Surinkti S11 SUPER linijinis reguliuojamos elektros energijos tiekimo valdybos DRAUGIJOS PSU

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€24.98

€36.97

-32 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

S11 yra aukštos performanceDIY vieno bėgio linijinis reguliuojamas maitinimo šaltinis (PSU). Ji isbasically pusę dual-rail PSU 22, ir turi tiek pat mažai triukšmo, didelės srovės,puikiai linija/apkrovos reguliavimas, plataus dažnių juostos plotis, ir stabilitycharacteristics.S22 yra idealus "PASIDARYK pats" stereo ausinių stiprintuvai,preamplifiers, DACs, tinklo media grotuvai ir kiti applicationsrequiring vieno bėgio reguliuojamos PSU.

Apygardos naudoja visos atskirų komponentų (nr. integriniai grandynai),ir funkcijos didelės srovės Mosfet kaip theoutput "pass" įrenginiai.

S11 yra kilęs iš 22 rezultatas-ofa bendrijos paslaugų projekto theaudiophile mėgėjų. Ši schema yra atviro kodo.Grandinės projektavimo, taip pat spausdintinės boardlayout darbas AMB su dalyvavimo iš "PASIDARYK pats" bendruomenės.Ji sukurta siekiant būti gana lengva sukurti, bet tai notrecommended kaip pirmą kartą projekto pradedantiesiems.

PCB dydis: 102X86mm

mes galime suteikti DC5V / 9V / 12V / 15V / 18V / 21V / 24V versiją pasirinkti. ( išėjimo įtampa gali minučių reguliavimas

Pasakykite, kuri versija jums reikia!!

mes taip pat gali priimti užsakymą, kad kitų išėjimo įtampa.

S11max Išėjimo Srovė 30A.

Įvesties AC įtampos recommned aukštojo 3-5V nei DC išėjimo įtampa. (pvz. jei jums reikia DC12V įtampos išėjimas, įvesties AC recommned 15V.)

Visi komponentai yra naudojant aukšto pabaigos dalys. tai, ką matote, ką jūs gaunate.

Laivybos laikas:

Numatytasis siųsti byairmail,apie 15-22 darbo dienos gali atvykti daugelį europos šalių, Rusiją,Braziliją,Afriką.Ukrainos ir kai kurių kitų nuotolinio šalims teks dar kelias dienas.

Jei jums reikia iturgently,taip pat galite susisiekti su mumis dėl pridedant pinigų naudojant fastercourier(EMS,DHL,UPS ar kurjerių jums paskirta)

Apmokėjimas:

Mes TIK priimti. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo aukciono pabaigos laikas. Ne Payingbidders bus pranešta.

Visi daiktai bus beshipped per 1-3 darbo dienas (iš kinijos)gavus apmokėjimą.

Mes TIK siųsti itemto pirkėjo registracijos adresą,Pirkėjas turi būti atsakingas už savo postaladdress

Muitų ir pareigas:Už tarpvalstybinius sandorius.mes nesame atsakingi už tarifus andduties. Tačiau, pirkėjai gali būti atsakingas už faktinį, taikomus tarifus ir pareigas, kaip to reikalaujama pagal įstatymus respectivecountry

Grįžti & Keistis:

>> Someitems grąžinimo priimamas per 7 dienas po to, kai pirkėjas gauna theitem.(žr. išsamiau aprašyti)[atveju DOA (Miręs dėl Atvykimo), pleasereport per 3 dienas]

>> Returneditem turi būti nauja, unworn ir į savo pradinę būklę.

>> Gavęs grąžinamas daiktas, mes grąžinsime pinigus už kliento theitem kainą ( išskyrus siuntimo išlaidas į ir iš )

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Tipas Pradinio Stiprintuvo
Pakuotė Taip
Maksimali Galia Vienam Kanalui 50w
Prekės Pavadinimas GZbotolave

Parašyti atsiliepimą

Surinkti S11 SUPER linijinis reguliuojamos elektros energijos tiekimo valdybos DRAUGIJOS PSU

Surinkti S11 SUPER linijinis reguliuojamos elektros energijos tiekimo valdybos DRAUGIJOS PSU

S11 yra aukštos performanceDIY vieno bėgio linijinis reguliuojamas maitinimo šaltinis (PSU). Ji isbasically pusę dual-rail PSU 22, ir turi tiek pat mažai triukšmo, didelės srovės,puikiai linija/apkrovos reguliavimas, plataus dažnių juostos plotis, ir stabilitycharacteristics.S22 yra idealus PASIDARYK pats stereo ausinių stiprintuvai,preamplifiers, DACs, tinklo media grotuvai ir kiti applicationsrequiring vieno bėgio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai