6sheets/pak per daug Kawaii Alice serijos PET lipdukas karšto parduoti Studentų apdailos Dienoraštis, lipdukai, mokyklinės prekės, raštinė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.71

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Aprašymas:

Dydis: apie 140*90mm.

Svoris: apie 20g kiekvienoje pakuotėje.(6sheets skiriasi kiekvienoje pakuotėje)

1lot=1pack=6sheets

Medžiaga: PET,saugus ir healty už žmogaus organizmui ir aplinkai.

mes pakuotės, tai gerai, nereikia jaudintis pristatymas.

1:Grąžinimo Politika

Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.

Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą.

Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

Mes negali būti atsakinga už savo vietos papročius mokesčių. Bet mes pasistengsime deklaruoja kaip Dovaną 'or" Mėginys " su mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje sumažinti savo vietos papročius mokesčių!

2: Grįžtamasis ryšys

1. Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, po to, kai jūs turite juos.

2. Jei turite bet kokių klausimų produktų gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

3. Prašome pateikti mums teigiamus atsiliepimus.Ačiū.

1.Prašome atkreipti jūsų užsakymą greičiau po priėmimo tvarka,mes prapare savo užsakymą greičiau per 24 valandas,prašome nesijaudinkite. 2. Mes priimame daug mokėjimo,jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis prieš darbo užmokesčio ,ačiū.

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

3. Prieš užsakant prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas. Paprastai tai trunka 7-20 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas. Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko. Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį .

Mes Raštinės reikmenys didmeninė tiekėjas,visos prekės yra didmeninės kainos,jei jūs norite nusipirkti larege kiekis,mes jums geros didmeninės nuolaidą,jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis prieš darbo užmokesčio,ačiū.

Mes HY Pasaulio Didmeninės prekybos Parduotuvė,kuri atidaryta 5 metų Salve.lt;

Per metus skirta kūrimas ir gamyba iš įvairių kanceliarinių prekių, dovanos

Bendrovė w elementaraus sąžiningumo valdymo, profesinės stiprumo ir kokybės produktų pripažino ind ustry;

Daug kūrybiškų daiktų ir atnaujinti nauji straipsniai per savaitę;

Jei turite kokių gerų pasiūlymų,prašome pranešti mums,mes bus padaryti geriau už jus,ačiū. Jūs galite susisiekti su mumis:

Online: TradeManager;

ARBA: Paliekant pranešimus apie Salve.lt,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Ačiū už jūsų laiką! Kviečiame apsilankyti ir vėl!

Pakuotės Dydis 13cm x 13cm x 1cm (5.12in x 5.12in x 0.39in)
Įrenginio Tipas Pakuotė
Pakuotės Svoris 0.018kg (0.04lb.)
spalva 6sheets kiekvienoje pakuotėje
Prekės Pavadinimas YCDBTH
Formos Kaip nuotraukas rodyti
Amžius >8 metų amžiaus
Medžiaga PET
Modelio Numeris 1J159
Dydis 140*90MM

Parašyti atsiliepimą

6sheets/pak per daug Kawaii Alice serijos PET lipdukas karšto parduoti Studentų apdailos Dienoraštis, lipdukai, mokyklinės prekės, raštinė

6sheets/pak per daug Kawaii Alice serijos PET lipdukas karšto parduoti Studentų apdailos Dienoraštis, lipdukai, mokyklinės prekės, raštinė

Produkto Aprašymas: Dydis: apie 140*90mm. Svoris: apie 20g kiekvienoje pakuotėje.(6sheets skiriasi kiekvienoje pakuotėje) 1lot=1pack=6sheets Medžiaga: PET,saugus ir healty už žmogaus organizmui ir aplinkai. mes pakuotės, tai gerai, nereikia jaudintis pristatymas. 1:Grąžinimo Politika Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis. Netinkamos kokybės produktų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai