Buitinių siuvimo mašinų dalys Twin adata 90/14 dauguma buitinių siuvimo mašina

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.12

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Twin adatos buitinėms siuvimo 90/14 2mm 3mm, 4mm

1 PAKELIS = 3PCS(2MM 3MM 4MM)

(PRAŠOME PASIRINKTI DYDĮ, KAI JŪS ĮDĖTI TVARKA)

Dviguba Adata (Twin Adata)

Yra įvairių adata tipų ir dydžių. Dvigubas adatas, iš tikrųjų yra dviejų adatų sumontuoti ant vieno veleno ir yra naudojama sukurti dviejų kilpų eilučių vienu metu. Naudojant dvigubą adatą dviejų ričių temoje bus naudojami viršuje mašina. Pereiti siūlus nuo kiekvieno iš įvairių pusėje įtampa diskai ir siūlus vieną į kiekvieną adatą. Tik viena ritė temoje bus naudojamas ir siūlių, bus sukurti du kartus "web" siūlių ant nugaros darbe. Patikrinkite, norėdami pamatyti, kaip jums tai patinka pagal susiuvimo prieš naudojant šios adatos.

Taip Schmetz Dvigubos Adatos yra prieinama: Dvigubas Universalus, Džinsinį audinį, Kiauručiai, mašininiam Siuvinėjimui, Metallic, ir Ruožas stiliaus adatos. Pasirinkti tipą, kad yra tinkama jūsų audinio, kaip jūs, bet kurioje iš adatos virš. Pakuotės, adatos bus parodyti du numerius. Vienas adatos dydžio; kitas yra atstumas tarp dviejų adatų. Šis atstumas priklauso nuo 2,0 mm iki 6,0 mm. Atminkite, kad adatos turi tilpti per skylę dygsnio plokštė, todėl, jei jums buvo naudojant tiesus dygsnis plokštė turite pakeisti jį į zigzago dygsniu plokštė išvengti pataikyti plokštė su spyglių! Tai gali būti nuviliantis ir brangi klaida!

Įrenginio Tipas daug (3 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 6cm x 5cm x 4cm (2.36in x 1.97in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Modelio Numeris twin adata
Tipas Diskiniai
Naudoti siuvimo mašina
Medžiaga Plieno

Parašyti atsiliepimą

Buitinių siuvimo mašinų dalys Twin adata 90/14 dauguma buitinių siuvimo mašina

Buitinių siuvimo mašinų dalys Twin adata 90/14 dauguma buitinių siuvimo mašina

Twin adatos buitinėms siuvimo 90/14 2mm 3mm, 4mm 1 PAKELIS = 3PCS(2MM 3MM 4MM) (PRAŠOME PASIRINKTI DYDĮ, KAI JŪS ĮDĖTI TVARKA) Dviguba Adata (Twin Adata) Yra įvairių adata tipų ir dydžių. Dvigubas adatas, iš tikrųjų yra dviejų adatų sumontuoti ant vieno veleno ir yra naudojama sukurti dviejų kilpų eilučių vienu metu. Naudojant dvigubą adatą dviejų ričių temoje bus naudojami

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai