

Rodyklės taškas medžiaga: Geležis

Plunksnos: Kalakutų plunksnų

Plunksnų Spalva: Juoda

Kiekis: 6/12pcs

Svoris: apie 28g/vnt.

Ši rodyklė buvo pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų .Jis turi gerą našumą , žemos rankų šoko su geras greitis.

Mes galime išsiųsti jūsų sklype per DHL, EMS, China Post, Singapore Post " ir kiti metodai.

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje. mes galime rašyti "pavyzdys" arba "dovanų" paketą, kad būtų išvengta kai kurių jų, jei pirkėjas paklausė.

Paketai bus atsiųsta per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo. jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, apie savo užsakymą arba savo paketą, atkreipkite dėmesį, mums iki mokėjimo, arba mes naudokite numatytąjį paketai.

Paketai siunčiami China Post " ir " Singapore Post paprastai trunka 3-5 verslo dienų parodyti savo sekimo informacijos up online. Jūs galite sekti savo sklypo informacija save internete su sekimo numerį, arba prašo mūsų pagalbos.

Ten gali būti šiek tiek klaidų apie dydį arba spalvą, tarp produktų gavote ir nuotraukas internete, tai dėl įvairių matavimų ir stebėti spalvas. jei esate rimtas pirkėjas ir tikėtis 100% tas pats, prašome apsvarstyti prieš perkant.

Jei jus tenkina mūsų produktus ir mūsų paslaugos, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti 5-žvaigždučių atsiliepimus, kad labai svarbu yra kitų pirkėjų, ir mums.

jei nesate patenkintas mūsų gaminius ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti ginčų, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą, kaip ir siųsti jums naują ar grąžinti jums. būsime dėkingi, jei norite, galite apsvarstyti jį.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 80cm x 20cm x 20cm (31.50in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 0.271kg (0.60lb.)
Modelio Numeris X0193
Skersmuo 8,5 mm
Prekės Pavadinimas MAK
Taškas Medžiaga Plieno
Veleno Medžiaga Bambuko
spalva 6pcs, 12pcs, 24pcs
Rodyklių Velenai medžiaga Bambuko
Tipas rodyklių
Naudoti Medžioklė
Rodyklės taškas medžiaga geležies
Plunksnų Medžiaga Kita
Svoris about 28g/piece
Plunksnų Kalakutų plunksnų
ilgis 31 Inches

Parašyti atsiliepimą

6/12/24pcs Stuburo 500 Bambuko Rodykles 30

6/12/24pcs Stuburo 500 Bambuko Rodykles 30" Ilgis su Turkija Plunksnų 20-50lbs Lanką Lošti Lankas Medžioklės Šaudymo iš Lanko

Ilgis: 31 Cm Diametras: 8,5 mm Rodyklių Velenai medžiagos: Bambuko Rodyklės taškas medžiaga: Geležis Plunksnos: Kalakutų plunksnų Plunksnų Spalva: Juoda Kiekis: 6/12pcs Svoris: apie 28g/vnt. Ši rodyklė buvo pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų .Jis turi gerą našumą , žemos rankų šoko su geras greitis. Mes galime išsiųsti jūsų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai