Kūrybos Mielas Animacinių Filmų N Kartų Lipni Patogumui Lipdukai Mažų Šviežių Turas Pastabos Ši Raštinės Reikmenys Mokymosi Reikmenys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€0.89

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę

1. Dėl Mix užsakymą, prašome atvykti į mano parduotuvę: jūs galite pridėti savo kaip elementą prie jūsų krepšelį pirma, ir tada sujungti jūsų užsakymų mokėjimo.

2. Už Rusijos Draugais, įsitikinkite, kad jums užpildyti savo vardą ir pavardę,ar jums bus ne gauti jūsų sklype pagal Post Politikos.

Pavadinimas: Apvalus spausdinti lipdukai Dydis: Apačioje kortelės 7.5 * 10CM Medžiaga: popierius Pakuotė: 1pc (30sheets)

Pristatymas

1. Mes laivas visus elementus visame pasaulyje.

2. Kartais gali prireikti 30 darbo dienų, dėl griežtos muitinės kontrolės.

3. Mūsų produkto Kainą neįeina mokesčiai, PVM, arba kitas paslėptas mokestis. Įsitikinkite, kad jums mokėti minimalaus mokesčio,mes deklaruoja kaip "dovana", su mažos vertės.

Mokėjimo Būdas

1. Mes galime priimti mokėjimo būdą Salve.lt Pateikti.

2. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo.

3. Jūsų pinigai yra saugūs, Aliexpres sąskaitą, prašome pateikti patvirtinimą apie Salve.lt ir išleisti pinigus po prekių gavimo.

Grįžti Metodas

1. Foy bet kokios priežasties, jei esate nepatenkinti su dalykų, mes priimti deklaracijas ir keistis per 7 dienas gavusi jūsų prekes, ir jums bus įsipareigoja grąžinti siuntimo išlaidų, mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-7 dienas po to, kai gausime grąžinimo sklypas.

2. Jeigu sklypas yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas. Jei pakeitimas nėra ,tada grąžinamoji išmoka bus išduota originalus mokėjimo būdą.

Atsiliepimai

Prašome mokestis laisvai susisiekti su mumis ir mes jums išspręsti bet kokią problemą už jus. Mes jums teigiamų atsiliepimų, jei jus tenkina prekių ir mūsų paslaugos ,prašome palikti teigiamą su Penkių žvaigždučių už daiktą taip, kaip aprašyta ir ryšių ir siuntimo greitis mums, kaip paskatinimas, mes bus padaryti geriau.

Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 20cm x 18cm x 2cm (7.87in x 7.09in x 0.79in)
Klijais Arba Ne Taip
Stilius Bloknotai
vidiniuose puslapiuose 30 lapų
Modelio Numeris W327
Magnetizmas No
pritaikyti No
Funkcija Apdaila
Prekės Pavadinimas BLINGIRD

Parašyti atsiliepimą

Kūrybos Mielas Animacinių Filmų N Kartų Lipni Patogumui Lipdukai Mažų Šviežių Turas Pastabos Ši Raštinės Reikmenys Mokymosi Reikmenys

Kūrybos Mielas Animacinių Filmų N Kartų Lipni Patogumui Lipdukai Mažų Šviežių Turas Pastabos Ši Raštinės Reikmenys Mokymosi Reikmenys

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvę 1. Dėl Mix užsakymą, prašome atvykti į mano parduotuvę: jūs galite pridėti savo kaip elementą prie jūsų krepšelį pirma, ir tada sujungti jūsų užsakymų mokėjimo. 2. Už Rusijos Draugais, įsitikinkite, kad jums užpildyti savo vardą ir pavardę,ar jums bus ne gauti jūsų sklype pagal Post Politikos. Pavadinimas: Apvalus spausdinti lipdukai Dydis: Apačioje

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai