SpeTool Rožinės Spalvos Keramikos Nagų Bitų 3/32" Elektros Manikiūro Pedikiūro Pasukimo Burr Nagų Gręžimo Burr Pasukimo Burs Dantų Priežiūros

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.57

€4.10

--61 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

SpeTool Rožinės Spalvos Keramikos Nagų Bitų 3/32" Elektros Manikiūro Pedikiūro Pasukimo Burr Nagų Gręžimo Burr Pasukimo Burs Dantų Laboratorija 17

Produkto Detalę: >> Modelis: NB017 >> Dydis: 2 Papildomas Rupi >> Galvos Skersmuo: Φ6.6mm >> Galvos Ilgis: 13,0 mm >> Šerdies Skersmuo 2.35 mm (3/32 colių) >> Strypo Ilgis: 26mm >> Bendras Ilgis: 51mm >> Matetial: Cirkonio Keramikos + Nerūdijantis Plienas + Plastikas Produkto Privalumai: >> Didesnis Kietumas Aukštos kokybės importuotos specialios keraminės medžiagos, didesnio kietumo nei metalo, padidinti gyvenimo trukmę gręžimo karūnos. Tuo tarpu, jis turi geresnes, lenkų rezultatus nei metalo gręžimo. >> Puikią Šilumos Išsklaidymo Aukštesnio efektyvumo šilumos išsklaidymo nei metalo, kuris padidina tarnavimo laikas daugiau. >> Lengva Valyti ir Dezinfekuoti, Plauti grąžto per švarų vandenį tiesiai, kaip jūs galite tiesiog dezinfekuoti bitų per vaistų ir alkoholio. Tai taip patogu, veiksmingas ir laiko taupymas jūsų manikiūro. >> Puikus Antibakterinis Funkciją, gamybos proceso, mes pridėti neorganinių antibakterinis agentas, taip, kad paviršius keraminės turi antibakterinį poveikį. Jis gali nuolat slopinti ir žudyti bakterijas ir kitus mikroorganizmus. >> Atsparumas rūgščių, šarmų Keramikos sudaro silikatas, kuris yra stabilus ir chemines savybes. Taigi, mūsų grąžtas gali atsispirti rūgščių, šarmų ir kitų šarminė medžiaga. >> Geriausia Universalumo 2.35 mm (3/32 colių) šerdies skersmuo, mūsų bitų tinka labiausiai elektros manikiūro mašina rinkoje. Kaip naudoti? Po pjovimo jūsų nagų kaip patenkintas ilgis, galite naudoti nagų tiek lenkijos ir pertvarkyti savo nagų. Pranešimas, lenkų dviejų pusių savo nagų pirma, nei aukštyn ir krašto. Prašome lenkijos dviejų pusių, atsargiai ir subtiliai, ir lenkijos krašto suapvalinti. Dėmesio! >> Tikrinti, ar nagų bitai prieš naudodami,, jei jis yra pažeistas, nenaudokite. >> Visada dėvėkite akių-apsauginis, apsauginiai akiniai, išvengti trupiniai skauda akis. >> Tik profesionaliam naudojimui. >> Jei bits lašas, prašome patikrinti, ar jis neveikia, ar ne. jei tai neveikia, saugos, nenaudoti. >> Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. >> Dezinfekuoti nagų bitų po naudojimo. Apie mus SpeTool Co., Ltd. yra profesionalių gamintojas užsiima gaminti nagų grąžtas, nagų dailės priemonių ir kitų grožio priemonių. Mes esame įsikūrę Hangzhou, Zhejiang Provincija, Kinija, kuri yra antra pagal dydį miestas Jangdzė Upės Delta, Kinijos labiausiai energingas ir potencialą regione su stipriausia ekonomika. Mūsų bendrovė importavo pažangias įrenginių ir mašinų, ir mūsų šiuolaikinės vadybos seminaras apima daugiau kaip 1000 kvadratinių metrų. Mūsų pagrindinė vertybė sąvoka yra "Jėga iš sąžiningumas, Išminties iš širdies, Pasiekti klientus, Kurti ateitį". Mes visada skirta griežta kokybės kontrolė ir rūpestingas klientų aptarnavimas. Kviečiame susisiekti su mumis ir tikimės, kad mes galime turėti nuoširdų bendradarbiavimą.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis. Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Apmokėjimas:

Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymų elementus. Prašome užpildyti išmoka per 3 dienas.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

Grąžinimas:

Jūs galite turėti jokios priežasties grąžinti per 15 dienų nuo patvirtinimo gavimo. Bet jūs pasirūpins visų prekių grąžinimo išlaidas.

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis Trademanager arba el. Paštu ir pateikti kuo daugiau informacijos apie problemą turite. Mes padarysime viską, kad rasti geriausią būdą, kaip išspręsti jūsų problemas.

Atsiliepimų:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.05kg (0.11lb.)
Šerdies Skersmuo 3/32" (2.35 mm)
Usage2 Pėdų Priežiūra, Masažas, Pedikiūras, Elektrinis Manikiūro Gręžimo
Pavadinimas Keramikos Nagų Bitai
Medžiaga Cirkonio Keramikos + Nerūdijantis Plienas + Plastikas
usage1 Nagų Gręžimo, Manikiūras, Nagų poliravimas Nagų Failą, Nagų Dailės Salonas
Dydis 2 Extra Coarse
Modelio Numeris NB017
Bitai Formos Sklandžiai Viršuje Bitai
Usage3 Dantų Balinimas, Dantų Laboratorija, Stomatologo Grąžto
Usage4 Rotacinis Galąstuvas, Pjovimo bur, Pasukti Burs
spalva rožinė
Prekės Pavadinimas SpeTool
Elemento Tipas Elektrinis Manikiūro Gręžimo & Priedų

Parašyti atsiliepimą

SpeTool Rožinės Spalvos Keramikos Nagų Bitų 3/32

SpeTool Rožinės Spalvos Keramikos Nagų Bitų 3/32" Elektros Manikiūro Pedikiūro Pasukimo Burr Nagų Gręžimo Burr Pasukimo Burs Dantų Priežiūros

SpeTool Rožinės Spalvos Keramikos Nagų Bitų 3/32 Elektros Manikiūro Pedikiūro Pasukimo Burr Nagų Gręžimo Burr Pasukimo Burs Dantų Laboratorija 17 Produkto Detalę: >> Modelis: NB017 >> Dydis: 2 Papildomas Rupi >> Galvos Skersmuo: Φ6.6mm >> Galvos Ilgis: 13,0 mm >> Šerdies Skersmuo 2.35 mm (3/32 colių) >> Strypo Ilgis: 26mm >> Bendras Ilgis: 51mm >> Matetial: Cirkonio Keramikos + Nerūdijantis Plienas + Plastikas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai