Įkrovimo Vandens Rūko Ventiliatorius, Mini USB Gerbėjai su 2000mAH, Li Akumuliatorius Oro Ventilador Oro Aušintuvas Kondicionavimo Namo Lauko

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€16.55

€28.73

-42 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas

1: DRĖKINTUVAS VENTILIATORIUS: USB mini aušinimo ventiliatorius ir grožio drėkintuvas 2 in 1, rankų rūkas ventiliatorius aušinimo, bet kuriuo metu.

2: PAKRAUNAMA ir NEŠIOJAMIEJI GERBĖJAS: Su built-in rechargerble ličio baterija,lengvas ir rankenos dizainas, patogu bet kur.

3: MINI VENTILIATORIUS SU 3 MODELIAI: pirmas-fan mode, antra-rūkas režimas, trečioji-ventiliatorius+rūkas, visada saugo jūsų odą šviežia.

4: UlTRA-TYLUS VENTILIATORIUS: skiriasi nuo daugumos desktop mini gerbėjai rinkoje, kuri yra triukšmingos,aukštos kokybės variklis ir unikalus dizainas leidžia ITIN TYLIAI .

5: FASHIONALBLE DIZAINAS: naudoti "on/ off" jungiklį įjungti ir išjungti prietaisą; "valdymo mygtuką" mygtuką, norėdami pasirinkti apyvartą režimai jums patinka.

Pastabos

Yra trys priežastys, užtikrinančia rūkas poveikio drėkinantis ventiliatorius.

1: Mažesnės galios: prašome įkrauti prietaiso, jei jums rasti vėjas ir rūkas poveikis nėra gerai.

2: Akvedukas užsikimšimas: prašome purtyti, vandens rezervuaras, o kad akvedukas netrukdomai.

3: Atomizing rele užsikimšimas: prašome išvalyti dulkinimo įrašą su medvilnės tamponu mirkomi, alkoholio ar acto.

Pranešimo Apmokėjimo

1: įsitikinkite, kad jūsų įkroviklis geros būklės, prieš įkraudami.

2: Prašome įsitikinti, kad nėra vandens, paliktas ant įkrovimo lizdas ir kabelių iki apmokestinimo.

3: ne už ventiliatoriaus į drėgnoje aplinkoje.

4: Prašome liovėsi jei ventiliatorius arba kabelio tapo šilčiau ir šilčiau.

Paketas apima

1 x Ventiliatorius

1 x USB Kabelis

1 x Instrukcija

Instrukcijos: 1. Pirmą kartą šis produktas yra naudojamas, pirmosios įkrovimo laikas 8 valandos, kad baterija geriau našumas ir efektyvumas. Prašome atkreipti dėmesį į šio produkto antkainis apsaugos grandinę, taip kad ličio baterijos įdėjimas saugus ir patvarus. 2. Kai produktas yra įkraunama, indikatoriaus lemputė. Kai raudona lemputė išjungta, krovimas baigtas ir maitinimo jungiklis yra įjungtas. Paspauskite režimo mygtuką, pasirinkite funkciją. Ciklas seka yra ventiliatorius, purškimo, ventiliatorius + purškimo. 3. Kai produkto naudojimo purškimo arba ventiliatorius + purškimo proga trūksta vandens, kai produktas bus problema aukšto dažnio garso, prašome nedelsiant išjunkite maitinimą ir įpilkite vandens, ir tada toliau naudoti purškimo funkcija, vaisto įprastu purškimo metu per 1 valandą, ir Toliau jį naudoti, reikia iš naujo. Pastaba: 1. Jei purškimo arba ventiliatorius + purškimo režimas, netyčia radau kelis lašus vandens yra normalus reiškinys, su skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu gali būti sausas. 2. Kai vandens bakas yra dar vandens, pvz., produktas vis dar aukšto dažnio garso ar rūko nėra lygūs, prašome suplakti keletą kartų, kad kriaukle patogūs, pvz., nėra elektros, turės įtakos ventiliatorius ir purškimo efektas, prašome mokestis, Side naudoti. 3. Nepilkite skysčių, pvz., alkoholio, kvepalų ar eterinius aliejus, kurie bus sukelti bakas, ardo. 4. Jei laikas yra ne naudoti, vanduo varva nuo bako ir sausas, siekiant išvengti bakterijų augimo.

mini nešiojamas oro ventiliatorius, oro kondicionavimas namų oro kondicionierius, Ventiliatoriai Stalo ventiliatorius Lauko ventiliatorius, oro aušintuvas įkrovimo ventiliatorius USB ventiliatorius, Oro kondicionavimo namų nešiojamas nešiojamojo kompiuterio Ventiliatorius namų ventilador mini ventilador ventilateur

Vežimas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

Grąžinti Ir Pakeisti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Guarantte

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Pakuotės Svoris 0.42kg (0.93lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Funkcija Aušintuvas
Maitinimo Šaltinis Baterija
Atvirkštinio Sukasi Funkcija No
Maks. Laiko Limitas Ne Laikas
Tipas Aušinimo Tik
Funkcija 5 Oro kondicionierius
Kontroliuoti Režimas Mechaninis Laikmatis Kontrolės
Vandens trūkumas Power-off Apsauga Taip
Rotacinis Mentiniai Kiekis 4
Įrengimas Mini
Vėjo Tipas Miego Vėjo, Gamtos Vėjas
Maks. Galia <20W
spalva žalia ,mėlyna,rožinė
4 funkcija įkrovimo ventiliatorius
Suspender Ilgis Ne Suspender
Oro tiekimo režimas Rotacinis Mentiniai
Modelio Numeris GT-70013
Įtampa DC5V
Vandens Bakas 23ml
Naudojimas Namuose
Sertifikavimo CE,CB
3 funkcija ventiliatorius su drėkintuvas funkcija
funkcija 1 Mini ventiliatorius
Technologijos Kita
Rotacijos Būdu Be Rotacijos
Su baterija Taip
Medžiaga Plastikiniai
Prašymas <10㎡
Įtampa (V) DC5V
Ventiliatoriaus Greitis Trečia Pavara
Dydis <1050MM
2 funkcija USB Ventiliatorius
Prekės Pavadinimas JE J. MEDVILNĖS. DIZAINAS
Galia (W) Kita
Nuotolinio Valdymo Funkcija No
Laiko Funkcija Ne Laikas

Parašyti atsiliepimą

Įkrovimo Vandens Rūko Ventiliatorius, Mini USB Gerbėjai su 2000mAH, Li Akumuliatorius Oro Ventilador Oro Aušintuvas Kondicionavimo Namo Lauko

Įkrovimo Vandens Rūko Ventiliatorius, Mini USB Gerbėjai su 2000mAH, Li Akumuliatorius Oro Ventilador Oro Aušintuvas Kondicionavimo Namo Lauko

Aprašymas 1: DRĖKINTUVAS VENTILIATORIUS: USB mini aušinimo ventiliatorius ir grožio drėkintuvas 2 in 1, rankų rūkas ventiliatorius aušinimo, bet kuriuo metu. 2: PAKRAUNAMA ir NEŠIOJAMIEJI GERBĖJAS: Su built-in rechargerble ličio baterija,lengvas ir rankenos dizainas, patogu bet kur. 3: MINI VENTILIATORIUS SU 3 MODELIAI: pirmas-fan mode, antra-rūkas režimas, trečioji-ventiliatorius+rūkas,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai