Reguliuojamas Nešiojamų Gimnastikos Žiedai ir Dirželiai Tinkamumo Viršutinės Kūno Stiprumo ir kūno masės Raumenų procedūros metu

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€22.59

€42.24

-46 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Reguliuojamas Nešiojamų Gimnastikos Žiedai ir Dirželiai - Už Viršutinę Kūno Stiprumo ir kūno masės Raumenų Excercising, Crossfit, "Olympic GYM [Prekės]: Gimnastikos Žiedai ir Dirželiai [Patvarus žiedai]: vidinis skersmuo 6.75"(17.15 cm), išorės 9.25"(23.50 cm), storis 1.25"(3.18 cm) [Nailono dirželiai]: Plotis 1.5"(3.81 cm), ilgis 15'(4.57 m) (su sunkiųjų sagtis) [Paketą įeina]:

2 X Gimnastikos Žiedai

2 X 15 pėdų dirželiai su greitai prisitaiko cam sagtys

Saugus ir Tvirtas - 2x Gimnastikos Žiedai,2x 1.5" extreme platus Nailono austiniai diržai, Dirželiai (su puikus sagtys) inclueded. Jei turite ne idėja, apie tai, kaip pridėti dirželiai, patikrinti instrukcijų lapas vaizdus į kairę. Geriausias vertinta žiedai, nei kiti - žiedai yra pagaminti iš tekstūruotos, grippable ABS ir yra, kurios gali padėti iki 600 svarų todėl juos geriausia kokybė, gimnastikos žiedai rinkoje. Paimkite 5 minučių nustatyti, naudoti ir reguliuoti - teikiant savo su dideliu namų sporto salė pakaitalas. Neribotas įstaiga weigth pratimai - Puikus vaikams naudotis kieme ir už crossfit ir mankštos mėgėjai naudoti, sporto salėje ar bet kur jie gali saugiai pakabinti juos. Tinkamai įdiegti dirželiai - Tinkamai sumontuoti užtikrins, kad jūsų pečius, bus saugus, ir ne paslydo. Garantija - mūsų parduotuvėje, mes visiškai palaikome savo produktus. Jei jums nereikia 100% patinka mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Visi užsakymai bus išsiųsti artimiausiu metu,paprastai 2-5days po apmokėjimo. Nemokamas Pristatymas Kinija po oro paštu trunka apie vieną mėnesį,o kartais gal atidėtas Užsakymą tikrinimo, ar blogas oras.Taigi, jei jūs negalite laukti ilgai,pls, prašome pasirinkti pristatymo būdą norite. Gerbiami Brazail Klientams ,pls maloniai pastaba: dėl griežtesnių pasirinktinį patikrinimą savo šalį,pls maloniai pasakykite mums savo CPF NR. Mokėjimo pastaba. Gerbiami Rusijos Klientams , pls maloniai pastaba: dėl griežtesnės Rusijos taisyklės,pls tipo naudoti savo 3 žodžiai, vardas ir pavardė,ar paketas bus grąžintas siuntėjui. E-Paketinio JAV trunka 10-15 darbo dienų,kartais gal vėluojama pagal Užsakymą.

Express, tokių kaip DHL, "FEDEX", UPS,TNT trunka apie 5-12 darbo dienų,o dėl to, kad skirtumas muitinės formalumų metu skirtingose šalies,laivybos laikas negali būti garantuotas.

EMS yra labai lėtas, šiemet,kartais trunka vieną mėnesį dėl griežtų pasirinktinį patikrinimą.Taigi pls maloniai išvengti EMS, jei yra geresnis pristatymas.

Tai atitinka Salve.lt PREMIER Nemokamai Grąžinti Laivybos Politikos.

Pastaba: Jei jūs norite grąžinti ar pasikeisti elementus gavo, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. Ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Teigiamų atsiliepimų () yra mums labai svarbi,prašome gerai pagalvoti prieš paliekant atsiliepimą.jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir darome viską išspręsti jūsų problemas ir suteikti patenkintas sprendimas.TIKIMĖS, KAD JŪS TURITE LAIMINGAS PIRKINIŲ PATIRTIES!!

Maitinimo Rekomendacijos specializuojasi gaminti ir pardavinėti Fitneso produktų Kinijoje. Jei jums reikia didmeninės kainos, pls, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba el. paštu. Mes pasiūlysime geriausią kainą jums.

Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Kilmės vieta Kinija
Tipas Olimpinių žiedų
Dydis Shown as the below picture
Prop Pasirinkimas Gimnastikos Žiedai
Departamentas Pavadinimas Vyrai
Žiedas Medžiaga ABS
Prekės Pavadinimas MAITINIMO REKOMENDACIJOS
Žmonės Suaugusiems
Paketą, Įskaitant 2* Gimnastikos Žiedai ir Dirželiai Nemokamą Perfert Dovanų Dėžutėje
Funkcijos Už Viršutinę Kūno Stiprumo Ir Kūno Svorio Pratimai
Rūšies Pavadinimas Gimnastikos Žiedai ir Dirželiai
Pakuotė Kartoninėje dėžutėje
spalva Juoda
Svoris 1.50 KGS
Modelio Numeris Gimnastikos Žiedai

Parašyti atsiliepimą

Reguliuojamas Nešiojamų Gimnastikos Žiedai ir Dirželiai Tinkamumo Viršutinės Kūno Stiprumo ir kūno masės Raumenų procedūros metu

Reguliuojamas Nešiojamų Gimnastikos Žiedai ir Dirželiai Tinkamumo Viršutinės Kūno Stiprumo ir kūno masės Raumenų procedūros metu

Reguliuojamas Nešiojamų Gimnastikos Žiedai ir Dirželiai - Už Viršutinę Kūno Stiprumo ir kūno masės Raumenų Excercising, Crossfit, Olympic GYM [Prekės]: Gimnastikos Žiedai ir Dirželiai [Patvarus žiedai]: vidinis skersmuo 6.75 (17.15 cm), išorės 9.25 (23.50 cm), storis 1.25 (3.18 cm) [Nailono dirželiai]: Plotis 1.5 (3.81 cm), ilgis 15'(4.57 m) (su sunkiųjų sagtis) [Paketą įeina]: 2 X Gimnastikos Žiedai 2

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai