GALINIS variklio balkis PVZ 92-95 HONDA CIVIC + ŽEMESNIS GINKLŲ KONTROLĖS GCV PVZ. + APATINIS KAKLARAIŠTIS BARAS, PVZ., Su Originalų lipduką EP-ASRLCA-PVZ.

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€39.77

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Jūs perkate 100% visiškai Naujos:

GALINIS variklio balkis PVZ 92-95 HONDA CIVIC + ŽEMESNIS GINKLŲ KONTROLĖS GCV PVZ. + APATINIS KAKLARAIŠTIS BARAS, PVZ., Su Originalų lipduką TK-ASRLCA-PVZ.

Apatinis galinis Valdymo Svirtis Pagaminta iš CNC naudojami šviesos svorio Aliuminio pagerins Išvaizdą ir veikimą dėl bet gatvės , Kelio arba Vilkite automobilių Lenktynių Šios GCV tai suteikia šviesos-svoris rezultatus su iš aukoti patvarumo, taip Pat įtrauktos Aukštos kokybės praėjimo pagerinti tvarkymas Bus Padaryti Didelį Atnaujinti bet senas susidėvėjęs vienetas kodėl nerimauti pakeisti žemos kokybės praėjimo, kai jūs galite Galinis variklio balkis Petnešomis, Pagaminti iš aukštos kokybės aliuminis T6061 Leidžia Važiuoti kietesnės ir Standus Mažinant Kūno Flex Stipri Parama Apačioje Rėmas Padidina Tvarkymo ir Valdymo Stabilumas Anoduoto Apdaila long life & atsparumas korozijai Apatinis Galinis Kaklaraištis Baras Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminis T6061 Naudojami kaip tvirta parama apatinio rėmo Padeda padaryti kadrą daugiau tvirtas ir geriau stiprintuvas Leis važiuoti kietesnės ir standus mažinant kūno flex Anoduoto Apdaila long life & korozijai PAKETAS APIMA

1-Žemutinė Valdymo Svirtis

1 - Galinis Variklio Balkis Bar 1 -Mažesnis Kaklaraištis Baras

Su Originalų lipduką

Visos prekės yra visiškai Naujos, jeigu nenurodyta kitaip sąrašą. Mes parduodame "PASIDARYK pats" (Do It Yourself) Straipsniai, išskyrus kelias išimtis. Mes priimame jokios atsakomybės moko jus, kaip įdiegti. Profesionalus montavimas yra labai rekomenduojama.

Pakuotės Dydis 65cm x 10cm x 50cm (25.59in x 3.94in x 19.69in)
Pakuotės Svoris 6.5kg (14.33lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Prekės Svoris 6.5
paviršius ANODIZE
Elemento Plotis 000
Funkcija Važiuoklės Dalys
Automobilio Modelis 92-95 PVZ EG6
Elemento Ilgio 000
Honda Modelis Civic
Gamintojas Dalies Numeris EP-ASRLCA-PVZ.
Mainų Dalies Numeris Pakabos komplektas
Specialios Funkcijos Universalus
Kilmės vieta Honkongas
Pakeisti visą pavadinimas PILIETINIO PVZ., variklio balkis GALINIS PETNEŠOMIS MAŽESNĖ VALDYMO SVIRTIS
Civic Metų 1994,1993,1995,1992
Medžiagos Tipas Aliuminio
Elemento Aukštis 000
Paskirties Transporto priemonės Į kairę, į dešinę, galiniai
Pakeisti elementą Porėmį MAŽESNIS Pakabos komplektas
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis "Honda"
Prekės Pavadinimas ASR Addco Sporto Lenktynių
Kitos Dalies Numeris Honda CIVIC 92-95 PVZ Galiniai Kontrolės Pakabos svirtys
spalva JUODA,RAUDONA, MĖLYNA, PILKA, VIOLETINĖ, AUKSINĖ
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Parašyti atsiliepimą

GALINIS variklio balkis PVZ 92-95 HONDA CIVIC + ŽEMESNIS GINKLŲ KONTROLĖS GCV PVZ. + APATINIS KAKLARAIŠTIS BARAS, PVZ., Su Originalų lipduką EP-ASRLCA-PVZ.

GALINIS variklio balkis PVZ 92-95 HONDA CIVIC + ŽEMESNIS GINKLŲ KONTROLĖS GCV PVZ. + APATINIS KAKLARAIŠTIS BARAS, PVZ., Su Originalų lipduką EP-ASRLCA-PVZ.

Jūs perkate 100% visiškai Naujos: GALINIS variklio balkis PVZ 92-95 HONDA CIVIC + ŽEMESNIS GINKLŲ KONTROLĖS GCV PVZ. + APATINIS KAKLARAIŠTIS BARAS, PVZ., Su Originalų lipduką TK-ASRLCA-PVZ. Apatinis galinis Valdymo Svirtis Pagaminta iš CNC naudojami šviesos svorio Aliuminio pagerins Išvaizdą ir veikimą dėl bet gatvės , Kelio arba Vilkite automobilių Lenktynių Šios GCV tai suteikia šviesos-svoris

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai