Elastingas Juosmuo Juosta pistoletas Pistoletas, Dėklas Slaptas Reguliuojamas Juosmens Lieknėjimo Diržas Pilvo Rišiklio Pistoletas Dėklas su Mag Dėklas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.43

€13.60

-38 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Naujas Nuslėpė Atlikti Ultimate Pilvo Juosta Dėklas Pistoletas Pistoletas Dėklai Tinka visiems, Pistoletas, Glock 19, 17, 42, 43, P238, Ruger LCP

Ruger pilvo juosta atlikti Paslėptas Tinka su Glock Gun P238 LCP ir Ginklų Vyrams ir Moterims Panašaus Dydžio

Vienas dydis tinka visiems-neopreno medžiaga tempiasi, kad tilptų iki 44 "apimtis. (Išmatuoti klubų ar ne-pilvo ziajać dydis), Minkštas ir patogus, pakankamai dėvėti tiesiogiai nuo jūsų odos.

Chirurginės klasės elastingas dėklas yra mažas subcompact, kompaktiškas, ir net full-size pistoletai ir revolveriai. 380, 9mm, 40 auto, 45 ACP, 38 special, 357, ir 10mm ir kt.

Gali būti dėvėti viduje juostos, už juosmens, įvairių kūno priedėlio poziciją, 5 valandų padėtyje (už klubo), atgal, ir net didelis kaip pečių dėklas.

Krūva dėžė Dėklas yra dešinėje pusėje. Tinka dauguma šaunamųjų ginklų.

Pakeitimo kišenėje žurnalas ir neprivaloma saugojimo dirželis sąlyga. (Jūs galite sumažinti saugojimo dirželis, jei norite geresnio greitis per papildomą ūkyje parama)

juoda spalva

Dydis: 5 colių x 42 colių

Svoris: 5.7 oz.

Pakuotės Turinys:

1 x Diržo Diržo Juostos

1. Mes priimame Ali-mokėti čia. Galite mokėti Pinigų booker, visa, MasterCard ir Banko pervedimu, "Western Union", Maestro, Solo, 4B ir Euro6000.

2. Visų didelių kredito kortelės yra priimamos.

3. Per saugių atsiskaitymų PROCESORIUS sąlyginio Deponavimo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Salve.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1.12 mėnesių Garantija. Pirkti su pasitikėjimu! (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos

Pakuotės Dydis 12cm x 15cm x 10cm (4.72in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.17kg (0.37lb.)
Modelio Numeris Pilvo Juosta Dėklas
Tinka pistoletas
Medžiaga Neopreno
Prekės Pavadinimas HAN LAUKINIŲ

Parašyti atsiliepimą

Elastingas Juosmuo Juosta pistoletas Pistoletas, Dėklas Slaptas Reguliuojamas Juosmens Lieknėjimo Diržas Pilvo Rišiklio Pistoletas Dėklas su Mag Dėklas

Elastingas Juosmuo Juosta pistoletas Pistoletas, Dėklas Slaptas Reguliuojamas Juosmens Lieknėjimo Diržas Pilvo Rišiklio Pistoletas Dėklas su Mag Dėklas

Naujas Nuslėpė Atlikti Ultimate Pilvo Juosta Dėklas Pistoletas Pistoletas Dėklai Tinka visiems, Pistoletas, Glock 19, 17, 42, 43, P238, Ruger LCP Ruger pilvo juosta atlikti Paslėptas Tinka su Glock Gun P238 LCP ir Ginklų Vyrams ir Moterims Panašaus Dydžio Vienas dydis tinka visiems-neopreno medžiaga tempiasi, kad tilptų iki 44 apimtis. (Išmatuoti klubų ar ne-pilvo ziajać dydis), Minkštas ir patogus,

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai