IRS2092 mono stiprintuvas valdybos (nuolatinės SROVĖS) 350W stiprintuvo valdybos Naudojant originalias IRS2092, IRFB4227

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€19.21

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

IRS2092 mono stiprintuvas valdybos (nuolatinės SROVĖS) 350W

Prekės Informacija

Visus komponentus šio produkto yra originalūs ir autentiški, tyra ir nepretenzingas, kokybė; naudotis aukštos kokybės originalios dalys, o ne tik saugos ir kokybės garantija, ilgas gyvenimas, svarbiausia, kad faktinis įvykdymas gali atitikti projekto tikslus stiprus garantija. Siekiant geriausios kokybės yra nuoseklus mūsų tikslas restoranas.

n Naudojant originalias IRS2092, IRFB4227.

.

n Elektrolitinius kondensatorius, naudojant pagrindinės grandinės signalo Prekės, Pagrindinio filtro kondensatorius, naudojant talpa 4700UF / 100V * 2 , Užtikrinti tvirtą paramą pastovaus srauto galios.

.

n Atsparumas pasirinkimas Žiedai metalo atsparumas, pagrindinis srovės dirba tikslumas ± 1% metalo kino varžai žiedai, užtikrinti, kad mašina gera signalo ir triukšmo santykis.

.

n 1.6 mm storio lakštinio naudojant dvipuses PCB, 2.0 oz vario storis, HASL visą procesą, siekiant užtikrinti, kad dydis srovę per geri. PCB-klasės kokybės.

.

n Priėmimo 20A Aukštos srovės ekranuoti induktyvumo, užtikrinant trapumą ir galingas garsas.

n valdybos ateina su temperatūros apsauga, grandinės, bendrasis stiprintuvo diskusijų lenta nėra, temperatūra pasiekiama 75 laipsnių, automatiškai atjungiamas, produkcija, geriau apsaugoti visą stiprintuvo lentos!

Visą grandinę valdybos pėdsakų išdėstymas yra gana griežtos ir pagrįsta, bendras PCB pėdsakų, naudojant šiek tiek įžeminimas. Stiprintuvo valdyba yra stabili ir patikima, aukšta išėjimo galia; gražus, švelnus garsas, atidaryti garso srityje. Matmenų jausmas stiprus, tvirtas ir stiprus žemų dažnių pastovus, labai geru signalo ir triukšmo santykis, platus dinaminis diapazonas; duomenys, aišku, puikiai trumpalaikis atsakas, žaisti visų rūšių muzikos patogiai, namuose atkūrimo aplinkoje yra labai geri.

Techniniai indeksas

Veikimo įtampos diapazonas: DC + -55V

Maksimalus galingumas: 200W / 8 Ω, iškraipymas

350W / 4Ω Iškraipymas

Įtampos Didinimas: 32 kartus (normalus etapas amplifikacijos )

Įėjimo jautrumas: 1.6 V (rms)

Įvesties varža: 14KΩ

Dažnių diapazonas: 0-50KHz ± 1dB.

Likę triukšmo įtampa: 200uV

Dinaminis Diapazonas:> 100dB

PCB dydis: 133 * 75MM

Pirkėjai būtina perskaityti:

1. Mūsų visos prekės yra parduodamos Internete geresnės kokybės produktų, su šiek tiek remonto, bet jei aplinkybėms, perdarymas, pirkėjas atsako už pašto ir siųsti daugiau, mes esame atsakingi už pašto atsiųsime jums per tris mėnesius pataisyti daiktų mes baigtas valiutos gauti prekes per 1 dieną / 24 val. Mes nuėjome į prekių pardavimas, modalinis normalu po gimdymo. ( Nes kiekvienas technologijos skiriasi, todėl nėra garantijos SSD )

Antrinėje rinkoje įsipareigojimai:

1 , Mūsų įsipareigojimas prekių pardavimu 100% vientisumo užtikrinimo,jei turite bet kurį klausimą, už produktus ,prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, iš esmės mūsų 24 valandų internete kliento paslauga bus kantriai atsakyti į jums!

2, Jei esate nepatenkinti mūsų produktai , jūs galite prašyti grąžinamosios išmokos arba mainus. Mes aktyviai koordinuoti ir apdoroti jūsų užklausos. Jei produktas neveikia , mes visa grąžinamoji išmoka. Bet reikalauti, kad pirkėjas grįžti produkto pažangios krovinių, mes grąžinsime krovinių mokate gavęs ir, patvirtinantis produkto statusą.

Dėl ženklas :

Prašome patikrinimui atlikti prieš jums pasirašyti patikrinti, kiek dalių trūkumo ar neatitikimų ir pan. ; Jei taip, prašome susisiekti su mumis kontaktinių duomenų apie tiesioginius užsakymus

Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)
Tipas Pradinio Stiprintuvo
Modelio Numeris IRS2092
kanalai 1
Maksimali Galia Vienam Kanalui Virš 200W
Prekės Pavadinimas kaolanhon

Parašyti atsiliepimą

IRS2092 mono stiprintuvas valdybos (nuolatinės SROVĖS) 350W stiprintuvo valdybos Naudojant originalias IRS2092, IRFB4227

IRS2092 mono stiprintuvas valdybos (nuolatinės SROVĖS) 350W stiprintuvo valdybos Naudojant originalias IRS2092, IRFB4227

IRS2092 mono stiprintuvas valdybos (nuolatinės SROVĖS) 350W Prekės Informacija Visus komponentus šio produkto yra originalūs ir autentiški, tyra ir nepretenzingas, kokybė; naudotis aukštos kokybės originalios dalys, o ne tik saugos ir kokybės garantija, ilgas gyvenimas, svarbiausia, kad faktinis įvykdymas gali atitikti projekto tikslus stiprus garantija. Siekiant geriausios kokybės yra nuoseklus mūsų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai