GGMM Miracast Belaidžio Wifi Adapteris, HDMI Dongle Nešiojamas Skaitmeninis Mini TV Box Paramos 5G / 2.4 G Ezcast "AirPlay", skirtų "iOS", "Android"

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€28.76

€32.78

-12 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gamintojas: GGMM

Produkto pavadinimas: V-Linker

Modelio numeris: HM-100-05 Parama: - 5G greitį, jei jūs naudojate 5G/2.4 dual dažnių maršrutizatorius - 2.4 G greitį, bendrą 2.4 G maršrutizatorius Produkto Aprašymas: Pakeisti būdą, jums multi-užduotis, su mūsų V-Linker. Ši U-Disck dydžio žiniasklaidos dongle leidžia jums mesti vaizdo įrašus, nuotraukas ir dokumentus, taip pat ir veidrodis arba išplėsti savo ekrane belaidžiu ryšiu, naudodami savo išmaniojo telefono, planšetinio ar asmeninio KOMPIUTERIO. Naudoja funkciją "Airplay" MiraCast, DLNA, EZCast. Multi-Platform Palaikymą: Palaiko " iOS "įrenginius su" iOS 8.0 arba didesnis, ir turi "Airplay" funkcija. Taip pat veikia su " MAC "kompiuteriai su" Airplay " pastatytas. MiraCast palaikoma "Android" įrenginių, turinčių "Android" versija 4.3+ ir taip pat palaiko "Windows "" (8.1+). Įsitikinkite, kad jūsų "Android" prietaise yra MiraCast įtraukti. V-Linker Dongle taip pat gali veikti kaip padaryti, ji gali leisti transliuoti garso ir vaizdo failus iš savo vietos DLNA serveris, pavyzdžiui, jūsų NAS, PVR, VNT. EZCast: Jei jūsų išmanųjį įrenginį, KOMPIUTERYJE ar "Apple" prietaisas nepalaiko MiraCast/Eterį. Jūs galite atsisiųsti EZCast App belaidžiu ryšiu transliuoti savo muziką, vaizdo įrašus, paveikslėlius ir dokumentų failus į savo TELEVIZORIŲ ar Projektorių. Pagrindinės Savybės: • Naudojant premium plastiko medžiagos yra geriausi eksterjero dizainas, mielas, nešiojamų, U-disko dydis • Mesti atvaizdus, vaizdo įrašus ir dokumentus iš išmanusis telefonas, planšetinis kompiuteris ir KOMPIUTERIO, HDMI TV tiesioginio ryšio su built-in WiFi signalo. • Remti online video, filmų ir žaidimų žaisti • Parama realaus laiko veidrodžio funkciją, numatyti, redaguoti nuotraukas ar dokumentus tada, kai ekranas; leisti pratęsti ekranas multi-užduotis, momentinių nuotraukų fotografavimo ir 1080p full HD išvestis • Naudojant išorės wifi moudle, lengva sutikti, wifi signalo nei built-in būdas, stabilus ir greitas dėžė • Begalinis belaidžio transimission, suderinamą su DLNA / EZAir / EZMirror režimai • Parama Android / iOS / Windows / Mac OS sistemos • Darbo su elektriniais, kaip namuose threater sistema: vienas mesti didelis ekranas vaizdo, kitos-su tiekimo garso effection Specifikacija: Pakavimo duomenys: komplektą sudaro: - Sąsaja: HDMI 1.2 A Punktas neto svoris: 20g - 1x GGMM V-LinkerHDMI Dongle - PROCESORIUS: MIPS 600MHz Pakuotės dydis: 140*191*26mm - 1x USB adapterio laidas su " Wi-Fi Imtuvu, bendras svoris su paketas: 0.16 KG - 1x HDMI kabelio ilgintuvas - SDRAM: 128 MB DDR3 - 1x Vartotojo Vadovas - Video išėjimas: 720p / 1080p - Maitinimo šaltinis: 5V - galingumas: 2W Svarbi Pastaba: V-Linker 5G, prašome naudoti papildomą USB adapteris iš daugiau nei 5V/2A galios raktą! Ar tai gali įvyks medžiaga, negaliu rasti SSID, mozaikos ekraną ir pan. ... problemas.

Kaip naudoti: - Paruošimas 1 etapas. Extra power adapter 5V 2A versija, tiekti pakankamai elektros energijos įrenginio įprastos veiklos. Jei naudojant TELEVIZORIAUS USB prievado, kad maitinimo, tai lengva sukelti daug problemų, pavyzdžiui: "negali rasti SSID signalas, mozaika, žaisti vaizdo medžiaga ir t.t.. Taigi, įsitikinkite, kad jums parengti autentiški 2A adapteris prieš nustatymas. 2. Atsisiųsti EZcast App 3. Žvakės ir uostų instrukcijos 4. Naudokite nuotolinio valdymo TELEVIZORIAUS ekrane, pasirinkite HDMI signalo įvesties šaltinį, 5. Sėkmingai paleisties ekrano sąsaja - Nustatant 1 etapas. Direct connect - tai Telefonas / tabletę / nešiojamąjį kompiuterį prijungti prie V-linker galite matyti virš paleisties sąsaja, jei prijungtas, X bus savo ruožtu √, ir (0) bus atnaujinamas (1). 2. Maršrutizatoriaus prijungimas - tai Telefonas / tabletę / nešiojamąjį kompiuterį prijungti prie namų/biuro tinklo Patarimai: Pirmiausia yra prijungti tiesiogiai v-linker, kad baigti virš žingsnis, tas pats laukia, kad pamatytumėte X √ ir (0) (1). Tada atidarykite EZcast Programą, spustelėkite Parametrai, pasirinkite Interneto, rasti home/office "Wi-Fi" signalo pavadinimas, įveskite slaptažodį. Kai tai padaryta, GGMM V-linker Interneto dalis, taip pat savo ruožtu X √ ir (0) (1). Taigi, galutinis dešiniajame kampe yra toks:

Pastaba: 6 šalys gali mokėti Paypal dabar ( MUMS., UK., DE., FR., SP., JI.). Daugiau šalių ateityje.

Apie Siuntos: - Mes procesą siunta per 2 darbo dienas, po Salve.lt patikrinti jūsų mokėjimą. - Sekimo numerį ateis per 2 dienas, jei laivas, Shenzhen, 3 dienas iš Vokietijos, realaus laiko, jei iš Rusijos ir Australijos po apdorojimo. - Užjūrio sandėlyje: Rusija sandėlyje: Vokietija sandėlyje(SNK/FBA); Australija sandėlyje - UPS/DHL/Fedex: 3--7 dienas -EMS: 5--12 dienų -Salve.lt Standartinis Pristatymas: 12--30 dienų (normalus) -Kinija Paštu Oro Paštas: 12--35 dienas (normalus) Delivey laikas yra mėginio metu. Įvairių šalių skirtingi pristatymo laiką. ( Euerope šalyje bus greičiau ir nuotolinio šalyje bus šiek tiek lėčiau) Dauguma šalių, pristatymo laikas, per 3-4 dienas, jei vežamos greitas pristatymas. Kiekviena šalis turi savo papročius, taisyklės ir akcizo ir muitų mokesčiai nėra įtraukti į užsakymo.

Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 23cm x 19cm x 4cm (9.06in x 7.48in x 1.57in)
Funkcija Wifi Adapteris / wireless usb wifi adapteris
Tipas tv stick dongle
Tipai belaidžio ekrano dongle
DLNA tarptautinės sąjungos sertifikavimo Taip
Veikimo sistema iOS / Android
Elemento Tipas TV Stick
Prekės Pavadinimas GGMM
Gebėjimas Dekoduoti 1080P (Full-HD)
NAUJAS miracast airplay, dlna
Įrašymo No
Garso Formatas MP3/AAC/WAV/FLAC/APE/WMA/M4A
Modelio Numeris usb wifi 2.4 g 5g
Jungtys HDMI
Standžiojo Disko Talpa < 100 GB
"Windows" suderinamumo Paramos Win XP/Win 7/Win 10
Nuotolinio Valdymo Pultas Nėra Įtrauktos
"Wi-Fi" tarptautinės sąjungos sertifikavimo Taip
Stilius stick mini pc
parama iOS/Android/Windows

Parašyti atsiliepimą

GGMM Miracast Belaidžio Wifi Adapteris, HDMI Dongle Nešiojamas Skaitmeninis Mini TV Box Paramos 5G / 2.4 G Ezcast

GGMM Miracast Belaidžio Wifi Adapteris, HDMI Dongle Nešiojamas Skaitmeninis Mini TV Box Paramos 5G / 2.4 G Ezcast "AirPlay", skirtų "iOS", "Android"

Gamintojas: GGMM Produkto pavadinimas: V-Linker Modelio numeris: HM-100-05 Parama: - 5G greitį, jei jūs naudojate 5G/2.4 dual dažnių maršrutizatorius - 2.4 G greitį, bendrą 2.4 G maršrutizatorius Produkto Aprašymas: Pakeisti būdą, jums multi-užduotis, su mūsų V-Linker. Ši U-Disck dydžio žiniasklaidos dongle leidžia jums mesti vaizdo įrašus, nuotraukas ir dokumentus, taip pat ir veidrodis arba

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai