MYORED mens šukuotos medvilnės vasarą daug kojines ilgas vamzdis juokinga didelio dydžio, žiemos sokken meias vestuvių dovana sox 5 porų/Daug

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.73

€10.27

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pradėkite Kaina:$ 9.98 $ 9.98 Kaina:$ 20.80 $ 20.80 Kaina:$ 16.90 $ 16.90 Kaina:$ 23.76 $ 19.80

Pirkėjas Pastaba:

1.Rusijos klientams ,prašome užrašyti savo vardą ir pavardę . jei jums nėra vardą ir pavardę ,jūs negalite gauti savo paketą jūsų šalyje.

2. Pls atkreipti dėmesį : Jei jūs norite stebėti savo sklypo .pls pasirinkti E-pakelis arba Salve.lt standartinis pristatymas ar kitų express".Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus . sekimo, informacijos Nėra !!

pabaiga

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay, Paypal . Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po sandorio uždarymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Siuntos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

Mes paramos Lašas Laivybos ,sveiki, jūs, kurie turi svajonę parduoti kojinės, kad žmonės gyvenime daugiau spalvinga !

2.Pls atkreipti dėmesį : Jei jūs norite stebėti savo sklypo .pls pasirinkti E-pakelis arba Salve.lt standartinis pristatymas ar kitų express".

C hina Po Eilinių Smulkių Paketų Plus . sekimo, informacijos Nėra !!

3. Užsakymai bus tvarkomi laiku, kai mokėjimo patvirtintas patikros.

4. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai . Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

5.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.pls leisti šiek tiek spalvų skirtumas ,dėl skirtingų monitorių.

6. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau pranešimus. Klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas amžinai .

8. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grįžti & Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime sėkmingai išspręsti savo problemas.

Apie Mokesčius

1) Mokesčiai, mokesčiai ir muitai importuojamoms prekėms, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2) Prašome teirautis jūs prieš Pirkti savo šalies muitinės įstaigai, ką šias papildomas išlaidas, gali kreiptis.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (5 Poros/lot)
Pakuotės Svoris 0.03kg (0.07lb.)
Funkcija Pralaidžios orui, anti-trinties, padengti absorbciniu, anti-beriberi, dezodorantas
Medžiaga Spandex,Medvilnė
Elemento Tipas Kojinių
Prekės Pavadinimas MYORED
Dydis 1 dydis (tinka 38-46EU ir 6.5-12 MUMIS
Pakavimas Nėra žymų *pakavimo maišelis
Lytis Suaugusieji vyrai moterys
Aukštas Įgula
Kilmės vieta Kinija(Žemyninė)
Modelio Numeris MYORED
Storis Standartas
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį, Žiemą

Parašyti atsiliepimą

MYORED mens šukuotos medvilnės vasarą daug kojines ilgas vamzdis juokinga didelio dydžio, žiemos sokken meias vestuvių dovana sox 5 porų/Daug

MYORED mens šukuotos medvilnės vasarą daug kojines ilgas vamzdis juokinga didelio dydžio, žiemos sokken meias vestuvių dovana sox 5 porų/Daug

pradėkite Kaina:$ 9.98 $ 9.98 Kaina:$ 20.80 $ 20.80 Kaina:$ 16.90 $ 16.90 Kaina:$ 23.76 $ 19.80 Pirkėjas Pastaba: 1.Rusijos klientams ,prašome užrašyti savo vardą ir pavardę . jei jums nėra vardą ir pavardę ,jūs negalite gauti savo paketą jūsų šalyje. 2. Pls atkreipti dėmesį : Jei jūs norite stebėti savo sklypo .pls pasirinkti E-pakelis arba Salve.lt standartinis pristatymas ar kitų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai