Šokėjo Sprendimus Mažmeninės prekybos, Didmeninės Moterų Grils lotynų Džiazo Baleto Leotard Tutu Blizgančiais Nailonas/Lycra Nėrinių Dancewear

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€30.15

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Dear Klientas

Jei norite mėgautis gera kaina elementą, prašome jį užsisakyti tokiu būdu: 30 Vienetų Vieną Spalvą, Vieną Dizainas . Jei jūs galite tai padaryti, prašome el. laišką ar pranešimą mumis ir gauti gerą kainą.

Mieli Prancūzų Klientams :

Jūsų dėmesį, jūs turite siųsti faktūrą, prancūzijos postas, jei pasirinksite e-AVS kaip logistikos metodas.

Paprastai, mes su jumis susisieksime 7 dienas po to, kai prekės vežamos. Tada, prašau, rankas-faktūrą dokumentas

Prancūzijos postas artimiausiu metu . Priešingu atveju, prekės bus grąžintos atgal į Kiniją.

Šiuo atveju, mes bijome, kad sunku mums imtis grąžinimo laivybos kaina.

Yra alternatyvus metodas, siekiant išvengti, kad situacija. Tai, kad naudotis e-Pakelio . Mes galime padalinti didesnius paketus į mažesnes pakuotes.

PASTABA: Jei jūs įdėti multi daiktus į pirkinių krepšelį, laivybos kaina gali būti dvigubai. Tačiau, kai jūs pateikiate užsakymą, pristatymo kaina bus automatiškai sumažinamas/diskontuojami. Jei esate ne laimingas su pristatymo kainą, prašome susisiekite su mumis, norėdami pamatyti, jei mes galime pasiūlyti geresnį variantą!

Aprašymas:

1, Dydžių Diagramoje: (Dėmesio)

Matavimai, yra žmonių, NE drabužių:

Moterų Grils Lotynų Džiazo Baleto Leotard Tutu Blizgančiais Nailonas/Lycra Nėrinių Dancewear

1. Medžiaga:Blizgučiai ,Nailonas/Lycra, Nėriniai, Minkštas Tiulis.

2. Vienos rankovės

3. Spalva: Teisinga Nuotrauka

5, Kokybės Įžanga:

Kas yra audinio svoris?

Audinio svoris g/kvadratinį metrą (g/ m2 ), kuris yra labai svarbūs techniniai indeksas megztas audinys.

Taip, patvirtinu, mes norėtume paaiškinti, kodėl mūsų kokybė yra geresnė sąvoka G/ M2 .

Akcijų Ir Pristatymas:

6, Jei prekės yra įžuvinti, jie gali būti išsiunčiami iš karto. Jei ne, tai trunka TIK keletą dienų, kad baigti juos, kaip mes juos mūsų pačių gamykloje.

7,Pristatymo Laikas = Apdorojimo Laikas + Siuntimo Laiką. Laivybos laikas priklauso nuo to, kuris metodas jums pasirinkti ir kurioje šalyje tvarka bus pasiekti. Jei esate iš U. S, U. K, Australija ir Kanada, ePacket gali būti naudojamas (nors jums gali būti suteikta galimybė pasirinkti iš šios svetainės. Mes galime pasirūpinti už jus pagrįstas užsakymo dydis). Ji trunka 8-10 dienų, kad atvykti ePacket. Pigiausias pristatymas metodas yra Kinija Paštu Oro, kuris gali trukti nuo 10 dienų iki daugiau nei 1 mėnesį pagal skirtingas paskirties vietas. Taigi, jei jums reikia elementus, skubiai, prašome pasirinkti, DHL, ar AVS. Priešingu atveju, mes negalime prisiimti atsakomybės dėl vėlavimo ordino jei pasirinksite KINIJA PAŠTU ORO. Ačiū už jūsų supratimą šiuo klausimu!

Grįžti & Keistis:

8, Kokybė yra užtikrinta. Jei norite grąžinti ar keitimo, prašome įtraukti pašto, kad jis būtų išsiųstas atgal arba pirmyn. Ačiū.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 35cm x 25cm x 10cm (13.78in x 9.84in x 3.94in)
Vieta Šokių Studija, Etapas
Medžiaga Blizgučiai ,Nailonas/Lycra, Nėriniai,Minkštas Tiulis.
Lytis Moterų Grils
Šokių Tipas Baleto, Džiazo,Šiuolaikinio Šokio
Dydis CT, CS, CI, CM, CL, AS, AM, AL, AXXL, AXL
spalva Juoda su Raudona
Prekės Pavadinimas Šokėja's Pasirinkimus
Stilius TuTu
Modelio Numeris Mergaičių baleto dancewear

Parašyti atsiliepimą

Šokėjo Sprendimus Mažmeninės prekybos, Didmeninės Moterų Grils lotynų Džiazo Baleto Leotard Tutu Blizgančiais Nailonas/Lycra Nėrinių Dancewear

Šokėjo Sprendimus Mažmeninės prekybos, Didmeninės Moterų Grils lotynų Džiazo Baleto Leotard Tutu Blizgančiais Nailonas/Lycra Nėrinių Dancewear

Dear Klientas Jei norite mėgautis gera kaina elementą, prašome jį užsisakyti tokiu būdu: 30 Vienetų Vieną Spalvą, Vieną Dizainas . Jei jūs galite tai padaryti, prašome el. laišką ar pranešimą mumis ir gauti gerą kainą. Mieli Prancūzų Klientams : Jūsų dėmesį, jūs turite siųsti faktūrą, prancūzijos postas, jei pasirinksite e-AVS kaip logistikos metodas. Paprastai, mes

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai