100vnt Full Metal Garsiakalbis Ausinių Kabelį Audio Judėjimo Dalis Splitter Adapteris, Skirtas "PASIDARYK pats" Individualizuotos Kabelis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€213.62

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Mokėjimo

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš biding.

Pristatymas

Atkreipkite dėmesį: Šis punktas yra vežamos iš kinijos, visos prekės bus išsiųstos per 2 iki 10 dienų po to, kai jūs mokate . Jeigu jūs esate didmenininkas,mes pasirinkti geriausias būdas nuo EMS, DHL, Fedex, kad laivas sklypo už jus, jei jūsų užsakymas yra laivybos express pristatymas. Jei esate pardavėjas mes išsiūsime sklype registruoti sklypas jums.

Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), ji turbūt reikės ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.

Kokių nors klausimų, prašome išsiųsti laišką su mūsų 24 valandų tarnybos elektroninio pašto dėžutę , Mes tau duos atsakymą per 48 valandas.

Jei prekė yra su trūkumais, prašome leiskite man žinoti, kaip galima greičiau po to gauti. Prekės bus grąžintos savo pradinę būklę, siekiant gauti jį negrąžinami ir pakeisti (prašome teirautis mums grįžtant adresą, prieš jums pristatyti jį atgal.) Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, kai laivybos produktų.

Pardavimo sąlygos

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidaryti visus ginčus, prašau, duok man progą išspręsti jokių problemų, ir mes stengiamės patenkinti savo reikalavimą.

Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Modelio Numeris 1
Prekės Pavadinimas lunashops
Pakuotė No
Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas adapteris
spalva Auksas
Dydis 1

Parašyti atsiliepimą

100vnt Full Metal Garsiakalbis Ausinių Kabelį Audio Judėjimo Dalis Splitter Adapteris, Skirtas

100vnt Full Metal Garsiakalbis Ausinių Kabelį Audio Judėjimo Dalis Splitter Adapteris, Skirtas "PASIDARYK pats" Individualizuotos Kabelis

Mokėjimo Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš biding. Pristatymas Atkreipkite dėmesį: Šis punktas yra vežamos iš kinijos, visos prekės bus išsiųstos per 2 iki 10 dienų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai