Minimalistinio Slim Piniginė Su Elastinga Priekinė Kišenė Kortelės Turėtojų Ir Pinigų Verslo Kortelės turėtojas Rankinėje Magic Card Atveju

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.56

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas:

Piniginės dizainas yra kai vaikinas, kuris nepatinka didelis piniginės.

Jei laikyti jį,galite mesti sunkūs kiti piniginės.

Tai lankstus kortelės turėtojas piniginės.

Jūs galite įdėti 6-10 korteles į jį.

Kaip mes renkamės geriausią elastinga medžiaga.Viduryje yra viena vienetų oda.Formos, pavyzdžiui, "M ".Todėl jūs galite įdėti cands arba grynųjų pinigų iš dviejų pusių. Specifikacija:

Spalva:Juoda,Ruda,Raudona

Dydis: 3,5 x 2.2 x 0,4 cm

Medžiaga:Originali Karvės odos,Elastinės juostos Savybės:

GRAŽUS MEDŽIAGŲ MIŠINYS –Tai Plonas piniginės, Padarytą su aukštos kokybės Odos & Nailono ir Elastinės už papildomą patvarumą.

SMART STATYBOS: pastatytas su protingai suprojektuoti statybos, piniginės yra labai slim & light weight.

SPARČIOSIOS PRIEIGOS PRIEKINĖ KIŠENĖ – Lengvai pasiekti dažniausiai naudojamas korteles. Patvari, elastinga konstrukcija turi kortelėmis ir grynųjų pinigų saugiai vieta, leidžia greitai ir lengvai pasiekti Traukti elastinga su pasitikėjimu išskleisti savo korteles.

TURI viską, ko REIKIA – Tai ultra plonas kreditinės kortelės rankovės telpa iki 6-8 korteles, bet jos puikiai tinka vyrams ir moterims.

PLONAS IR ŽEMO PROFILIO – Birių nemokamai kišenės. Keičia Funkcijų, Jūs Galite Paversti Jį į Slaptą Piniginę ir Nešioti ant Diržo arba ant Kaklo Dirželiu.

JOKIO VARGO : Mes per maži šeimos bėgo verslo. Mes žinome, jums patinka mūsų piniginės, jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate PATENKINTAS, praneškite mums ir mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Pakuotės Dydis 4cm x 3cm x 2cm (1.57in x 1.18in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.06kg (0.13lb.)
Medžiagos Sudėtis Originali Karvės odos,Elastinga juostos
Elemento Ilgio 3.5cm
Modelio Tipas Kratinys
Prekės Pavadinimas Yixiangqing
Elemento Plotis 2.2cm
Kokybė
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Lytis Unisex
Formos Statinės formos
Prekės Svoris 0.03kg
Modelio Numeris Tūkstantis aštuoni šimtai aštuoniolika
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Stilius Atsitiktinis
Naudoti Kredito Kortelės
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Originalas

Parašyti atsiliepimą

Minimalistinio Slim Piniginė Su Elastinga Priekinė Kišenė Kortelės Turėtojų Ir Pinigų Verslo Kortelės turėtojas Rankinėje Magic Card Atveju

Minimalistinio Slim Piniginė Su Elastinga Priekinė Kišenė Kortelės Turėtojų Ir Pinigų Verslo Kortelės turėtojas Rankinėje Magic Card Atveju

Aprašymas: Piniginės dizainas yra kai vaikinas, kuris nepatinka didelis piniginės. Jei laikyti jį,galite mesti sunkūs kiti piniginės. Tai lankstus kortelės turėtojas piniginės. Jūs galite įdėti 6-10 korteles į jį. Kaip mes renkamės geriausią elastinga medžiaga.Viduryje yra viena vienetų oda.Formos, pavyzdžiui, M .Todėl jūs galite įdėti cands arba grynųjų pinigų

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai