Naujas vario gaisro diržo sagtis Žalvario Diržo Sagtis Diržo Sagtis greitai atidaryti vyrų vario diržo sagtis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.12

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Pirkėjas Pranešimas

1, Kinija paštu oro pašto būdas ir Kinija paštu oro parcal būdas yra pigesnis. Tačiau jų vežti greitis yra labai lėtas, ypač Transportas į Rusiją. Taigi, prieš perkant, prašome atidžiai apsvarstyti, kuris gabena, kaip jūs galite naudoti. Visi Užsakymai pristatomi ne pirmas kartas, kai mes gauname užsakymus. Prašome nedvejodami kreiptis dėl ginčų dėl lėtos Kinija paštu, oro paštu, ir Kinija paštu oro sklypo būdas. Jūs selct tokiu būdu, jūs turite sau to leisti lėtai.

2, Mes turime teisę keisti išreikšti taip , pasak nekilnojamojo express statusą. Prašome don ' t ginčą express ekspeditorius keičiasi.

3, Mes įsitikinkite, kad visi produktai, mes tiekiame yra gerai iki pristatymo. Mes nepriimame krovinių grįžti. Mes negalime sau leisti resposibility produktų skaldytų gabenimas. Kartą jums rasti produkto ia atsilaiko prieš pasirašant, prašome susisiekti su savo vietos ekspeditorius gauti kompensaciją.Prašome don ' t ginčų šią problemą.

4, Mes nepriimame blogas komentaras pagal 3 prasideda nuolaidą produktams.

5, Prieš Ženklas produktai, nepamirškite patikrinti, jei pakuočių ir produktų yra gerai. Mes įsitikinkite, kad visi produktai yra supakuoti ir iki gimdymo. Kai produktas neveikia arba neveikia,prašome susisiekti su vietos express bendrovės arba užsakovo gauti kompensaciją. Mes negalime sau leisti carge produkto neveikia.

6, Prašome taip pat patikrinti savo anglų kalbos žinias, Adresas, mobiliojo telefono numeris, telefono numeris. Įsitikinkite, kad jie yra veiksmingi.

7, Jei galėtų suprasti mūsų virš 6 elementus, sveiki atvykę į pirkti iš jav. Čia mes turime labiausiai konkurencingų produktų.

8, vasaros drabužius, prašome susisiekite su mumis pažangių patvirtinti, jei jie yra, vertybinių popierių, išplėstinė.

Mėgautis savo pirkinių laiko. Kokių nors klausimų, kviečiame susisiekti su mumis bet, kurio metu, mes jums atsakyti jums ne pirmą kartą.Jei jus tenkina mūsų produktą, nepamirškite suteikti 5 prasideda ir geras komentaras. 5% nuolaida galėtų būti pateiktas kitą, kad.

Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Produkto Tipas Sagtys
Medžiaga metalo
Metalo Tipas Žalvaris
Apdaila Cirkonio
Spalva Klasifikacija Sugedęs 38 mm pločio, madingas straipsnis
Naudoti Diržai
Technics Danga
Sklendė Tipas Pin Sagtys
Modelio Numeris Septyniolika milijonų aštuoniasdešimt du tūkstančiai penki šimtai septyniolika

Parašyti atsiliepimą

Naujas vario gaisro diržo sagtis Žalvario Diržo Sagtis Diržo Sagtis greitai atidaryti vyrų vario diržo sagtis

Naujas vario gaisro diržo sagtis Žalvario Diržo Sagtis Diržo Sagtis greitai atidaryti vyrų vario diržo sagtis

Pirkėjas Pranešimas 1, Kinija paštu oro pašto būdas ir Kinija paštu oro parcal būdas yra pigesnis. Tačiau jų vežti greitis yra labai lėtas, ypač Transportas į Rusiją. Taigi, prieš perkant, prašome atidžiai apsvarstyti, kuris gabena, kaip jūs galite naudoti. Visi Užsakymai pristatomi ne pirmas kartas, kai mes gauname užsakymus. Prašome nedvejodami kreiptis dėl ginčų dėl lėtos Kinija paštu, oro

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai