500 C 932 " F gaisro gesinimo apranga ,ugniai atsparius drabužius,šiluminės spinduliuotės apsaugos kostiumai, aukštos temperatūros apsauginis Kombinezonas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€94.21

€99.42

-5 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Gamyklos gamybos ugnies izoliacija ir aliuminio folijos junginys liepsną drabužių audinio. Su anti-spinduliuojamos šilumos laidumas. Daugiausia taikomi ugniagesių vietovėse, šalia gaisro ar aukštos temperatūros naudoti, kai dėvi gaisro gesinimo, bet ne į ugnies zoną, negali būti užtvindytas ir kenksmingų cheminių medžiagų. Visi mūsų gaminiai yra gamyklos gamybos, ir paslaugų kokybė yra visiškai garantuotas! Apsaugos maksimali temperatūra:500 laipsnių Celsijaus (° C ),932 laipsnių pagal celsijų( ° F) . DYDIS M tinka aukštis 66in-69in (170cm-175cm ),DYDIS L tinka aukštis 69in-71in (175cm-180cm ) DYDIS XL, tinka aukštis 71in-73in (180cm-185cm ) Praktika 1 Ugnies izoliacija drabužius prieš naudojimą, atidžiai patikrinti, ar už žalą, jei ji pažeista ir nutekėjimo reiškinys, yra griežtai draudžiamas. 2 chronologine tvarka įdėti į kelnes, stalviršiai, ir hooding, susegamas pėdų priežiūros. Techninė priežiūra, techninė priežiūra 1 Ugnies izoliacija drabužius prieš naudojimą paviršius turi būti patikrinta už žalą, senėjimo. 2 priešgaisrinė izoliacija paslaugų naudojimas turėtų vengti sąlyčio su aštriais arba kietus objektus, kad būtų išvengta žalos. 3 ugnies izoliacija paslaugos turėtų būti reguliarios techninės priežiūros, valymo aliejus. 4 Priešgaisrinė izoliacija drabužiai turi būti saugomi vėdinamos sandėlio, išvengti didelio gaisro, cheminių tirpiklių susisiekti su rūgštimis. 5 Priešgaisrinės izoliacijos paslaugas laikomasi saugojimo sąlygas, garantinis laikotarpis yra vieneri metai. Izoliuoti drabužių patikrinimo ataskaitą Gaisrininkai gaisro izoliacija paslaugas Laikomasi GA634-2006 standartą · Charakteristikas. Su ugnimi. Izoliacija. Praktiški. Lankstymo antipirenas. Anti-radiacijos šilumos ir kitų savybių. Paprastas 2 tipo gali būti pastatytas SCBA · Naudoja. Sisteminės apsaugos karšto varantys kulka stiprių vietų. Turi šiluminį spinduliavimą. Temperatūra. Savybės.500 laipsnių Celsijaus (° C ), 932 laipsnių pagal celsijų( ° F) .temperatūros šilumos spinduliuotės pastaraisiais gaisro karšto zonoje.

Apie spalvą, Nes stebėti, aplinkos ir šviesos poveikio, spalvos ir nuotraukos bus šiek tiek kitoks, faktinis daikto kaip standartas, Nuotraukos, nuorodos . Apie feekback Klientų vertinimas yra labai svarbus mums, prašome suteikti mums penkių žvaigždučių įvertinimas, jei yra bet koks nepasitenkinimas, jūs galite susisiekti su mumis, norėdami išspręsti problemą, jums duoti patenkinamą atsakymą. Dėkojame už jūsų natūra . Apie laivybos Mes greitai ir ekonomikos kelią į transportą, jei jums reikia, prašome naudoti, greitas pristatymas metodas, sklypo bus pristatyti per 5-15 dienų, tačiau siuntimo išlaidas bus brangesnis, reikia didinti kai kurias išlaidas, jei nenorite išleisti daug pinigų dėl krovinių, prašome Naudoti ekonomikos, transporto, bet laikas bus lėtesnis, apie 20-40 dienų,labai atokioje vietoje, tai trunka apie 40-70 dienų.(Kitas būdas:Kai jums pirkti daugiau produktų, mes automatiškai konvertuoti į greitas pristatymas. Tai yra nemokama paslauga.) Taigi, prašome nesijaudinkite, jei pabaigos Salve.lt pristatymas dienas, prašome susisiekti su mumis pratęsti dienų pristatymas, prašome padaryti ne savavališkai, suteikia mums ginčų, nes mes nesame kurjerių bendrovių, negali kontroliuoti greitį, transporto, yra kokių nors klausimų, galite susisiekti su vietos express , Arba galite tiesiogiai susisiekti su mumis, savavališkai mums ginčas yra nemandagu, ir negali išspręsti visas problemas. Visi muitai, sukurtas muitinės turite savo įsipareigojimų, mes neatsakome. Apie return 1, jei pristatymo dienos artėja prie pabaigos, prašome susisiekti su mumis pratęsti dienų pristatymas, prašome padaryti ne savavališkai, suteikia mums ginčų, tokia situacija, mes neleidžia grąžinti pinigus, nes produktai bus pristatyti jūsų nurodytu adresu. 2, jei paketas turi, bet pakuotės pažeidimai, kreipkitės į vietinį kurjerių kompensacijos. 3, jei pakuotė yra kokybės problemų, ar informacija nėra rungtynių, negali naudoti ir kitus klausimus, jums reikia susisiekti su mumis, o tada grįžti į produktų mums, Kai mes gauname grąžinimo sklypas,mes grąžinsime jums.

Jei norite pirkti daugiau produktų, prašome kreiptis į pardavėją, ten bus didelė nuolaida.

Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 2.8kg (6.17lb.)
Funkcija šilumos
Lytis Unisex
Modelio Numeris l
Dydis M, L, XL
Elemento Tipas Rinkiniai
Audinio Tipas Oxford
Medžiaga mikropluošto
Naudojimas Komunalinių Paslaugų Ir Saugos

Parašyti atsiliepimą

500 C 932

500 C 932 " F gaisro gesinimo apranga ,ugniai atsparius drabužius,šiluminės spinduliuotės apsaugos kostiumai, aukštos temperatūros apsauginis Kombinezonas

Gamyklos gamybos ugnies izoliacija ir aliuminio folijos junginys liepsną drabužių audinio. Su anti-spinduliuojamos šilumos laidumas. Daugiausia taikomi ugniagesių vietovėse, šalia gaisro ar aukštos temperatūros naudoti, kai dėvi gaisro gesinimo, bet ne į ugnies zoną, negali būti užtvindytas ir kenksmingų cheminių medžiagų. Visi mūsų gaminiai yra gamyklos gamybos, ir paslaugų kokybė yra visiškai garantuotas!

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai