5 Gabalas Naktį Miesto Modernių Namų Sienų Dekoras Drobė Nuotrauką Meno HD Spausdinti Tapybos Rinkinys, Drobė Menas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€15.59

€30.56

-48 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Informacija: (Atkreipkite dėmesį, kad visos kainos yra už NEĮRĖMINTI tapybos, tik drobė , jei jums reikia sistemos, prašome susisiekti su mumis,mes citata, pagal jūsų reikalavimą. ) Nemokamas Pristatymas 5 Gabalas Naktį Miesto Modernių Namų Sienų Dekoras Drobė Nuotrauką Meno HD Spausdinti Tapybos Rinkinys/grupėms Drobė Meno Neįrėminti Note1: 1inch=2,54 cm,1cm=0.39 colių Note2: gali būti šiek tiek skiriasi spalva,nes kompiuterio monitoriaus. Note3: Šis produktas yra tik tapyba, be vidaus ir išorės rėmas, pagalbinė(NEĮRĖMINTI tapybos, tik drobė). Dydis : 25X40 25X60 25X80cm Individualų dydį taip pat pasveikino. Prašome susisiekti su mumis. Individualų dydį taip pat pasveikino. Prašome susisiekti su mumis. Medžiagos: HQ Giclee Spausdinti ant ployester drobės . Pritaikyti: Visi paveikslai neįrėminti ,jei jums reikia sistemas,prašome susisiekti su mumis. Įpakavimas: Neįrėminti tapyba bus susukti su kietajame vamzdelio ir wraped su burbulas plastiko sluoksniu, siekiant užtikrinti saugumą transportavimo metu . Pakavimas:

Vežimą:

Mes teikiame nemokamas pristatymas Kinija Po Oro Paštas / ePacket, galite stebėti paketų informaciją ir keletą dienų po jo išsiuntimo. Jei 2 išreikšti virš negalite atvyko į savo šalį / regioną,ar pakuotės dydis per ribą, ar jums reikalinga greičiau pristatymas, galite pasirinkti kai kurių kitų tinkamą pristatymo būdą, tokios, kaip DHL, EMS. Bet klausimas, tiesiog susisiekite su mumis, mes jums pagelbėsime.

Atsiliepimai:

Mes stengiamės tiekti aukštos kokybės gaminius už kiekvienas klientas, jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Gerbiami klientai, jei jūs patenkinti mūsų tapybos, prašome palikti savo 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, tai paskatins mus daug. Mes vertiname jūsų maloniai paliekant 5 žvaigždes 3 išsamus reitingus ( Punktas, kaip aprašyta, Komunikacijos, Laivybos Greičiu ) apie šią operaciją.

Jei yra problema su jūsų užsakymą,mes labai atsiprašome, tačiau prašome būtinai susisiekti su mumis pirmą kartą, neskubėkite palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokį ginčą ir, kad esate patenkintas. Nori, jis ne tik operacijos, bet taip pat padaryti savo gyvenimą geresnį.

Individualų Užsakymą: Jūs galite rašyti mums savo mėgstamą nuotrauką su specialiu prašymu. Įsitikinkite, kad jūsų failai yra pakankamai didelis (150-300 dpi spausdinimo dydis). Jei jūs norite: kad mūsų tapybos kitą dydį/stilius; konvertuoti savo mėgstamą nuotrauką į aukštos kokybės naftos tapyba ant drobės; atkurti arba tinkinti bet dažymas; kad kelias kopijas savo tapybos individualų dydį; reikia tempimo arba rėmo paslaugas; kiti reikalavimai...

Prašome susisiekti su mumis,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau gauti jūsų pranešimą(per 24 valandas). Mes sukursime specialų buy-it-now sąrašą ir patvirtinti tinkamą kainų ir tiekimo būdą su jumis.

Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 80cm x 6cm x 6cm (31.50in x 2.36in x 2.36in)
Rėmelio režimu Neįrėminti
Vidutinis Aliejus
Forma Multi-nuotraukų Derinys
Medžiaga Drobė
Tipas Drobė Spaudiniai
Rėmas No
Formos Horizontalus Stačiakampis
Technics Purškiamojo Dažymo
Dalykai Kraštovaizdžio
Prekės Pavadinimas grynas meno erdvė
Kaligrafijos ir tapybos tipas Drobė, Tapyba
Stilius Modernus
Originalus No
Paramos Bazės Drobė
Dydis (Coliai) 25X40 25X60 25X80cm

Parašyti atsiliepimą

5 Gabalas Naktį Miesto Modernių Namų Sienų Dekoras Drobė Nuotrauką Meno HD Spausdinti Tapybos Rinkinys, Drobė Menas

5 Gabalas Naktį Miesto Modernių Namų Sienų Dekoras Drobė Nuotrauką Meno HD Spausdinti Tapybos Rinkinys, Drobė Menas

Produkto Informacija: (Atkreipkite dėmesį, kad visos kainos yra už NEĮRĖMINTI tapybos, tik drobė , jei jums reikia sistemos, prašome susisiekti su mumis,mes citata, pagal jūsų reikalavimą. ) Nemokamas Pristatymas 5 Gabalas Naktį Miesto Modernių Namų Sienų Dekoras Drobė Nuotrauką Meno HD Spausdinti Tapybos Rinkinys/grupėms Drobė Meno Neįrėminti Note1: 1inch=2,54 cm,1cm=0.39 colių Note2: gali būti šiek tiek

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai