Prabangus Šilkinis Tiulio Nuo Peties Kamuolys Suknelė Vestuvių Suknelė Aplikacijos Duobute Teismas Traukinio Nuotakos Suknelės Liyuke Vestuvių Suknelė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€204.75

€240.88

-14 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

pradėti

pabaiga

Vestuvinė Suknelė, Šilta Patarimai :

1. Mielas drauge,mes standartinis dydis arba užsakymą pagaminti dydis, kaina yra tokia pati, prašome palikti mums savo measurments jei pasirinksite užsakymą. Žiūrėkite žemiau, matavimo instrukcija.

1) Pilna Krūtinė = (coliais ar cm)

2) Juosmens =

3) Klubų =

4) Plotis nuo peties iki peties =

5) Ilgio peties iki grindų = (nuo peties iki grindų su savo avalynė)

6) Aukštis= (iš viršaus galvos ant grindų su savo avalynė)

7) Suknelė color = balta arba dramblio kaulo

2.Mieli Draugai,kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės,striukės,šydą ir mergina.

3. Mieli draugai,bet pokyčių dydis/spalva/specialūs prašymai nepriimami, po užsakymo viršija 24 valandas.

4. Jei viršyti 24 valandų, dydis ar spalva, arba informaciją apie jūsų užsakymą būtina pakeisti, prašome siųsti mums žinutę, tačiau jums reikia mokėti aptarnavimo mokestį, taip pat prašome atidėti siuntos jūsų užsakymą, nuoširdžiai tikiuosi, kad jums suprasti,mielas drauge.

-Tai yra satino spalvų paletę,jei jūsų vestuvių suknelė yra ne iš satino,prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti spalva,ačiū!

Prekės bus siunčiamas, TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,Kinija Paštu ir t. t

Laivybos laikas: 4-7 dienas, TNT, UPS, FedEx, DHL ir kt

Tai tarptautinis vežimas. Prekės bus couriered iš Kinijos į jūsų adresą. Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją. Mes padėsime suknelė iš kurjerio maišelį. Garo paspauskite rekomenduojama po tarptautiniai pervežimai. Prieš siunta, mes bus padaryti nuodugnų tyrimą, bandė būti jokių problemų.Bet jei pirkėjas gauti prekes problemų, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums tinkamai sprendžiamos.

-Tiesą sakant,dauguma laiko, pirkėjas neprivalo mokėti jokių muitų. Mes pripažins jį kaip pavyzdį ir mažą vertę, kad būtų išvengta mokesčių. Bet kartais kai kuriose šalyse,muitinės pareigūnas gali būti griežtas.Mes neturime atskaitingas muito mokestis,prašome patikrinti muitų politikos ne savo vietoje.Jei jūs turite mokėti muitų mokesčius,tai yra jūsų pareiga jūsų laimėjo šalies ,pirkėjas turėtų suprasti šią situaciją.Nuoširdžiai ačiū jums už jūsų supratimą.

-Patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka. Visi užsakymai yra išdėstyti pagal savo užsakymo patvirtinimą. Kaip visada, jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir atisfactory rezoliucija, pvz., grąžinamoji išmoka arba mainų kitas naujas elementas už jus. Prašome susisiekti su mumis grąžinti per pirmąjį per 48 valandas po gavimo elementą. Grąžinama prekė turi būti puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ir nebuvo dėvėti. Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, keitimas ir t.t, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus. Mes siūlome NEMOKAMĄ REMONTO ant jūsų suknelė! Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.Reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums per 14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas.

-Mes labai džiaugiamės, kad darbą už jus, ir visos mūsų pastangos siekia gauti daugiau ir kokybiškesnių paslaugų, paremti jūsų poreikių suknelės ar verslo. Todėl jūsų maloniai ir patenkinti komentarus grąžinti, yra labai svarbu mums.Ir tai tikrai padeda mums būsimus verslo bendradarbiavimą. Ir jūsų greitą teigiamų atsiliepimų, bus labai dėkingi .Taip pat pls susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų.Galite siųsti el. laiškus ar pokalbių su mumis linija,visi el. pašto atsakyta per 1 darbo dieną.Jei jums nėra gavę mūsų atsakymą,prašome siųsti savo elektroninį paštą,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Thank you so much už jūsų paramą!

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 40cm x 40cm x 30cm (15.75in x 15.75in x 11.81in)
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)
Rankovės Stilius Nuo Peties
Dydis Accept Standard Size or Custom Size
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W, 14W
Ocassion Vakare,prom.šalis.vestuvių.įžymybė,šaliai
Apdaila Appliques,Duobute,Nėriniai,Pakopų,Perlai
Medžiagos Šifono,Dėmių,Nėrinių ir kt
Atgal Dizainu Nėriniai
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Siluetas Kamuolys Suknelė
Talėja Princesė
Vestuvinė Suknelė Audinys Šilko Organza
Siuvimo Metu 5-10 dienų
spalva Balta,Dramblio kaulo,Raudona,Šampano ir t.t
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Traukinys Teismas Traukinys
Modelio Numeris N195
Gamyklos Adresas Jiangsu,Kinija
Built-in Liemenėlė Taip
Nėščioms Moterims, Taip
Mados Elementas Derliaus
Tikrasis Vaizdai Taip
Pagal užsakymą prieinama
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Prekės Pavadinimas Liyuke
Iškirpte Brangioji

Parašyti atsiliepimą

Prabangus Šilkinis Tiulio Nuo Peties Kamuolys Suknelė Vestuvių Suknelė Aplikacijos Duobute Teismas Traukinio Nuotakos Suknelės Liyuke Vestuvių Suknelė

Prabangus Šilkinis Tiulio Nuo Peties Kamuolys Suknelė Vestuvių Suknelė Aplikacijos Duobute Teismas Traukinio Nuotakos Suknelės Liyuke Vestuvių Suknelė

pradėti pabaiga Vestuvinė Suknelė, Šilta Patarimai : 1. Mielas drauge,mes standartinis dydis arba užsakymą pagaminti dydis, kaina yra tokia pati, prašome palikti mums savo measurments jei pasirinksite užsakymą. Žiūrėkite žemiau, matavimo instrukcija. 1) Pilna Krūtinė = (coliais ar cm) 2) Juosmens = 3) Klubų = 4) Plotis nuo peties iki peties = 5) Ilgio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai