PULUZ Kamera 2.5 D Lenktas Krašto 9H Paviršiaus Kietumas Grūdintas Stiklas Screen Protector for Canon 7D Mark II

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.96

€2.46

-20 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Perspėjimai

1. Kaip tai yra ir stiklo produktų, atkreipkite dėmesį, kad kraštuose, stiklo, yra labiausiai pažeidžiamas sritis.

2. Kai pašalinti ir pakartotinai naudoti, klijų savybės gali nublankti tiek, kad kur screen protector bus ne laikytis prietaiso. Tai nėra rekomenduojama išsijudinti stiklo raštas, kai ji buvo taikoma.

3. Naudojant per didelės jėgos, kurie įdėdami ar išimdami screen protector gali pakenkti gaminiui.

Aprašymai

1. Premium grūdinto stiklo plėvelė yra gaminamas iš specialiai apdoroto stiklo, kuris yra labai veiksminga siekiant apsaugoti ekraną nuo pažeidimų.

2. Apsaugo nuo naftos Danga

- Stiklo turi Naftos Pasipriešinimo danga, kuri apsaugo nuo pirštų atspaudų ir kitų teršalų bei daro filmas, lengva valyti.

3. 9H Didelio Paviršiaus Kietumo

- Didelis kietumas gali veiksmingai apsaugoti ekraną nuo įbrėžimų ir išorės sukrėtimų.

4. Prabangus apdailos.

5. Puikus sukibimas.

6. Produktas yra ekologiškas.

7. Tai produktas, kuris gali apsaugoti puikiai LCD skaitmenine kamera iš išorės poveikio ar dulkių randas.

8. Jis visada gali būti išsaugojimo statusą, pavyzdžiui, naujas produktas, net jei naudoti.

Vartojimo Metodas

1. LCD skydelio ir aplinkinių pridedama aiškiai skaitmeninis fotoaparatas su švaria šluoste.

2. Patvirtinti pozicijos dalis, kurios nori pridėti paimti LCD ekrano Apsaugas.

3. Pridėti į klijuoti dalis po pašalinti plonas sudurti vinilo LCD Skydas Guard reversas.

4. Įmonėje yra pildoma, jei spauskite aplinkinių tvirtai vieną kartą daugiau, jei pridedamas tiksliai ir pašalinti vinilo iš averse.

Dėmesio

Jei jums burbulo į kampą, tada jums gali būti nesuderinti ir kampe ji guli ant krašto escutcheon. Liftas, krašto ir lėtai, su viena iš plastiko filmų, kuriuos nulupti nuo stiklo ir perkelti į kitą vietą. Bet koks kitas burbulas yra 99%, tikriausiai dėl dulkių mote arba korp. Pakelkite stiklo ir paspauskite post-it (lipni dalis) su dangčiu lipni pusė nutempti labiausiai, atsargiai nušluostykite ekraną dar kartą su alkoholio nuvalykite, tada perkelti į kitą vietą.

Bendrosios Modelio PU5504 Medžiagos Grūdinto Stiklo Storis 0,3 mm Paketas Apima Pakuotės Turinys 1 x Screen Protector

1 x Valymo servetėlės

1 x Dulkių-absorberis

1 x Alkoholio Pad

1. Mes laivas Salve.lt " adresas tik. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Salve.lt sąskaita yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti. 2. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, nemokamas pristatymas, gali būti tik stebimi Kinijoje, tačiau nėra išsamiai stebėjimo informaciją jūsų šalyje. Jei norite registruoto siuntimo būdą, pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, arba Salve.lt Standartinis Pristatymas, kuris kainuos apie $2. 3. Paprastai, mes išsiųsti užsakymą jums per 3 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino Salve.lt. 4. Jei negavote kad per pristatymo laikas, arba, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. Mes pasistengsime atsakyti jums per vieną darbo dieną. 5. Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių. Šie mokesčiai nėra įtraukti į produkto kainą ir siuntimo išlaidas.

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

1. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų. Prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų gaminių ir paslaugų. 2. Mes visada siūlome aukštos kokybės produktus už konkurencingą kainą ir teikti geras paslaugas jums. 3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengiamės išspręsti problemą, ir jums turėti " laimingas pirkinių patirties čia. Ačiū!

Gyvenimas yra judėjimas. Žaisti jūsų zonoje. PULUZ yra patikimas ir patikimas prekės ženklas. PULUZ dėmesio projektavimas, gamyba, prekyba ir pristatymas fotoaparato priedai, pavyzdžiui, vaizdo kameros narve, kišeninis stabilizatorius, baterijos rankena, trikojis, foto studija priedai ir pan. Mes turime savo gamybos linijas. Stipri techninė parama ir gera produktų kokybė yra garantuojama.

Pakuotės Svoris 0.075kg (0.17lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 9cm x 2cm (5.91in x 3.54in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas
Naudoti Fotoaparatas
Dydis for Canon 7D Mark II
Prekės Pavadinimas PULUZ
Funkcija Fotoaparatai, Priedai
Pakuotė Taip
Medžiaga Grūdintojo Stiklo
Storis 0,3 mm
Modelio Numeris PU5504

Parašyti atsiliepimą

PULUZ Kamera 2.5 D Lenktas Krašto 9H Paviršiaus Kietumas Grūdintas Stiklas Screen Protector for Canon 7D Mark II

PULUZ Kamera 2.5 D Lenktas Krašto 9H Paviršiaus Kietumas Grūdintas Stiklas Screen Protector for Canon 7D Mark II

Perspėjimai 1. Kaip tai yra ir stiklo produktų, atkreipkite dėmesį, kad kraštuose, stiklo, yra labiausiai pažeidžiamas sritis. 2. Kai pašalinti ir pakartotinai naudoti, klijų savybės gali nublankti tiek, kad kur screen protector bus ne laikytis prietaiso. Tai nėra rekomenduojama išsijudinti stiklo raštas, kai ji buvo taikoma. 3. Naudojant per didelės jėgos, kurie įdėdami ar išimdami screen

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai