12Pcs Menininkų Dažų Teptukų Rinkinys, Akrilo Akvarelė Turas smailiu galiuku Nailono Plaukų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.46

€2.73

-9 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės nailono Teptukas plaukų būtų ne atsitiktinio ar skleisti, o dažymo Šepečiu plaukus likti minkštas ir lankstus po valymo. Šepečiu plaukai neturi iškristi po valymo antgaliams, dvigubos crimped ir saugus, kad rankena nėra, tad wiggling Trumpas medinės rankenos suteikia jums daugiau kontrolės teptuku, o dažymo Teptukai turėti savo formą, ir išlaikyti savo pavasario po valymo, Kad išvalyti savo šepečiai, tiesiog paleisti juos po šiltu vandeniu išplauti dažų ir pirštais švelniai pertvarkyti šepečiu plaukus, Šis rinkinys yra įvairių formų: Apvalūs Specifikacijos: Rankenos Spalva: Ruda Plaukų Spalva: Ruda Plaukų Medžiaga: Nailonas Dydis: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12# Ilgis: 18-21.9 cm (apytiksliai) Kiekis: 1 Set/12 Vnt Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 0.5-1cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Komplektą sudaro: 1 x Dažymo Šepečių Rinkinys(12 Vnt.)

Pakuotės Dydis 28cm x 18cm x 12cm (11.02in x 7.09in x 4.72in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Tipas Teptuku
Rankenos Medžiaga Mediena
Pakavimas Kiekis
Plaukų Medžiaga Nailonas
Dydis Length
Tirpsta Ar Ne dažai
Amžius >6 metų
Modelio Numeris C18-3T1279

Parašyti atsiliepimą

12Pcs Menininkų Dažų Teptukų Rinkinys, Akrilo Akvarelė Turas smailiu galiuku Nailono Plaukų

12Pcs Menininkų Dažų Teptukų Rinkinys, Akrilo Akvarelė Turas smailiu galiuku Nailono Plaukų

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės nailono Teptukas plaukų būtų ne atsitiktinio ar skleisti, o dažymo Šepečiu plaukus likti minkštas ir lankstus po valymo. Šepečiu plaukai neturi iškristi po valymo antgaliams, dvigubos crimped ir saugus, kad rankena nėra, tad wiggling Trumpas medinės rankenos suteikia jums daugiau kontrolės teptuku, o dažymo Teptukai turėti savo formą, ir išlaikyti savo pavasario

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai