"Bluetooth" 4.0 Stereo ausinės su mikrofonu Suderinama su "Samsung" ir "iPhone", "iPad" Išmanųjį telefoną, KOMPIUTERĮ, TELEVIZORIŲ, Nešiojamąjį kompiuterį " Tablet Garso

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.09

€30.24

-60 %

Nauja prekė

Dalis socialinės žiniasklaidos

"Bluetooth" 4.0 Stereo ausinės su mikrofonu Suderinama su "Samsung" ir "iPhone", "iPad" Išmanųjį telefoną, KOMPIUTERĮ, TELEVIZORIŲ, Nešiojamąjį kompiuterį " Tablet Garso

【Neįvykdyti Garso Kokybės】 uždaros atgal, dizainas suteikia jums įspūdingą garso kokybę ir Hi-Fi stereo užtikrina nuostabų muzikos ir balso aiškumo. Padidinti jūsų telefono ryšio kokybė ir mėgavimasis muzikos klausymo patirtį. 【Patvarus Ausinių】 Iki 400 mah baterijos talpa su tik 4 valandas, greitai, nemokamai, leidžia 10 valandų nepertraukiamas daina groja, 12 valandų, telefono įjungimas ir 240 valandų budėjimo laikas. Ir apsaugos valdybos nustatyta, perkrovos apsauga ir trumpo jungimo apsauga, saugumui užtikrinti baterijų laikyti baterija tarnauja ilgiau. 【Hi-Fi Garso, Stabilių Rezultatų su "Bluetooth" 4.0】 Mažos galios lossless perdavimas "Bluetooth" 4.0 Versija chip, su 2.4 mbit/s perdavimo greitis. Jis palaiko 99% prietaisai, kad iš rinkos. Pvz.: Telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kita įranga, kad su "Bluetooth" funkcija. 【Sulankstomas Ir 360 Laipsnių Erdvinio Garso Efektą,】, Sulankstomas sukurta leidžia ausinių būti atlikti lengvai. 80MHZ nepriklausomų CPU protingas operacija, bėgių perjungimas patogiau. High fidelity, be iškraipymų, atstato realaus garso kokybę ir muzikos skaidrus. 【Ergonomiškas dizainas ir Triukšmo Panaikinimo】, Ergonomiškas dizainas yra apsaugos auricle nuo suspaudimo.Ji suteikia pasyvus triukšmo mažinimo, iš esmės užtikrina, kad tavo naudojant patirtis. 【Keletas garso siužeto pasirinkimo】EQ mygtuką " paremti 5 garso scena,pristatymo skirtingų muzikos malonumą 【Multi-founctional ausinių】Bluetooth V4.0+TF kortelė žaisti+FM radijas+laidinio žaisti

"Bluetooth" Versija V4.0+EDR Dažnio 2.40 GHz-2.48 GHz Galia ne didesnė kaip 4 dBm, 2 klasė Efektyvus diapazonas 10M Jautrumas-84dBm / 0,1 proc BIR kalbėti greitis 3M bps (asinchroninis) 433.0 Kbps (sinchroniškai), Dažnių diapazonas 20 Hz - 20 KHz S/N lygis 70 dB Iškraipymo 0.10% Garsiakalbio dydis 40mm parama A2DP 1.2, AVRCP 1.0, HSP, HSF 1.5 Įtampos 3.7 VDC (built-in 400MAH akumuliatorius) kalbėjimo laikas 10 valandų budėjimo režimas 250 valandų įkrovimo laikas 2-2.5 valandą 40 mA srovė išjungti srovės 2 ~ 10 µA veikti temperatūra -4 ~ +131°F(-20 ~ +55°C)

"Bluetooth" ausinių SG-8 *1

Naudojimo instrukcija *1

USB įkrovimo kabelis *1

1) Mes turime alipay", Vakarų Sąjunga,TT.VISI pagrindiniai kortelėmis per saugių atsiskaitymų procssor WSCROW.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3days nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigtas withun 3 dienas.

1) Mes organizuojame vežimas, nuo pirmadienio iki šeštadienio.Mes laivą iš prekių per 48hours, išskyrus valstybines šventes.

2) Ji užima apie 25~41 dienomis (Rusija). 10~30days (Europoje, JAV, AUSTRALIJA) Kitos šalims 40~60 darbo dienų, tiksli pristatymo trukmė priklauso nuo pašto procesą.

3) Jei jums nereikia gauti savo laimėjimo prekę(s) per 30 darbo dienų,prašome laiku palikite pranešimą arba El. laišką, susisiekite su mumis, ir mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas su jumis.

4)Mes tik laivas Salve.lt kad adresą,įsitikinkite, ji turi būti teisinga.

1) Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą kiekvienam pirkėjui, siekiant užbaigti sandorį.

2)Mes išlaikyti aukštą standartų siekimas 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus mums.

3) Geras bendravimas gali išspręsti visas problemas, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai,mes operatyviai išspręsti problemą, kaip mes galime.

1)Mes siekiame, kad 100% pasitenkinimo

2) Mes garantuojame, kad prekės jums įsigyti prekę mes čia aprašyta, ir yra aprašyta būklė.

3) Jei prekė atvyksta ir nėra taip, kaip aprašyta,prašome susisiekti su mumis grąžinti elementą keistis.

4)Grąžinti negali būti priimtas dėl kitų priežasčių.

5)Prašome pranešti per 3 dienas, ir grįžti į mus per 7 dienas nuo gauto data keistis.

Pakuotės Dydis 18cm x 10cm x 15cm (7.09in x 3.94in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Komunikacijos Belaidžio
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Pokalbio Laikas kaip ilgai, kaip 10 valandų
Atsparus vandeniui No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Garso Valdymas Taip
Belaidžio Tipas Bluetooth v4.0
Baterijos Talpa Ličio baterija 400mAh
Jautrumas 84dB
Atsparumas 32Ω
Paramos Apt-x No
Paramos PROGRAMĄ No
Stilius ausinių
Kištuko Tipas Belaidžio
Modelio Numeris SG-8
Vocalism Principas Dinamiškas
Suderinamas Mobiliojo telefono ragelyje PC TV Nešiojamas kompiuteris
Yra bevielis Taip
Su Mikrofonu Taip
Parama Atminties Kortelės Taip
spalva 3 spalvos
Linijos Ilgis Nėra
Valdymo Mygtukas Taip
Jungtys 3.5 mm
Kitos funkcijos TF kortelė žaisti(išskyrus TF kortelės)
Diapazonas 33 Pėdų apie 10 Metrų
Įkrovimo laikas 2-3 kartus
Atkūrimo laikas apie 8hours
Prekės Pavadinimas POPOVA
Funkcija "Bluetooth" ausinių,Mikrofono, valdymas Balsu

Parašyti atsiliepimą

"Bluetooth" 4.0 Stereo ausinės su mikrofonu Suderinama su "Samsung" ir "iPhone", "iPad" Išmanųjį telefoną, KOMPIUTERĮ, TELEVIZORIŲ, Nešiojamąjį kompiuterį " Tablet Garso

Bluetooth 4.0 Stereo ausinės su mikrofonu Suderinama su Samsung ir iPhone , iPad Išmanųjį telefoną, KOMPIUTERĮ, TELEVIZORIŲ, Nešiojamąjį kompiuterį Tablet Garso 【Neįvykdyti Garso Kokybės】 uždaros atgal, dizainas suteikia jums įspūdingą garso kokybę ir Hi-Fi stereo užtikrina nuostabų muzikos ir balso aiškumo. Padidinti jūsų telefono ryšio kokybė ir mėgavimasis muzikos klausymo patirtį.

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas Pristatymas Gauti!

Panašūs produktai