4pcs D66mm super galingas neodimio magnetas puodą su guma padengtas workinglight rungtynių vaizdo kamera magnetinis pagrindas su sriegiu M8X25mm

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€28.10

€36.97

-23 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Produkto Aprašymas Guma Padengtas Neodimio Magnetas Puodą Starmag Guma padengtas magnetas puodai yra pagaminti iš 6pcs super stiprūs neodimio magnetai ir padengtų plieno plokštelės, kurios buvo aplieti a rubbber, ji turi specialias kelių polių magnetinis statybos ir klijų jėga šių neodimio magnetai buvo papildytas 2,5 karto. Jos gumos danga gali apsaugoti jautrią juodųjų metalų paviršiaus nuo nulio, kaip tapyba ,poliruoti ar kitus jautrius paviršius. Prie juodųjų metalų paviršiaus transporto priemonių , metalinių stelažų ir rūšių mašinų , magnetas puodai gali sukurti nuolatinio ar laikino tvirtinimo taško withouting gręžimo. Gaminio Parametrų: 1. Dalies Pavadinimas: D66mm Guma Padengtas Neodimio Magnetas Puodą Su išoriniu Sriegiu M8 x25mm 2. Medžiaga: Neodimio Magnetas + Nerūdijančio Plieno + Juoda Guma 3. Dydis: D66mm ( Skersmuo ) * 8,5 mm (Storis Magnetas Puodą ) 4. Exthread Temą: Nerūdijančio Plieno M8 x 25mm (Sriegio Ilgis) 5. Vertikalios Traukos jėga: 28kg Horizontali Trauka galia : 6,0 KG bazę iš 10mm Plieno Plokštelės 6. Max Darbinė Temperatūra : 80 ° 7. Priedas: S tainless S teel Plokščiosios Poveržlės, spyruokline Poveržle, Sraigtiniai įtraukti Produkto Savybės: 1. Super Galinga Traukos jėga, 28KG dėl Bazinių 10mm Storio Plieno Skardos. 2. Guminės Dangos Aviod Bet Nulio Automobilių Dažymo ar Kitus Jautrius Juodųjų metalų Paviršiaus 4. Nerūdijančio Plieno : Lauke Korozijai 5 Lygio. Ilgas Sriegis 25MM gali Patenkinti Sepcial Montavimo Reikalavimus. 6. Daug Paraiškos: Darbo ir signalinis apšvietimas , cameraes,rungtynių ir kt. 7. Kiekis: 4 gabalus Magnetai Pakuotėje Siunta:

Paprastai Kinija Paštu, Oro Paštu, Su Sekimo Numeriu.

Išvežti per 2 dienos, gavęs mokėjimą.

Rusija, Brazilija: 15-45 darbo dienas

Jungtinės amerikos valstijos: 7-15 darbo dienų

Australija, Jungtinė Karalystė, Ispanija, Prancūzija, Vokietija :7-20working dienų

Kitų šalių: Ne Daugiau kaip 40 darbo dienų.

Prašome Susisiekti su mumis el. paštu arba prekybininkas, vadybininkas, po 30 darbo dienas, jei jūs vis dar gauti savo sklypo.

Pastaba:

Bet magnetinių produktą mūsų parduotuvėje, jei jūs norite nusipirkti mažą partiją , ypač bruto svoris yra daugiau nei 20KG, maloniai prašome susisiekite su mumis, norėdami gauti pigiau krovinių vežimo savikaina (sunkesni bruto svoris pigiau krovinių vežimo išlaidos )

Per 7days gavęs prekes Mūsų Garantija Jums: - Jei nesate 100% patenkintas mūsų gaminių, laivų ją atgal ir mes grąžinsime jūsų pinigus. - Jei produktas pertraukas arba yra sugadintas, laivų ją atgal ir mes jums jį pakeisti NEMOKAMAI.

Įspėjimai:

1. Stiprus Magnetas gali skaudžiai pirštą blogai;

2. Laikyti stiprus magnetas, saugokite nuo Vaikų;

3. Neleidžia magnetai pridėti kartu (ypač plika neodimio magnetas), jokių įtrūkimų ir lustai galėtų pakenkti jūsų akims.

APIE MUS:

Mes esame pirmaujanti tiekėjas Kinija specializuojasi gaminant rūšių magnetinio mazgai.Su patyrusių technologija ,mes galime kurti ir plėtoti rūšių magnetinių produktų, kurių sudėtyje yra plastiko ,gumos ,maching,štampavimo dalys, kurios yra plačiai naudojamas visų rūšių pramonės šakų.

Visi magnetiniai mazgai yra pagamintos pagal griežtus kokybės sistemos ir jų gamybos procedūros yra visiškai kontroliuojama. Beveik visi produktai yra eksportuojami į Šiaurės Amerika, Europa ,Japonija. Jei bet kokią magnetinio projekto ar jūs turite gerą idėją, magnetinio programą, maloniai prašome leiskite mums žinoti, mes kurti, vystyti ir gaminti tai už jus. Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba prekybos vadybininkas (Live chat) anglų kalba, mes suteiksime jūsų atsiliepimus iš karto labai Dėkoju.

Sveiki galutiniams vartotojams, didmeninės prekybos įmonių, platintojų visame pasaulyje įsigyti mūsų stiprūs magnetai ir jų agregatai, mažas partijos, arba masė, ačiū prieš blogį ke n.

Pakuotės Dydis 13cm x 12cm x 10cm (5.12in x 4.72in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (4 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Su Skylėmis No
Vertikalus Magneto Jėga 28KG Bazę iš 10 mm Storio Plieno Plokštės
Prekės Pavadinimas FGHGF
Formos Diskiniai
Juoda Gumine Danga Įbrėžimams, Atsparumas Automobilių Įrodymų ar Tapybos Paviršiaus
Medžiaga N50 Neodimio Magnetas
Prašymas Pramonės Magnetas
Magnetiniai Įrankiai rungtynių POS Ekranas ir Laikymo Stovai arba Lentynos
Modelio Numeris AMM-D660850L
Nerūdijančio Plieno Siūlai ir priedai Atliekami durų Atsparumo Korozijai
Transporto Priemonės Produkto Magnetinis Pagrindas Led Darbinis Šviesos, Kamera Magnetinis Montavimas
Dydis D 66 X 8.5 mm ( Skersmuo * Storis )
Tipas Nuolatinis
Sriegis M8 X 25 mm ( Sriegio Ilgis )
Composite NdFeB Magnetas

Parašyti atsiliepimą

4pcs D66mm super galingas neodimio magnetas puodą su guma padengtas workinglight rungtynių vaizdo kamera magnetinis pagrindas su sriegiu M8X25mm

4pcs D66mm super galingas neodimio magnetas puodą su guma padengtas workinglight rungtynių vaizdo kamera magnetinis pagrindas su sriegiu M8X25mm

Produkto Aprašymas Guma Padengtas Neodimio Magnetas Puodą Starmag Guma padengtas magnetas puodai yra pagaminti iš 6pcs super stiprūs neodimio magnetai ir padengtų plieno plokštelės, kurios buvo aplieti a rubbber, ji turi specialias kelių polių magnetinis statybos ir klijų jėga šių neodimio magnetai buvo papildytas 2,5 karto. Jos gumos danga gali apsaugoti jautrią juodųjų metalų paviršiaus nuo nulio, kaip tapyba

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai