20pcs Daug Gatvė, Sodas, Parkas Vieną Galvos Šviesos Stulpas Modelis Išdėstymas N Masto 1/150

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.18

€6.97

-40 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

20pcs Daug Gatvė, Sodas, Parkas Vieną Galvos Šviesos Stulpas Modelis Išdėstymas N Masto 1/150

Aprašymas:

Šių subtilus modelis, gatvių apšvietimas, daugiausia naudojami mokymo, fotografija, ir įvairių rūšių scenos modelį. Kiekvienas iš jų yra baigtas su laidais ir turi vieną galvą, kuri gali būti sumažinta su 6 V galia. Šių modelio žibintai priemonė apie 7cm aukščio. Įsižiebti jūsų modelis išdėstymu, tai puikus modelis stulpas! Aprašymas: pakuotėje 20pcs modelis, gatvių apšvietimas, Kiekvienas iš jų turi vieną galvą, baigė su laidais ir lemputės, Daugiausia naudojama papuošti savo modelio išdėstymas Įtampa: 6 V Galia: 1 W Aukštis: Apytiksl.7cm Mastelis: 1:150 Medžiaga: Plastiko Pagrindinė Spalva: Balta, Prašome išjungti kas 30min už patvarus naudoti. Šie žibintai negali būti apšviesta nuolat, per ilgai laiko, jei ne, gumos suvynioti ant lemputės bus išlydyti

Pakuotėje

> 2 0 vnt Stulpas

Mokėjimo priimame sąlyginio Deponavimo . Prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos apie tai, kaip sumokėti ar visos užklausos, susijusios su mokėjimo.

Siuntos Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresą. Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą. Prekės bus išsiųstas per 24-48 valandas po to, aišku, mokėjimo (išskyrus savaitgalį ir švenčių). Atvykimo laikas:

1. Oro Paštas: 15-30 dienų

2. EMS: 8-10 dienų, Kartais gali vėluoti dėl savo vietos Klientų patvirtinimo. Jei nėra gauti elementą po 30 dienų, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti. Mes ne pasiūlyti derinti pristatymas. Mes nesame atsakingi už muitų ar mokesčių savo šalyje.

Return 1 Metų Garantija, Pasiūlymą pasitikėjimą! Visos prekės yra 100% Brand New. Visi straipsniai buvo išbandytas prieš išsiunčiant. Mes gali keistis item per 30 dienų po to, kai gavote, jei jis yra su trūkumais. Grąžinamas daiktas privalo turėti visus originalioje pakuotėje ir aksesuarų su Patvirtinimo Grįžti Kodą . Pirkėjas yra atsakingas už grįžta siuntimo išlaidas. Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas. Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas. Ji gali užtrukti iki 3 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.

Kiti VISI DAIKTAI bus supakuota Be mažmeninės prekybos langelį . Mes siekiame uždirbti 100% tobulas "Penkių Žvaigždučių" rezultatus iš jūsų. Žvaigždė-balai yra labai svarbu mums. Jei nieko apie jūsų sandoris neatitiko jūsų lūkesčių. PRAŠOME LEISKITE MUMS ŽINOTI, IR SUTEIKIA MUMS GALIMYBĘ PADARYTI KĄ TEISĘ prieš jums palikti atsiliepimą.

Pakuotės Dydis 35cm x 10cm x 35cm (13.78in x 3.94in x 13.78in)
Pakuotės Svoris 0.033kg (0.07lb.)
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)
Darbinė Įtampa 6V
Galia 1W
Tipas modeliai
Dydis Approx.7cm
Plastiko Tipas PVC
Kiekis(Apytiksliai) 20pcs
Masto 1
Temos Gatvės Apšvietimas Modalinis
Amžius 5-7 Metų
Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Įspėjimas saugoti nuo ugnies
Modelio Numeris Aštuoniolika milijonų keturi šimtai septyniasdešimt litų
spalva Balta

Parašyti atsiliepimą

20pcs Daug Gatvė, Sodas, Parkas Vieną Galvos Šviesos Stulpas Modelis Išdėstymas N Masto 1/150

20pcs Daug Gatvė, Sodas, Parkas Vieną Galvos Šviesos Stulpas Modelis Išdėstymas N Masto 1/150

20pcs Daug Gatvė, Sodas, Parkas Vieną Galvos Šviesos Stulpas Modelis Išdėstymas N Masto 1/150 Aprašymas: Šių subtilus modelis, gatvių apšvietimas, daugiausia naudojami mokymo, fotografija, ir įvairių rūšių scenos modelį. Kiekvienas iš jų yra baigtas su laidais ir turi vieną galvą, kuri gali būti sumažinta su 6 V galia. Šių modelio žibintai priemonė apie 7cm aukščio. Įsižiebti jūsų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai