Vyrų kojinės classic verslo prekės ženklo calcetines hombre kojinės vyrams aukštos kokybės medvilnės atsitiktinis suspaudimo puskojinės 5pairs NE LAUKE

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.48

€12.46

-47 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Pirkėjas Pastaba: Dėl logistikos, mūsų sklypas defaults, kad Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu (Jungtinės amerikos valstijos per ePacket) , jie yra logistikos informacijos, prašome nusipirkti pirkėjas ramiai. Jei jums reikia kitų laivybos metodai, prašome pateikti mums pranešimą.

Produkto informacija

10vnt=5Pairs=1lot

DYDIS:US6-9.5 (EUR 38-43)

Būklė: 100% visiškai naujas

Spalva: Juoda, balta, pilka

Pakuotė: Supakuotas į maišelį opp

Produkto sudedamosios dalys:90% medvilnė, 10% spandex

Produktų ekranas

Mokėjimo mokėti už užsakymą dėl Salve.lt, atlikite toliau nurodytus veiksmus: 1 Pasirinkite užsakymą ir spauskite "Mokėti Dabar" mygtuką, 2 Pasirinkite norimą mokėjimo būdą kasos puslapis Pristatymas

1. Visi užsakymai bus išsiųsti per 3-5 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino, elektroniniu Paštu Registruotu Oro Paštu, EMS, epacket, DHL, "FedEx" ir UPS.

2 numatytasis pristatymo būdas yra Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,kuris paprastai trunka apie 10-45 darbo dienas.Tai priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jei jums nereikia gauti jūsų sklype per mėnesį,nedelsdami susisiekite su mumis.Mūsų kaina neapima visų importo mokesčių, ir jūs esate atsakingi už muitus.

3 Visi mūsų daiktai bus išsiųsti adresas siūlomas pirkėjams, prašome patvirtinkite savo adreso atidžiai prieš mokėjimą.Taip pat galite palikti mums pranešimą keisti adresą kol mes laivą iš savo sklypo.Kai ją išvežti,jis negali būti pakeistas, bet daugiau.

4 stebėti Internete prieinama.Sekimo numerį ir interneto svetainėje bus siūloma kai daiktai gabenami.

Delievery laikas

Grąžinimo Politika

Jei elementus, kad jūs gavote turi defektų ar skiriasi nuo aprašymas,turite nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime suteikti jums priimtiną sprendimą. Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums, 5-star teigiamų atsiliepimų,Mes automatiškai jus palikti teigiamą atsiliepimą.

Įrenginio Tipas daug (5 Poros/lot)
Pakuotės Dydis 28cm x 18cm x 8cm (11.02in x 7.09in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.23kg (0.51lb.)
Modelio Numeris wzMS0001
Elemento Tipas Kojinių
Prisitaikyti prie minios Suaugę patinai
Prisitaikyti prie sezonas Pavasarį, vasarą, rudenį ir žiemą
Prekės Pavadinimas haiyyyk
Aukštas Įgula
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Storis Standartas
spalva Juoda, balta, pilka,navy
Dydis One Size
Lytis Vyrai
Produkto sudedamosios dalys 90% medvilnės, 10% spandex
Medžiaga Spandex,Medvilnė
Tinkamas Pėdos Dydis JAV 6-9.5 (EUR 38-43)
pakuotė Supakuotas į plastikinį maišelį

Parašyti atsiliepimą

Vyrų kojinės classic verslo prekės ženklo calcetines hombre kojinės vyrams aukštos kokybės medvilnės atsitiktinis suspaudimo puskojinės 5pairs NE LAUKE

Vyrų kojinės classic verslo prekės ženklo calcetines hombre kojinės vyrams aukštos kokybės medvilnės atsitiktinis suspaudimo puskojinės 5pairs NE LAUKE

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę Pirkėjas Pastaba: Dėl logistikos, mūsų sklypas defaults, kad Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu (Jungtinės amerikos valstijos per ePacket) , jie yra logistikos informacijos, prašome nusipirkti pirkėjas ramiai. Jei jums reikia kitų laivybos metodai, prašome pateikti mums pranešimą. Produkto informacija 10vnt=5Pairs=1lot DYDIS:US6-9.5 (EUR 38-43) Būklė:

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai