DEEPGEAR Grūdintas stiklas trumparegystė objektyvas nardymas kaukė Suaugusiųjų juoda silikono nardymo kaukė Aiškiai versija trumparegis kameros stovas nardymo kaukė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.75

€13.96

-22 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

DEEPGEAR Profesinės Grūdintas Stiklas Trumparegystė objektyvas nardymas kaukė,Gopro trumparegis fotoaparatas, nardymo kaukė su savo laisvą ranką vaizdo kaukė,fiksuoti kiekvieną įkvėpė povandeninių nuotraukų, o nardymo ir snorkeling.

Naujausias nardymas kaukė dizaino,silikono povandeninio nardymo kaukė ir vamzdelis įrankių.

1.100% Brand new produktas,pls būti pasitikėjimas su quaity.

2.Skystu silikonu sijonas ir dirželis,be jokių nutekėjimų,Komforto tinka.

3.PC rėmas,patvarus vienas gabalas laikiklį lengva pritvirtinti prie Gopro hero 1,2,3+,4 SJ4000,SJ5000,SJ6000......

4.Ultra clear temepred stiklo lęšis,safty nardymo ir snorkeling Trumparegystė objektyvą galima trumparegis narai ir snorkers.Jei jums reikia pls pasirinko pirkti prekę" Trumparegystė Objektyvas geltona/raudona/mėlyna/juoda kaukė", ir mums pranešimą dioptrijos kiekvieno akį, o tvarka.Jei be jokių pranešimų apie dioptrijos,mes atsiųsime standartas geltona/juoda/mėlyna/raudona kaukė tiesiogiai. Taip pat, jei jūs tik pirkti prekę "standartas geltona/mėlyna/raudona/mėlyna kaukė", ir mums pranešimą dioptrijos kiekvieno akį,mes paprašysime kainų skirtumas įkrauta arba siųsti standarto punktas, kaip mūsų discription,pls aiškiai suprasti, prieš jūsų pirkti.

Pls aišku, kad trumparegystė lęšių medžiagos yra mėlynos spalvos poliarizuoti grūdinto stiklo lęšių Dioptrijos: -1.5,-2,-2.5,-3,-3.5,-4,-4.5,-5,-5.5,-6,-6.5,-7,-7.5,-8,-8.5

5.Spalva: Geltona,mėlyna,raudona,juoda, specialios gumos dažų spalvų,atrodo, labiau matinis ir šiltas jausmas. Pacakge: 1x nardymo kaukė (tik Gopro kamera ,vandeniui atveju,gopro nykščio varžtą ir kameros priedai nepridedami) Paprastas PE maišelį,burbulas krepšys, apsauga,ne ateina su kartoninė dėžutė,išsaugoti pristatymas.Tikrai,mes bus naudoti, patvarus, oro pagalvės, suvynioti kiekvieną daiktą,už safty tranzito.

Nuotraukų trynimo:

Apmokėjimas:

1.Mes priimame Alipay, T/T, WU.

2.Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

Yra daug rūšių mokėjimo metodai, kuriuos galite pasirinkti Salve.lt. Mes siūlome sąlyginio DEPONAVIMO ir kredito kortelių mokėjimo, taip pat yra saugus tiek jav, nes ten bus normali tvarka, apie 24 valandų Salve.lt, kad patvirtintumėte savo kredito kortelės informaciją,per šį laiką, atsižvelgiant į saugumo abiejų pusių, mes negali laivą. Prekės bus vežamos iš maždaug per 7 dienas, kai Salve.lt patvirtino mokėjimo informacija.

3.Kaina neįeina draudimo ir visi mokesčiai, importo šalies Pristatymas:

1.Prekės bus vežamos į jūsų Salve.lt profilio adresą, Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra pilna ir teisinga. 2.Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas,nuo apmokėjimo gavimo.

3.Užsakymai siunčiami įsipareigojimų Kinija Paštu, Oro Paštu. apie 10to 35 darbo dienomis, daugumai šalių & srityse.Nuotolinės šalis, jis bus daug ilgesnis laiko atvykti. Prašome suprasti!

4.Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti atsiliepimus, mes padarysime viską, kad ją išspręsti. Ačiū! Grąžinti:

1.Jei produktas jums gauti neteisingą vieną, prašom fotografuoti ir susisiekti su mumis per 3days. Mes atsiųsime jums tinkamą vieną.

2.Jei nesate patenkinti produkto, o tai yra geros būklės, prašome ją mums grąžinti per 30 dienų, ir pirkėjas atsiskaito už grąžinimas prekių mokesčiai. Tada Mes arba atsiųsti jums naują ar suteikti savo pinigus atgal.

3.Tam, kad produktą, kurį gavau, buvo su trūkumais, prašome susisiekti su mumis per 7days gavę užsakymą, mes galime duoti savo pinigus atgal arba siųsti pakeisti jums. Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas ir didele galia. Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes po to, kai gauti produktai,ačiū ir labai dėkingi, jei galite rekomenduoti savo draugams, kurie gali sudominti.

2. Jei turite kokių nors problemų, apie mūsų daiktų ir paslaugų, prašome nedvejokite ir jaustis laisvai susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą. Ačiū!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 25cm x 15cm (11.81in x 9.84in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Trumparegystė Objektyvas Poliarizuoti Mėlynos spalvos Grūdinto stiklo lęšis
Trumparegystė lęšių dioptrijos pradėti Iš -1.5 į -8.5
Medžiagos kadro PC
Modelio Numeris M22CA
Medžiagų objektyvo Grūdintojo stiklo lęšis
Medžiagos gopro mount PC
Produkto Tipas Gopro nardymo kaukė,fotoaparatas, nardymo kaukė
Pastaba
spalva Gumos dažų juoda,geltona,raudona,mėlyna
Medžiagos sijonas ir dirželis juodas skystis silikono
Kameros stovas Kaukė Visi Gopro hero1,2,3,4,Xiaomi,SJ kamerų modelius
Prekės Pavadinimas DEEPGEAR

Parašyti atsiliepimą

DEEPGEAR Grūdintas stiklas trumparegystė objektyvas nardymas kaukė Suaugusiųjų juoda silikono nardymo kaukė Aiškiai versija trumparegis kameros stovas nardymo kaukė

DEEPGEAR Grūdintas stiklas trumparegystė objektyvas nardymas kaukė Suaugusiųjų juoda silikono nardymo kaukė Aiškiai versija trumparegis kameros stovas nardymo kaukė

DEEPGEAR Profesinės Grūdintas Stiklas Trumparegystė objektyvas nardymas kaukė,Gopro trumparegis fotoaparatas, nardymo kaukė su savo laisvą ranką vaizdo kaukė,fiksuoti kiekvieną įkvėpė povandeninių nuotraukų, o nardymo ir snorkeling. Naujausias nardymas kaukė dizaino,silikono povandeninio nardymo kaukė ir vamzdelis įrankių. 1.100% Brand new produktas,pls būti pasitikėjimas su quaity. 2.Skystu

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai