COLORFULBOY Gulbės Kraštovaizdžio Sienos Menas Spausdinti Paveikslai Tapyba Pop Art Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.21

€3.96

-18 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., Siųsti ir grąžinamosios išmokos, yra visos galimybės. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą. Mes galime priimti užsakymą bet kokio dydžio ar vaizdus, kaip lašas laivybos, didmeniniams, OEM, tt,jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu.

Prekės bus vežamos Salve.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, kuris trunka 5-30 dienų į JAV.15-30 dienų, Kanadoje, Europoje, Australijoje.Dėl muitinės formalumus, siuntinių, siunčiamų į rusijos ir Brazilijos užtruks apie 20-40 darbo dienų. Jei norite, kad būtų greičiau, Susisiekite su Manimi, už DHL(3-10) dienų, tikimasi, pristatymo data bus paveikta, pagal paprotį, oras, taip Pat pakuotėje gali vėluoti, kai kai kurios svarbios festivalyje (pvz., Pavasario festivalis ir Chrismas dieną, Kinijos Nacionalinė diena) kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti pakuotėje, Todėl Prašome susisiekti su mumis, jei jūs negalite gauti prekę per 30 dienų.

Mūsų tipografijos spaudinių ir Meno atspaudai ant Salve.lt funkcija šiuolaikinės sienos menas, Skandinavijos dizaino sienos meno ir gražių abstrakčių meno spaudinius. Puikus namų dekoro,biuro ar darbo vietos.

APRAŠYMAS

Produkto siųsti jums NĖRA FEAMED.

Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą.

Mes galime priimti užsakymą bet kokio dydžio ar vaizdus, kaip lašas laivybos, didmeniniams, OEM, tt,jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu.

dianxiaobao_

Pakuotės Dydis 3cm x 3cm x 30cm (1.18in x 1.18in x 11.81in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.17kg (0.37lb.)
Rėmelio režimu sienos nuotraukas, už kambarį
Modelio Numeris 20170801214cb-x
Sienos Menas Spausdinti Sienos Nuotraukas
Kraštovaizdžio Drobė Spausdinti
Dydis (Coliai) 13X18 cm Nėra Įrėminti, 15X20 cm Nėra Įrėminti, 20X25 cm Nėra Įrėminti, A4 21X30cm Nėra Įrėminti, 30X40 cm Nėra Įrėminti, 40X50 cm Nėra Įrėminti, 50X70 cm Nėra Įrėminti, 60X80 cm Nėra Įrėminti, 60X100 cm Įrėminti Nr.
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Technics Purškiamojo Dažymo
Prekės Pavadinimas SPALVINGA BERNIUKAS
Art stilius plakatai ir spausdina
Formos Vertikalus Stačiakampis
Medžiaga Drobė
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Dažymas Ir Kaligrafija Drobė, Tapyba
Rėmas No
Originalus No
Dalykai Kraštovaizdžio
Paramos Bazės Drobė
Stilius Šiaurės
Tipas Drobė Spaudiniai

Parašyti atsiliepimą

COLORFULBOY Gulbės Kraštovaizdžio Sienos Menas Spausdinti Paveikslai Tapyba Pop Art Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro

COLORFULBOY Gulbės Kraštovaizdžio Sienos Menas Spausdinti Paveikslai Tapyba Pop Art Šiaurės Plakatai Ir Spausdina Sienos Nuotraukas Gyvenimo Kambario Dekoro

Visi mūsų atvaizdai yra aukštos raiškos versiją , prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra bet kokia kokybės problemos , prekės negavo ir t.t., Siųsti ir grąžinamosios išmokos, yra visos galimybės. Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą prieš adresatą. Mes galime priimti užsakymą bet kokio dydžio ar vaizdus, kaip lašas laivybos, didmeniniams, OEM, tt,jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai