INTEX flocking pripučiamas čiužinys 68950 juostele dujų lauko oro lova lova

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€26.95

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pirkėjų pastaba: tikrasis dydis-pripučiami gaminiai yra tikėtinas ir standartinis nuokrypis gamintojo standartas šiek tiek 5CM.

Dėmesio:

Muitų ir importo mokesčius:

* Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

* Susisiekite su savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Atsiliepimai:

* Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimų. Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą. Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.

Pristatymas

* Mūsų pažadėjo, pristatymo laikas, yra laikas, mes pažadėjo, kad kiekvienas klientas,tai ne realaus laiko reikia, dauguma realaus laiko bus daug trumpesnis, nei pažadėjo, laiko,jei jūs norite žinoti, numatomas laikas, per kurį į savo šalį,jūs galite susisiekti su mumis.

* Tarptautinis transportas reikia ilgo laiko, būkite kantrūs, prašome suprasti! Jeigu tu negali gauti savo paketą,ar sklypas yra pažeistas arba turi defektų produktų, prašome pateikti mums keletą nuotraukų, kaip įrodymus, jei tai yra tiesa, mes išsiųsti naują produktą jums . Visi reikalavimai, prašome pranešti mums prieš siuntinių siuntimas, nes kai siuntinių siuntimas, mes negalime nieko pakeisti!

Grįžti & Keistis politika:

*Jeigu jums netinka prekės gavote, jūs galite jį grąžinti, krovinių sumokės patys ir įsitikinkite, kad prekės yra geros sąlygos.

*Jei mes išsiųsti negerai prekes, galite pasirinkti, pakeisti arba grąžinti pinigus.

*Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

Klientų Aptarnavimas:

* Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą. Mielai atsakysime į visus jūsų klausimus.

* E-mail bus atsakyta, Dėl laiko juostų skirtumo, prašome leisti 0-12 valandų gauti tavo laišką atsakė.(Atostogų metu ir švenčių dienomis yra išimtis)labai Ačiū!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.8kg (8.38lb.)
Pakuotės Dydis 60cm x 25cm x 25cm (23.62in x 9.84in x 9.84in)
Dydis 76cmx193cmx22cm
Lauko Veikla Stovyklos
Medžiaga Suede
Prekės Pavadinimas Intex
Modelio Numeris Intex
Pagal Pripučiamos Režimas Išorės Pripūtimo Siurblys
Lauko sporto veikla Iškylą Grilis
Dampproof Kilimėlio Tipas Čiužinys

Parašyti atsiliepimą

INTEX flocking pripučiamas čiužinys 68950 juostele dujų lauko oro lova lova

INTEX flocking pripučiamas čiužinys 68950 juostele dujų lauko oro lova lova

Pirkėjų pastaba: tikrasis dydis-pripučiami gaminiai yra tikėtinas ir standartinis nuokrypis gamintojo standartas šiek tiek 5CM. Dėmesio: Muitų ir importo mokesčius: * Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. * Susisiekite su savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai