TOP NARDYMAS ĮRANKIŲ Nedidelės apimties povandeninės medžioklės kaukė ir flexable silikono nardymo įranga, nardymo rinkinys Black nardymo kaukė nustatyti suaugusiųjų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.21

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

TOP NARDYMAS ĮRANKIŲ Nedidelės apimties povandeninės medžioklės kaukė ir flexable silikono nardymo įranga, nardymo rinkinys Black nardymo kaukė rinkinys suaugusiems.

Nardymo kaukė:

1.100% Brand new produktas,pls būti pasitikėjimas su quaity. Kadangi mes gali imtis skirtingos partijos,logotipas ant produkto gali būti įvairių, arba ateina be logotipo,pls aišku, kad.

2.Skystu silikonu sijonas ir dirželis,dvigubo sandarinimo be jokių nutekėjimų,Komforto tinka. Platus headstrap,patogumą dėvėti.

3.PC ir silikono rėmas,plonas rėmas,lengvas ir itin žemas profilis nardymo kaukė.

4.Grūdintojo stiklo lęšis,itin aiškios ir CE sertifikatai,safty nardymas ir nardymo kaukes.Dvivietis objektyvas nardymas kaukė dizainas,žemo profilio,vakarienę už povandeninės medžioklės,fridaivingu.

5.Spalva: Juoda

6.Super tinka beveik suaugusiųjų veidus.

Nardymo Vamzdelis:

Visą silikono vamzdelis,didelės apimties oro srauto vamzdelis vamzdžiai ,maisto etape silikono vamzdelis kandiklį,žmogiškas dantų dizainas,kovos su dantų nuovargis po paskutinio naudojimo.Paprastas ir greitas sargas,lengva pridėti kaukė dirželis.

Top Nardymo Rinkinys( Kaukę ir Vamzdelį)

Pls pastebėti, kad paketas

Siųsti tik iš jūsų pasirinktų elementų.

Jei jūs pirkti tik kaukė ,paketas bus 1xMask tik.

Jei jūs tik pirkti nardymo įranga, paketas bus 1xSnorkel tik.

Jei jūs perkate rinkinys,rinkinys bus 1x Kaukė,1xSnorkel.

Paprasta PE maišelį,burbulas krepšys, apsauga.ne ateina su bet kuriuo mažmeninės langelyje,pls aišku,ačiū.

Kiti Snorkeling Įrankius, gerą atlygį

Kaip pateikti užsakymą jei susidomėjote, savo produktus?

Pirkėjo šios internetinės prekybos svetainėje,prašome prisijungti svetainėje ir sukurti naują paskyrą su savo elektroninio pašto adresu. Tada galite pradėti apsipirkti viską, kas jus domina.

Jums gali pateikti pasiūlymus pagal save,bet įsitikinkite, kad atostogos visos reikiamos informacijos,tokios kaip jūsų vardas, pavardė,telefonas,adresas, prieš biding.Mes neatsako už bet kokią prarastą sukelia bet kokios neteisingos informacijos.

Jei didelis užsakymas qty,nuolaida bus taikoma,susisiekite su mūsų klientų internetinė paslauga lygiai prieš biding.

Visus užsakymus, kurie su mumis yra labai attentioned ir tikrinami iki pristatymas.Jis bus išsiųsti per 7 darbo dienas nuo patvirtinimo iš gavėjo mokėjimo.

Bet nėra aišku,prašome susisiekti su mūsų internetinėje klientų aptarnavimo arba parašykite mums.Visi questionsand laiškus bus atsakyta per 24 valandas. Apmokėjimas:

1.Mes priimame Alipay, T/T, WU.

2.Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

Yra daug rūšių mokėjimo metodai, kuriuos galite pasirinkti Salve.lt. Mes siūlome sąlyginio DEPONAVIMO ir kredito kortelių mokėjimo, taip pat yra saugus tiek jav, nes ten bus normali tvarka, apie 24 valandų Salve.lt, kad patvirtintumėte savo kredito kortelės informaciją, per šį laiką, atsižvelgiant į saugumo abiejų pusių, mes negali laivą. Prekės bus vežamos iš maždaug per 7 dienas, kai Salve.lt patvirtino mokėjimo informacija.

3.Kaina neįeina draudimo ir visi mokesčiai, importo šalyje.

Pristatymas:

1.Prekės bus vežamos į jūsų Salve.lt profilio adresą, Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra pilna ir teisinga. 2.Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas,nuo apmokėjimo gavimo.

3.Užsakymai siunčiami įsipareigojimų Kinija Paštu, Oro Paštu. apie 10to35 darbo dienų daugelyje šalių & srityse.Nuotolinės šalis, jis bus daug ilgesnis laiko atvykti. Prašome suprasti!

4.Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti atsiliepimus, mes padarysime viską, kad ją išspręsti. Ačiū! Grąžinti:

1.Jei produktas jums gauti neteisingą vieną, prašom fotografuoti ir susisiekite su mumis within7 dienų. Mes atsiųsime jums tinkamą vieną.

2.Jei nesate patenkinti produkto, o tai yra geros būklės, prašome ją mums grąžinti per 30 dienų, ir pirkėjas atsiskaito už grąžinimas prekių mokesčiai. Tada Mes arba atsiųsti jums naują ar suteikti savo pinigus atgal.

3.Tam, kad produktą, kurį gavau, buvo su trūkumais, prašome susisiekti su mumis per 7days gavę užsakymą, mes galime duoti savo pinigus atgal arba siųsti pakeisti jums. Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas ir didele galia. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes po to, kai gauti produktai,ačiū ir labai dėkingi, jei galite rekomenduoti savo draugams, kurie gali sudominti.

2. Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų daiktų ir paslaugų, prašome nedvejokite ir jaustis laisvai susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą. Ačiū!

Pakuotės Dydis 35cm x 20cm x 11cm (13.78in x 7.87in x 4.33in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Nardymo įrankiai nardymas,snorkeling
Produkto Tipas Suaugusiųjų Nardymo rinkinys,Nardymo Rinkinys
spalva Juoda
Prekės Pavadinimas DEEPGEAR
Objektyvo Tipas
Nardymo kandiklį maisto etape silikono
Medžiagos kadro PC ir silikono
Sausas nardymo dizainas stabdžių banga,atsparus vandeniui
Modelio Numeris ms2612
Nardymo vamzdelis maisto etape silikono
Medžiagos sijonas ir dirželis Skystu silikonu
Medžiagų objektyvo Grūdintojo stiklo lęšis

Parašyti atsiliepimą

TOP NARDYMAS ĮRANKIŲ Nedidelės apimties povandeninės medžioklės kaukė ir flexable silikono nardymo įranga, nardymo rinkinys Black nardymo kaukė nustatyti suaugusiųjų

TOP NARDYMAS ĮRANKIŲ Nedidelės apimties povandeninės medžioklės kaukė ir flexable silikono nardymo įranga, nardymo rinkinys Black nardymo kaukė nustatyti suaugusiųjų

TOP NARDYMAS ĮRANKIŲ Nedidelės apimties povandeninės medžioklės kaukė ir flexable silikono nardymo įranga, nardymo rinkinys Black nardymo kaukė rinkinys suaugusiems. Nardymo kaukė: 1.100% Brand new produktas,pls būti pasitikėjimas su quaity. Kadangi mes gali imtis skirtingos partijos,logotipas ant produkto gali būti įvairių, arba ateina be logotipo,pls aišku, kad. 2.Skystu silikonu sijonas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai