OkeyTech 2vnt/daug Nuotolinis Raktas Fob Atveju Remonto Komplektas Gumos Padas Jaguar X Type XF E Geros Kokybės Pakeitimo Gumos Padas 4 Mygtukai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.26

€2.37

-4 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Guma Padas Jaguar X Type XF E Svoris: 10g/vnt Mygtukai: 4 Mygtukai Ašmenys: Ne Ašmenų Medžiaga: ABS+Metalas Atsakiklis Lustas: Ne Prekės ženklas, Logotipas/aplinkosaugos ¾enklelis: Nr.

Naudojimas: Jaguar X Type XF E įsitikinkite, kad jūsų automobilio raktas yra ta pati kaip mūsų produktą.

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą. Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik. Elektroninės vidinės dalys. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją. Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs! Nereikia jokių programavimo. Skelbimas:

1.Prekės yra tik tuščias klavišą " shell, kuri yra be PCB lenta ir baterija viduje.

2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save. Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

3. Pagrindinis peilis yra nenukirsti ašmenys, galite eiti į savo vietos spynų parduotuvės, siekiant sumažinti jį. Tada tiesiog išimkite elektronikos plokštės ir drožlių ir baterija nuo jūsų pačių originalus raktas ir įdėti jį į mūsų klavišą korpuso, tada jūs galite naudoti ją.

2 x Gumos Padas

1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo. Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 9cm (3.94in x 1.97in x 3.54in)
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Mygtukų 4 mygtukai
R/C Funkcija be
spalva Juoda
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Pavadinimas gumos padas
Mainų Dalies Numeris JA-KS04
Gamintojas Dalies Numeris Gumos Padas Jaguar X Type XF E
auto raktas Gumos Padas Jaguar X Type XF E
Kitos Dalies Numeris Gumos Padas Jaguar X Type XF E
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Medžiagos Tipas geros kokybės
Pakuotė Burbulas krepšys
ypatingas Tuščias Atveju Jaguar X Type XF E
Tipas Už Jaguar X Type XF E
LOGOTIPAS No
Pritaikymas Taip
Svoris 10 g/pcs

Parašyti atsiliepimą

OkeyTech 2vnt/daug Nuotolinis Raktas Fob Atveju Remonto Komplektas Gumos Padas Jaguar X Type XF E Geros Kokybės Pakeitimo Gumos Padas 4 Mygtukai

OkeyTech 2vnt/daug Nuotolinis Raktas Fob Atveju Remonto Komplektas Gumos Padas Jaguar X Type XF E Geros Kokybės Pakeitimo Gumos Padas 4 Mygtukai

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Guma Padas Jaguar X Type XF E Svoris: 10g/vnt Mygtukai: 4 Mygtukai Ašmenys: Ne Ašmenų Medžiaga: ABS+Metalas Atsakiklis Lustas: Ne Prekės ženklas, Logotipas/aplinkosaugos ¾enklelis: Nr. ​ Naudojimas: Jaguar X Type XF E įsitikinkite, kad jūsų automobilio raktas yra ta pati kaip mūsų produktą. ​ Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai