2017 Freedconn 2 Vnt Motociklo Šalmas "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Domofonas BT Ryšio 100M Rider Pillion Domofonas su FM radijas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€58.74

€74.97

-21 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

2017 Updaterd Versija !

Freedconn Prekės Ženklą!

2 Vnt Motociklo Šalmas "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Domofonas BT Ryšio 100M Rider Pillion Domofonas

FM radijas

100M domofonas atstumas

Rider Pillion Domofonas

šalmas, rankų Šalmas domofonas šalmo vidaus ryšio Motociklo šalmas Motociklų domofonas motociklų laisvų rankų įranga, "Bluetooth" Ausinės Belaidžio ryšio headsetIntercom BT domofonas ryšio "bluetooth" interphone120 karšto pardavimo 1PCS 1200m Belaidžio Motociklo "Bluetooth" Domofonas "Interphone" Motociklo Šalmas laisvų Rankų įranga Ausinės Ausinės laisvų rankų įranga 6 Vairuotojai Micro ryšio Triukšmo Atšaukiu vandeniui Variklis Motociklo, Motorolerio šalmą domofonas Mp3 GPS slidininkų, Motociklininkų ir "bluetooth" motociklo šalmas motociklų dalys

Speciali Funkcija

· "Bluetooth laisvų Rankų įrangą, 10 metrų Bluetooth Atstumas

· Parama Išmanųjį telefoną, mp3, GPS, su HIFI Stereo Ausinės

· Saugus Auto-Jums Skambina, Didelis Saugumas Važiuojant

· Paskutinio numerio perrinkimas

· 100M domofonas atstumas

Pagrindiniai požymiai (1) Belaidžio ryšio laisvų rankų įranga bluetooth, įjungti mobilųjį telefoną diapazonas-iki 10 metrų. Iki 10 valandų kalbėjimo laiko, kai prijungtas prie mobiliojo telefono. Iki 300 valandų laukimo (2) Paskambinti, atsiliepimas, skambučio atmetimas, skambučio pakabinti. (3) Gauti mobiliojo telefono skambutį automatiškai (4) Perrinkimas, paskutiniojo numerio (5) 100m domofonas atstumas (6) Naudotis mobilųjį telefoną muziką per A2DP, arba prijungti GPS (7) Kontrolės mobilųjį telefoną muziką per AVRCP: pirmyn, atgal, play, pause (8) Automatinis perjungimas tarp "bluetooth" mobiliojo telefono, stereo muzika. (9) Su DSP echo panaikinimo ir triukšmo slopinimo technologija, švarus balso kokybę garantuoja aukštą greitį. (10) Mygtuką skydelio yra atsparus vandeniui ir saulės-įrodymas, o dizainas yra patvarus .

Tiktų Full-face & Pusė-face Šalmą

Prašome spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami, kas jums patinka

· Lengva Įdiegti & Šalinti

Daugiau informacijos

· Pakuotės Sąrašas( Įkroviklis, neįskaičiuotos)

· 2 x "Bluetooth" laisvų Rankų įranga

· 2 x Stereo Ausinės

· 2 x Clip + Tarpine + Varžtas

· 2 x Varžtas Vairuotojas

· 4 x Verclo Juosta

· 2 x USB Kabelis

· 1 x User Manual

įkroviklio nėra,tačiau galite naudoti bet kokį kitą esamą mažesnis nei 1A įkroviklis

Originalus Mikrofonas & Įrašą , spustelėkite paveikslėlyje

Minkštos Ausinės Ausinių , prašome spustelėkite paveikslėlį žemiau, jei ką jums reikia.

Mokėjimo

1. Sąlyginio deponavimo, T/T & Western Union bus priimami ir internetu sąlyginio Deponavimo yra labai rekomenduojama. Pagrindinės kredito kortelės yra priimamos per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo. Kiti mokėjimo būdai norite, prašome susisiekti su mumis prieš perkant.

2. Visą sumą reikia sumokėti per 7 dienas po pirkimo. Priešingu atveju užsakymas bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Prašome įsitikinkite, kad visi kontaktinė informacija yra pateikta, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį.

4. Siekiant apsaugoti kliento interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų AIiExpress, ir jis nebus grąžinamas pardavėjui, kol gausite ją su džiaugsmu.

Vežimas

1. Prekės bus pristatomos per 2 dienas (Darbo dieną) po visą išmoką gavo ir patikrinti. Tačiau, siekiant apsaugoti interesus, tai užtruks Salve.lt 8-24 valandas, siekiant patikrinti, ar mokėjimo.

2. Visi paketai yra pristatomas su Sekimo Numeriu, ir jus gali sekti laivybos statusą. Taip pat mes jas stebėti ir priminti jums laiku.

3. Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią laivybos paslaugų, pvz., įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.

4. Pardavėjas nėra atsakingas už bet muito ar importo mokesčių. Ir pakete bus pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" lengvai muitinės formalumus ir mažiau mokestis. (Bet koks kitas elementas, kurį norite deklaruoti, arba nurodykite mažiau vertės, prašome susisiekti su mumis, kai pirkimas)

Garantija Ir Garantijos

1. Visos mūsų prekės yra garantuotas su 12 mėnesių kokybės.

2. Visos prekės yra tikrinami iki siuntą. Jei bet unsatisfy, prašome grąžinti per 14 dienų pakeisti arba grąžinti pinigus. Bet prašome susisiekti su mumis prieš jūsų grąža!

3. Jei elementas, neatvyksta į darbą, per 3 mėnesius, naujas pakeitimas (be papildomo įkroviklio), bus išsiųstas jums; taip pat galime grąžinti jį po defektais, tie, kurie gavo.

4. Jei elementas, neatvyksta į darbą po 3 mėnesių, naujas pakeitimas (be papildomo įkroviklio), bus išsiųstas jums, ar grąžinti jį po brokuotą prekę gavo. Tačiau pirkėjas turi sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

5. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas, ir pirkėjas turi būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo & reshipping.

6. Visos grąžinamos prekės turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai. Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižyti ir pan.

7. Už bet kokį daiktą, prašome siųsti EMS, arba savo vietos po ir informuoti mus Sekimo Numerį.

Atsiliepimai

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi po paketo gavo.

Įrenginio Tipas Pora
Pakuotės Dydis 21cm x 15cm x 6cm (8.27in x 5.91in x 2.36in)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)
Specialios Funkcijos FM,Vandeniui,Triukšmo Mažinimas
Taikoma Šalmo Tipas Pusė Šalmas,Universali,Visą Veidą
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CE
Didžiausias Garsiakalbiai 2
Darbo Greitis Iki 120KM/H
Maitinimo Režimas Built-in Baterijos
Prekės Pavadinimas FreedConn
Modelio Pavadinimas T-COM OS
Maksimalus Ryšio Atstumas <500m
Telefono Funkcija Paskutinio numerio perrinkimas
Elemento Ilgio 8.0cm
Stereo muzikos/garso A2DP įjungtas mobilusis telefonas / MP3 / GPS
Atsparus vandeniui Mygtukas skydelis yra atsparus vandeniui ir sunproof
pagrindinės savybės Motociklo Šalmas "Bluetooth" Laisvų Rankų Įranga
Ryšio Režimas, "Bluetooth"
Laisvų Rankų Įranga "Bluetooth" Laisvų Rankų Įranga Auto-Gauna Mobiliojo Telefono Skambučius
Elemento Tipas Šalmas Laisvų Rankų Įranga
Sertifikavimo CE RoHS BQB FCC TELEC
Elemento Plotis 3.0cm
Belaidžio ryšio atstumas 10 metrų
Prekės Svoris 100g
Elemento Aukštis 1.5cm
Domofonas atstumas 100m

Parašyti atsiliepimą

2017 Freedconn 2 Vnt Motociklo Šalmas

2017 Freedconn 2 Vnt Motociklo Šalmas "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Domofonas BT Ryšio 100M Rider Pillion Domofonas su FM radijas

2017 Updaterd Versija ! Freedconn Prekės Ženklą! 2 Vnt Motociklo Šalmas Bluetooth laisvų Rankų įranga Domofonas BT Ryšio 100M Rider Pillion Domofonas FM radijas 100M domofonas atstumas Rider Pillion Domofonas šalmas, rankų Šalmas domofonas šalmo vidaus ryšio Motociklo šalmas Motociklų domofonas motociklų laisvų rankų įranga, Bluetooth Ausinės Belaidžio ryšio

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai