RC ar ZG 1/4 - 19 BSPT siaurėjantys Vamzdis Bakstelėkite HSS

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.57

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Visiškai naujas RC 1/4 -19 BSPT HSS vamzdis bakstelėkite. Tap rankena taip pat galite rasti mūsų parduotuvėje. Prašome patikrinti mūsų parduotuvėje kiti dydžio. Jei nėra nieko, čiaupai arba miršta jums reikia, nedvejodami kreipkitės į mus. Yra įvairių dydžių, tačiau ne visi jie yra išvardyti.

Mes laivas visus elementus su sekimo numeriu. Paprastai Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo užbaigimas, stebėjimo info/numeriai yra nurodyti sandorio "detalės". Prašome leisti 10-20 darbo dienų produktų atvežimas iš Kinijos. (Priklauso nuo pristatymo vietos savo šalį; kai kurios vietos gali prireikti daugiau dienų). Mes negalėjome kontroliuoti prekės pristatymo laiku. Galite klausti skubių siuntų jei jūs negalite laukti. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. Ačiū už ieškote ir patikrinkite mūsų kiti daiktai .

Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Prekės Pavadinimas DH
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Elektros
Tipas bakstelėkite

Parašyti atsiliepimą

RC ar ZG 1/4 - 19 BSPT siaurėjantys Vamzdis Bakstelėkite HSS

RC ar ZG 1/4 - 19 BSPT siaurėjantys Vamzdis Bakstelėkite HSS

Visiškai naujas RC 1/4 -19 BSPT HSS vamzdis bakstelėkite. Tap rankena taip pat galite rasti mūsų parduotuvėje. Prašome patikrinti mūsų parduotuvėje kiti dydžio. Jei nėra nieko, čiaupai arba miršta jums reikia, nedvejodami kreipkitės į mus. Yra įvairių dydžių, tačiau ne visi jie yra išvardyti. Mes laivas visus elementus su sekimo numeriu. Paprastai Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai