Naujas ponios apynasrio kaklo nėriniais, skaidrus seksualus plius dydis kostiumai nustatyti pagundai, seksualus apatinis trikotažas moterims seksualus sleepwear egzotiškų drabužių

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.47

€2.33

-36 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mielas drauge, jei jums patinka elementas, galite pridėti į Pageidavimų Sąrašą, galite spustelėkite šią ženklas, nes tu šalia prekybos. Jei norite pirkti sumaišykite kad galite naudoti parduotuvės krepšelyje. Pasirinkti elementą, kad jums reikia, ir įtraukti ją į krepšelį, tada toliau pasirinkite kitą elementą ir jį įtraukti į krepšelį taip pat. Pagaliau grįžti į savo parduotuvę kortelę ir mokėti juos kartu. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą. prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

Dydis: Tinka daugumai merginų ar mergaičių.

Tinka aukštis : 150~170CM

Garantija

1. Visi produktai buvo testuotas, geros darbo iki laivo.

2. Vienų metų garantija (ne įeina priedai).

3. Jei prekė yra su defektais, 1 mėn., mes atsiųsime jums pakeitimo, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Tačiau, jūs turite mokėti, laivybos mokestis.

4. Prekės gali būti grąžintos remonto per 1 metus nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo prekes, Pirkėjams yra atsakinga dėl laivybos mokestis.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš grįžti.

Grįžti

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 7 dienas su neapgadinta pakuotės pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti. Mes neturime turėti gabenimo mokesčio.

Atsiliepimai 1. Gavę jūsų prekę, prašom palikti atsiliepimą apie mus.

2. Neigiamas grįžtamasis ryšys arba mažai DSR nėra išspręsti visus pagrindinius klausimus. Jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis el. paštu pirma ir suteikia mums galimybę pagrįstai ištaisyti. Mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu, ir mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.

3. Kai nekontroliuojamų veiksnių, elementas gali būti sugadinta siuntimo metu. Jei jums gauti skaldytų prekei, prašome susisiekti su mumis pirma, mes ištirti ir pakeisti, jei turite kitų klausimų, prašome elektroniniu paštu mums.Mes atsakysime per 1 darbo dieną ar mažiau. Prašome nurodyti savo užsakymo numerio visų pranešimų.

Jūsų teigiamas vertinimas būtų didžiausias paskatinimas mums, ir mums geriau ir geriau!

Pristatymas

1. Mes laivas jūsų užsakymų per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo gavimo.

2. Nemokamas pristatymas prekės (- ių) bus vežamos Kinija Paštu tik. Mes teikiame sekimo Nėra. nemokamas pristatymas elementus. Kinija Po pristatymo laikas yra 15-30 dienų, ir tarptautinių laivybos buvo sudėtinga ir dėl abiejų šalių muitinės, tranzito stotis ir pan.,tai gali užtrukti ilgiau nei tikėtasi.

3. Jei norite gauti jūsų užsakymą per trumpesnį laiką, jūs galite pasirinkti, DHL, pristatymo mokestį moka pirkėjai:

DHL paprastai trunka 3-15 darbo dienų, priklauso nuo šalies pristatytas.

Muitų Ir Mokesčių

1. Mūsų sąrašas kainą įeina prekių vertė, pakuotės kaina, ir eksporto mokesčiai, įskaitant tarptautinės importo muitai. Importo muitus pirkėjų atsakomybę.

2. Visi ginčai, kylantys dėl importo muitai bus pateikta Alixpress sprendimas.

Susisiekite su mumis

Mūsų darbo laikas :

9:00 val. iki 6:00 pm (GMT +8) nuo pirmadienio iki penktadienio.

Prašome nedvejodami sutarties jav Prekybos Vadybininkas ar el. Paštu.

Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Pakuotės Svoris 0.151kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 1cm x 5cm x 6cm (0.39in x 1.97in x 2.36in)
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Šilkas,Lycra,Nailonas,Viskozė
Apdaila Nėriniai
Prekės Pavadinimas FashionXJYX
Modelio Numeris We11
Elemento Tipas Kūdikių Lėlės
Specialios Paskirties Egzotiškas Drabužiai
Modelio Tipas Kietas
Audinio Tipas Nėriniai
Lytis Moteris
Nepadori Nuotrauka No
Dydis One Size

Parašyti atsiliepimą

Naujas ponios apynasrio kaklo nėriniais, skaidrus seksualus plius dydis kostiumai nustatyti pagundai, seksualus apatinis trikotažas moterims seksualus sleepwear egzotiškų drabužių

Naujas ponios apynasrio kaklo nėriniais, skaidrus seksualus plius dydis kostiumai nustatyti pagundai, seksualus apatinis trikotažas moterims seksualus sleepwear egzotiškų drabužių

Mielas drauge, jei jums patinka elementas, galite pridėti į Pageidavimų Sąrašą, galite spustelėkite šią ženklas, nes tu šalia prekybos. Jei norite pirkti sumaišykite kad galite naudoti parduotuvės krepšelyje. Pasirinkti elementą, kad jums reikia, ir įtraukti ją į krepšelį, tada toliau pasirinkite kitą elementą ir jį įtraukti į krepšelį taip pat. Pagaliau grįžti į savo parduotuvę kortelę ir mokėti

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai