Gardlilac Nauji Ilgi Promenadzie Suknelė, Vieną Petį Gradientas Juoda&Raudona ilgai Bridesmaid Suknelę Šifono Kristalai Vestuvės Dress

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€54.52

€64.91

-16 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Atkreipkite dėmesį man, kuris stilius jums pasirinkti .

Mano svetainė:

Gal Jums Patinka

2014 Brangioji Kelio ilgis Trumpą Šifono Nėrinių Bridesmaid Dresses Seksualus Kristalų Zawalcowany Pamergės Vestuves CE038 JAV$ 94.99 /vnt.

2014 Aukštos Kokybės Nuogas Atgal ChiffonLace Ilgai, Persiko Spalvos Vestuvės Dress Bridesmaid Dresses Oficialų Suknelė Suknelė CE035 JAV$ 89,99 /vnt.

Pigūs Aukso China Bridesmaid Suknelės su Rankovėmis 2015 Stright Bžūp Rankovėmis Ilgai Vestuvės Dress Rūbeliai de demoiselle d ' honneur JAV dolerių 105.00 /vnt.

Naujausia Rankų darbo Nėriniai Ilgai Skiedra Bridesmaid Suknelę Elegantiško, Oficialaus Vestuves Chalatai 2014 Vestidos De Fiesta CE039 JAV$ 79.99 /vnt.

Paprastas, Ilgai Undinė Bridesmaid Suknelę 2014 Blizgančiais Vestuves Suknelė vestido de longo madrinha fiesta Pigius Pagal $100 CE032 JAV dolerių 84.99 /vnt.

Pilka Vieną Petį Klostes Ilgai Bridesmaid Suknelę Pigūs Vestuves Chalatai 2014 Vestidos De Fiesta CE041 JAV dolerių 84.99 /vnt.

2014 Naujas Mados Tamsiai Mėlyna Scoop Nėriniais, Šifono Ilgai Vestuves Pamergės Suknelė Oficialų Suknelė Užsakymą Dydis CE033 JAV$ 89,99 /vnt.

Seksualus Off Peties Gėlės iškirpte Rožinė Bridesmaid Suknelę 2015 Ilgai Vestidos festa Skraiste demoiselle d ' honneur Brautjungfer kleider JAV dolerių 105.00 /vnt.

Spalvų schema

Jei norite Custom-made man Duoti dydžio, pavyzdžiui, tai yra geriau :

1. Pilna Krūtinė: _____CM.

2. Juosmens: _____CM.

3. Hip: _____CM.

4. Petys į petį: _____Cm

5. (Juosmens iki Kojų kulnų ) : ____cm

6. (Peties iki Juosmens): ____cm

7. (Peties, kad kojas į batus) : ____cm

8. (Peties iki Kojų, be batų) : ___cm

9 . Suknelė color = ____( nuotraukos spalvų arba pasirinkti iš spalvų paletę )

ir pasakyk man atgal: užtrauktukas arba nėriniai-up uždaryti

Jei suknelė turi dirželį, ar rankovės,mes vis dar reikia kitų dydis:(jei jūs nežinote, kaip į priemonę, susisiekite su manimi)

(10)Armseye:__

(11)Peties, kad Krūtinė:__

(12)Bicepso:__

Apie mūsų gamykloje Mūsų įsipareigojimas

Mes esame OEM Gamykla,mes ne artimųjų verslui.Visa Suknelė yra tiesiogiai Gamina ir Siųsti į ranką.Taigi, tos Pačios Kokybės, Bet kainos yra labai Mažos, Nei vestuvių suknelė parduotuvė ir artimųjų verslininkas.Mes naudojame tik aukščiausios Kokybės audiniai, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai " suknelės.Mūsų principas:kuo geriau SUKNELĘ MŪSŲ KLIENTAMS !(mes teikiame didmeninės specialios etiketės vestuvių suknelė)

Grąžinimo Politika

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Atvykus jūsų paketą, mes rekomenduojame jums patikrinti ir įsitikinkite, kad suknelė buvo atliktas standartinis dydis arba užsakymą matavimai, kurį nurodėte. Pabandykite jūsų suknelė kaip įmanoma greičiau pašalinti be žymas, keisti ar plauti suknelė.

Jei grąžinate arba keistis suknelės, ar aksesuarus, prašome įsitikinti, kad jie yra savo pradinę būklę - unworn, unwashed, nepakeistas, nesugadinta, švari, be korp, ir plaukų, ir žymas, sveika ir pritvirtintas.

1. Sugedęs, Sugadintas ar Misshipped Straipsniai

Sugedęs, sugadintas arba netinkamai siunčiami straipsniai turi teisę grąžinti visą. Kai prašo jūsų grąžinimo, būkite pasiruošę teikti Klientų Aptarnavimo nuotraukos aiškiai rodo, kad problema su daiktų. Jei manote, kad jūsų daiktai buvo sugadinti siuntimo metu, Klientų Aptarnavimo reikės nuotraukos, rodantys, kad pažeistos pakuotės, taip pat "Žalos Įrodymų" dokumentai iš savo pristatymo vežėjas, kad apdoroti jūsų pinigus.

2. Klijuojant ar Įrengimo Klausimais

Kaip ir visi mūsų suknelės yra rankomis siuvami ir pritaikytą, baigė suknelė gali skirtis apie vieną (1) colių bet kuria kryptimi nurodytos matavimai. Siekiant užtikrinti, kad jūsų prekės bus dar jums tinka puikiai, mūsų siuvėjų sukūrė visas mūsų suknelės su papildoma medžiaga siūlių leisti nepilnametis dydžio pakeitimai, kurie turi būti lengvai ir greitai.

3. Jūsų klausimas dydžio galite užsisakyti bet netelpa

Suknelės, kad netelpa tinkamai, bet tinka specifikacijas galite užsisakyti negalima grąžinti arba pakeisti. Kaip mūsų suknelės yra pagamintas su papildoma medžiaga siūlių, jūs galite padaryti nedidelių pakeitimų vietos siuvėjo, savo lėšomis.

Atkreipkite dėmesį: jei jūsų užsakymas specifikacijos skiriasi per labai iš galutinio dydžio prašymą, dydį, gali būti neįmanoma.

4. Spalvų Neatitikimas

Parametrai kompiuterio ekrano, gali pakisti spalva nuotraukose parodyta ant mūsų parduotuvėje. Nežymus spalvų neatitikimas tarp spalvų jūsų prekė ir spalva, rodoma ekrane, dar nereiškia, kad prekė yra sugedusi arba netinkamo vežamos. Tačiau, jei jūsų esate įsitikinę, kad gavote prekę neteisingai spalvos, prašome kreiptis į Klientų Aptarnavimo centrą ir paprašykite grąžinti, arba grąžinti pinigus.

Grąžinimo Procesas

1) Susisiekite su mumis per 7 dienas (30 dienų defektų arba neteisingai elementus) priimti jūsų užsakymą. Pateikiamas paaiškinimas ir nuotraukos dokumentavimo priežastis grįžti. Grįžta nebus priimami be išankstinio patvirtinimo iš jav.

2) Kai mes patvirtino savo prašymą, prašome siųsti elementą, per 10 dienų grįžti į mus kaip galima greičiau.

Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Junior bridesmaid dresses Suaugusiųjų Bridesmaid suknelę
Hi-Lo Camo bridesmaid suknelę Vestuvės Dress
Kuklus bridesmaid suknelės su rankovėmis vestido madrinha
Vestido De Noiva vestuvinė suknelė
Amžiaus Grupė Suaugusiųjų
Iškirpte Brangioji
Prekės Pavadinimas Gardlilac
Rūbeliai de demoiselle d'honneur Vestuvių suknelės bridemaid
Modelio Numeris BR04
Talėja Natūralus
Audinio Tipas Šifono
Rankovės Stilius Vienos Pečių
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Apdaila Crystal
Siluetas A-Line
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W
Pamergės suknelės Vestidos de dama de honor
Built-in Liemenėlė Taip
Elemento Tipas Bridesmaid Dresses
vestidos de festa Prom Dress
Tikrasis Vaizdai Taip

Parašyti atsiliepimą

Gardlilac Nauji Ilgi Promenadzie Suknelė, Vieną Petį Gradientas Juoda&Raudona ilgai Bridesmaid Suknelę Šifono Kristalai Vestuvės Dress

Gardlilac Nauji Ilgi Promenadzie Suknelė, Vieną Petį Gradientas Juoda&Raudona ilgai Bridesmaid Suknelę Šifono Kristalai Vestuvės Dress

Atkreipkite dėmesį man, kuris stilius jums pasirinkti . Mano svetainė: Gal Jums Patinka 2014 Brangioji Kelio ilgis Trumpą Šifono Nėrinių Bridesmaid Dresses Seksualus Kristalų Zawalcowany Pamergės Vestuves CE038 JAV$ 94.99 /vnt. 2014 Aukštos Kokybės Nuogas Atgal ChiffonLace Ilgai, Persiko Spalvos Vestuvės Dress Bridesmaid Dresses Oficialų Suknelė Suknelė CE035 JAV$ 89,99 /vnt. Pigūs

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai