Karšto Pardavimo 4 Spalvų Aukštos Kokybės Atvirkštinio Kūno Papuošalų, Tabaluoti Bamba Pilvo Štanga Mygtuką Žiedas, Auskarai Bamba Žiedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.38

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Karšto Pardavimo 4 Spalvų Aukštos Kokybės Atvirkštinio Kūno Papuošalų, Tabaluoti Bamba Pilvo Štanga Mygtuką Žiedas, Auskarai Bamba Žiedai

Medžiaga: Sidabro Padengtą Dėl Chirurginio Plieno,Kalnų Krištolas. NE IŠNYKS!!!

Būklė: 100% Visiškai Naujas Auskarų Vėrimo Omb

Lytis : Seksualių Moterų Kūno Papuošalai

Kokybė: 1 Vnt Pilvo Žiedas

Mes atliekame šiuos pilvo žiedas save, priimti užsakymą tvarka, jei turite kokių nors idear apie pilvo žiedas norite, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Atkreipkite dėmesį, kad:Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Ačiū!

Apie bambos žiedas

A bamba pradurta (taip pat vadinama bamba pradurta ar umbilical cinkavimas auskarų) tipo Auskarų įsikūręs, ar aplink Bambą. Ji gali išgydyti greitai ir be jokių problemų, kaip ir ausų auskarų, ar gali išgydyti daugiau kaip paviršiaus auskarų su jais pratęsti gydymo laiko. Gydymo trunka trumpiau kaip šešis mėnesius, ir tol, kol ji yra valomi, ji gyja gražiai. Skirtingai nei dauguma kūno auskarų, tai yra vienas iš nedaugelio, kuris paprastai nėra atmesti, nors atmetimo rodiklis yra didesnis, nei ne-paviršiaus auskarų, pvz., ausies auskarai.

Tikrasis bamba yra ne pradurtas, kai bamba pradurta yra atliekamas. Labiausiai paplitusi forma bamba pradurta yra per viršutinio krašto, bambą. Tiesa bamba pradurta reikalaujama, kad asmuo yra pradurtas, kad turi "outie" bamba iki tam tikro laipsnio, ir vis labiau populiarus šių dienų. Šios rūšies auskarai yra populiarus, bet ne išimtinai moterys.

Senovėje kūno auskarų vėrimo buvo laikomas ženklas manliness ir drąsos. Egipto Faraonų atnešė auskarai ne bamba, kad buvo ženklas ritualas perėjimas iš gyvenimo ne Žemės į amžinybę.

Tai bamba žiedas yra populiariausias sezono. Jie buvo matyti daug įžymybės. Kūno auskarų vėrimo papuošalai yra tikrai holistinis dvasia ir atrodo, kad yra prašmatnus ir brangus. Nesvarbu, kur esate, iš šalies, pažintys, paplūdimio ši unikali bambos žiedas mėgautis savo ypatingo žavesio ir atkreipti pavydus žvilgsnių!

Tikrai mados pasaulio šilčiausias papuošalą ir turi turėti papuošalai aksesuaras!

POVEIKIS NUOTRAUKAS

Apie Pakuotės

*.* Jūsų užsakymas bus supakuotas labai gerai, mes jums naudoti įvairių pakavimo metodai (mažas/didelis dovanų dėžutėje, arba EPE )pagal dydį ir medžiagą jūsų užsakymą.

1 Mes laivą iš visų mūsų daiktų, kad visame pasaulyje per 48hs Honkongo Post / Kinija Paštu

ar AVS / DHL.

2 Mes išsiūsime į jūsų Salve.lt mokėjimo adresą, rašykite iš anksto, jei kitą pristatymo adresas yra būtinas.

3. laivybos būdas, priklauso nuo to, bendra suma jūsų užsakymą.

4, Kartais tai trunka 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį patikrinimą.

5 Prašome Reikia pažymėti, kad skirtingų šalių/ Contient pristatytos laikas Skirtis. ( Pietų Amerika Ilgiausią iki šiol )

6 Mūsų kainos nėra įtrauktos mokesčius, PVM, ar kitų Paslėptų Mokesčių.

Siekiant užtikrinti, kad jūs mokėti Minimalaus Mokesčio, Mes deklaruoja kaip savo prašymą arba mažos vertės.

1 Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2 Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes suteiksime jums geriausias paslaugas.

1 Dėl bet kokių priežasčių, jūsų netenkina elementus, mes priimame grįžta ir keistis per 7 dienas po to, kai gavote savo daiktus, ir jums bus grąžinti laivybos kaina. Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė.

2 Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas. Jei pakeitimas nėra,tada grąžinamoji išmoka bus išduota withtheoriginal mokėjimo būdą.

1 Mes internete-nuo pirmadienio iki šeštadienio 9:00 AM - 6:30 PM (GMT+8), atostogų nėra įtrauktas.

Jūs galite susisiekti su mumis palikdami mums pranešimą dėl Salve.lt arba rašykite mums.

2 Pekino Laikas 9:00 - 18:30

Niujorke Laikas: 20:00 - 5:30

Paryžiaus Trukmė: 2:00 - 11:30

Londono Laikas: 1:00 - 10:30

Maskvos Laiku: 4:00 - 13:30

Brazilija Laikas: 22:00 - 7:30

3 Mes atsakysime Laiškus per 24HS, per 36HS savaitgaliais.

Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.02kg (0.04lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Bauda ar Mados mados
Prekės Pavadinimas angel skambinančiųjų
Modelio Numeris FR614
Proga Jubiliejų, Įsitraukimas, Kalėdų dovanos, Šaliai
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Formos\modelis Round
Užsakymo Sumaišykite užsakymą/ Customize/ Mėginys sveiki!
Metalo Spalvos Rose aukso, Rožinės, Raudonos, Aukso Aiškus
Elemento Tipas Kūno Papuošalai
Stilius Bamba & Bell Mygtuką Žiedai
Kūno Papuošalai Tipas Bamba & Bell Mygtuką Žiedai
Lytis Moterys, Ponios, Mergaitės
Marterial Pilvo bambos žiedas
Medžiaga Kalnų krištolas

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pardavimo 4 Spalvų Aukštos Kokybės Atvirkštinio Kūno Papuošalų, Tabaluoti Bamba Pilvo Štanga Mygtuką Žiedas, Auskarai Bamba Žiedai

Karšto Pardavimo 4 Spalvų Aukštos Kokybės Atvirkštinio Kūno Papuošalų, Tabaluoti Bamba Pilvo Štanga Mygtuką Žiedas, Auskarai Bamba Žiedai

Karšto Pardavimo 4 Spalvų Aukštos Kokybės Atvirkštinio Kūno Papuošalų, Tabaluoti Bamba Pilvo Štanga Mygtuką Žiedas, Auskarai Bamba Žiedai Medžiaga: Sidabro Padengtą Dėl Chirurginio Plieno,Kalnų Krištolas. NE IŠNYKS!!! Būklė: 100% Visiškai Naujas Auskarų Vėrimo Omb Lytis : Seksualių Moterų Kūno Papuošalai Kokybė: 1 Vnt Pilvo Žiedas Mes atliekame šiuos pilvo žiedas

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai