2SA1598 7A/60V TO-220

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.45

€0.59

-23 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pirkėjų pranešimas:

1 Mūsų įmonėje galite įsigyti kitų Elektroninių priedų ir IC dalių jums. Jums turėtų pasakyti mums aiškiai apie produkto klasė, priesaga,hermetizuoti ir pan.

2 Mūsų bendrovė yra juridinis asmuo, administracija. Mes turime daug klasių, kad mes negalime įkelti juos visus.Daug kokybės perkant bus daug pigiau. Susisiekite su manimi, jei nesutinkate mūsų kainą.

3 Išvengti žalos ar nuostolių perdavimo. Prašome seriouly patikrinti dalims, kai jūs jas gauti. Negalima prisijungti, jei yra kažkas negerai. Ir susisiekti su manimi ne vieną kartą. Leiskite spręsti problemą kartu.

Mūsų įmonė yra juridinis asmuo, administracija. Mes turime daug klasių, kad mes negalime įkelti juos visus.Daug kokybės perkant bus daug pigiau. Susisiekite su manimi, jei nesutinkate mūsų kainą.

Išvengti žalos ar nuostolių perdavimo. Prašome seriouly patikrinti dalims, kai jūs jas gauti. Negalima prisijungti, jei yra kažkas negerai. Ir susisiekti su manimi ne vieną kartą. Leiskite spręsti problemą kartu.

Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Apsaugoti Funkcija Relės
Naudojimas Relės
Maitinimo Šaltinis DC
Prekės Pavadinimas ICAliexpressIC
Teorija Relės
Įtampa Relays
Modelio Numeris Relės
Kontaktų Apkrova Relės

Parašyti atsiliepimą

2SA1598 7A/60V TO-220

2SA1598 7A/60V TO-220

Pirkėjų pranešimas: 1 Mūsų įmonėje galite įsigyti kitų Elektroninių priedų ir IC dalių jums. Jums turėtų pasakyti mums aiškiai apie produkto klasė, priesaga,hermetizuoti ir pan. 2 Mūsų bendrovė yra juridinis asmuo, administracija. Mes turime daug klasių, kad mes negalime įkelti juos visus.Daug kokybės perkant bus daug pigiau. Susisiekite su manimi, jei nesutinkate mūsų kainą. 3

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai